2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047635 بازدید | 684621 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو مطبش؟یا ابن سینا؟

مطبش عزیزم🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
یعنی من قندم بالا بوده؟ چرا پس نگفتن مثلا آدم مراعات خورد و خوراک رو بکنه،  بالا در چه حد؟ مثل ...

تو آزمايشهات مشخصه عزيزم 

Fasting Blood Suger هست كه ناشتا آزمايش مى دى 

و Serum Glucose 2Hpp كه دو ساعت بعد از صبحونه  تست مى گيرن

بخونى حتما تو آزمايشهات مشخصه 

از آزمایش قند خون و خوب پاسخ ندادن بدن ب دارویی مثل متفورمین.میگن اکثرا کساییکه پلی کیستیک و چاق هست ...

من آزمایش هورمونی همون اوایل دکترم برام نوشت.. خودش ک چیزی نگفت.. بعد برا تیروئید رفتم دکتر غدد که دارو بده.. گفت قندخون ناشتات بالاس.. گفتم خب دارو میدین گفت نه باردار ک شدی دوباره کنترل میکنه دکترت اگه بالا بود بعد دارو میدم‌این همونه الان؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
خانمهاي تهران كجا رفتيد اي وي اف

من دکترم حمیدرضا طاهری بود. بیمارستان آبان پانکچر و انتقال انجام دادم. امروز چهار هفته از انتقالم میگذره و خدا رو شکر باردارم. فقط دعا کنید صدای قلب رو هم بشنوم.

من از دکترم خیلی راضی بودم. فرایند درمان رو در مطب انجام میدادم. خود دکتر سونوگرافی هم داره.

بچه ها توروخ دا جواب منو بديد كجا رفتيد تهران اي وي اف و خوب بوده

من ابن سینا میرم...مرکز ناباروریه...ببین هربار یه دکتر که خیلی معروفه ویزتت میکنه...ولی ویزیت واقعی نیست پرونده اتو میخونه و ماما کاراتو انحام میده در حضور دکتر...همزمان با شما همسرتم ویزیت میشه و دارو میگیره و تیم پزشکی نظرشو میده که چه راه درمانیو باید بری...وقتی تشخیص ای وی اف بدن بهت وارد سیکل میشی و اتومات جلو میری.

منم خیلی دنبال دکترو این چیزا بودم ولی فهمیدم که ای وی اف یه پروسه یکسانی داره...که همه دکترا انجامش میدن...پس زیاد خودتو معطل این دکتر اون دکتر نکن...

من آزمایش هورمونی همون اوایل دکترم برام نوشت.. خودش ک چیزی نگفت.. بعد برا تیروئید رفتم دکتر غدد که د ...

پلی کیستیک رو از رو تعداد فولی و ذخیره تخمدان میشه تشخیص داد ذخیرت چنده؟آره همون قند خون ناشتا بوده.برا بارداری باید کنترل شه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
شايد معجزه بشه😍😍😍😍😍 خودم مشكلي ندارم ولي همسرم اسپرمش خيلي ضعيفه واااي اگه خدا از دهنت بشنوه ...

عزیزم نی نی تو دلم معجزه خداست من با مورفو صفر باردارم امیدوارم این معجزه هم برا شما بشه چرا که نه خدا رو چی دیدی

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
پلی کیستیک رو از رو تعداد فولی و ذخیره تخمدان میشه تشخیص داد ذخیرت چنده؟آره همون قند خون ناشتا بوده. ...

ذخیرم ۶.۴

البته اینو بگم که پریودام مرتبه.تاقبل سیکل. بعد سیکل یکی دوروزی عقب جلو شد که خب تاثیر همین هورموناست...

هرماهم ترشح تخمک گذاریم دارم...

انا جون یبار گفت پلیکیستیک شدید نیستی.

چند بود عزيزم قند ناشتات؟

رنج آزمایشگاه بین ۷۰ تا صده.. از من ۹۷..

Fasting blood glucose 

من آزمایش هورمونی همون اوایل دکترم برام نوشت.. خودش ک چیزی نگفت.. بعد برا تیروئید رفتم دکتر غدد که د ...

نه عزیزم این نیست یه آزمایش جداست که مقاومت به انسولین رو نشون میده الان دقیق یادم نیست ولی فکر کنم اسم آزمایشم انسولین هست شب خونه نگاه میکنم بهت اطلاع میدم 

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم