2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047724 بازدید | 684621 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما چند روز بعد از قطع امپول پروژسترون پریود میاد؟

عزیزم تا ده روز بعدش حتما پریود میشی .البته قبل ده روز ها

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
سلامت باشی گلم انشالا که به سلامتی بچه هاتو بغل میگیری. بلد نیستم تیکر بزارم    

بالاسمت چپ ، تصویر سایه ای هست بزن.برو توی نی نی سایت من.بعدم قسمت اطلاعات کاربری.

بعد هم اگر در حال اقدام زده بودی قبلا بزن بارداری، دیگه بعدش جنسیت و زمان تولد و .... رو میپرسه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

تبریک بسیار بسیار فروان به پر پر عزیز .و انای مهربان .انشالله روزی همه مامان ها و مامان های اینده .ماهی کوچولو عزیز یادته انتقال های قبلی باهم بودیم.ظاهرا بازم با همیم کمابیش ...انشالله ماهم نوبتمون بشه.اتی عزیز خیلی خیلی خوشحالم میای و از نی نی ت می پرسی چکار کنی ....خدارو شکر این تاپیک چقدر نگاه خدا و ائمه بهش هست .انشالله نگاه ماهم بکنه 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
نه تا حالا با طرازی نبودم...اصلا ویزیت نشده بودم...نه والا خودمم نخواستم...شانسی طرازی بود پانکچرای ...

ممنون عزیزمم ...دلم آرومتر شد...خدا یارو یاور هممون باشه جز خودش هیچکیو ندارم

اگه 10 روز بیشتر بشه باید برم پیش دکتر؟

نه من یکبار زدم نشدم تا پونزده روز خواستم برم دکتر گفت صبر کن پریود شی که همون روز شدم

مرسی عزیزم منم تیکردارشدم    

خیرش ببینی .حلالت باشه خواهری .مادر شدن گوارای وجودت .

تبریک بسیار بسیار فروان به پر پر عزیز .و انای مهربان .انشالله روزی همه مامان ها و مامان های اینده .م ...

سها ستاره عزیز والا به یادت بودم یه مدت دیدم نیستی میخاستم حالت رو بپرسم ببخش وقت نشد ایشالا شما هم به زودی نتیجه بگیری . ولی کلا مراحل استرس و نگرانی ادامه داره منم الان باز تو همون شرایط هستم نمیدونم کی میخایم بی دغدغه از زندگیمون لذت ببریم

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
اینجوری که میترکم. تازه شوهرم میگه تو باید رژیم بگیری ، اندازه ۳ نفر بخور.

آخی مبارکه مرجان جان؛ب سلامتی طی کن مراحل بارداریتوعزیزم،گفته بودی بلاسته نی نیادلم روشن بودبهت

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
سلام به همگی عزیزان.چند روزه وقت نکردم بهتون سر بزنم از هیچ خبری هم خبر ندارم .ولی خودم ی دنیا خبر د ...

ثمین جان دکتررزاقی ب منم متفورمین داده بودروزی ۳تادوشنبه رفتم پیشش پرسیدم واسه چی دادی گف مقاومت ب انسولین داشتی نمیدونم چیه فک کنم مستعدگرفتن دیابتیم،مشکل ایمنی وانعقادی نداری چرابایدسرم وقرص بگیری اخه ۲وخورده ای پول سرمه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود