2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047724 بازدید | 684621 پست
بچه ها نمیتونم جواب همه رو بدم.شرمنده. اما جوابم ۱۰ هزار و پونصده.

اي واي خدايا شكرت

مرجان نصفه شبي دلم وا شد خدا خيرت بده

خيلي مباركه😭😭😭😭 قدمش مبااارك😍😍

...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان داروهای انتقال معمولا از چند پریودی شروع میشه یکبار پرسیدم کسی جواب نداد.ممنون میشم اگه کسی ب ...

اصولا از روز دوم سوم استرا شروع میشه
مهار کننده هم یا از نیمه دوم ماه قبل یا از روز سوم همون ماه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

احوالات مرجان و شوهرش هم اکنون

😘😘😘😍😍😍😍😂😁😁😀😁😂😁😀

در بهترین رستوران شهر در حال سفارش جوج🍗🍗 هستن یاکباب🍖🍖🍖🍖🍖😂😁😀😝😝😝😝😝

وبعدش میرن بستنی🍦🍦🍦🍦🍦🍦وآبمیوه🍹🍹🍹🍹🍹🍹 به رگ میزنن💃💃💃

بعدش میرن گلفروشی 🌹🌹🌹🌹وهمسرمحترم برای مرجان گل میخره💐💐💐💐💐💐💐💐💐

نمیتونم قولش ر بدم که بعدش شوهرش میبرتش طلافروشی💎💎💎💎💎وبراش یه قطعه طلامیخره.

حالا دیگه باماشینشون🚘 دارن برمیگرن خونه🌃 و البته یه کیک تولد 🎂هم خریدن خونه بخورن

خداییش بااین عددبتا ،آزمایشگاهه حق داشته این موقع شب جوابشون ر آماده کنه......شمردن اینهمهbhcG. بالاخره زمان بره

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
بچه ها هايپري قبل از پانكچر خودشو نشون نميده؟؟ هركي پانكچر بشه بعدش معلوم ميشه؟ مثلا آخرين روز دار ...

یه سری چیزا چرا قبلش مشخصه
مثلا درد زیر دل و بزرگ شدن شکم

اما تنها چیزی که صد درصد قبل از پانکچر مشخصه بالا بودن تعداد فولیه
وگرنه خیلی ها تا بعد از پانکچر علامت ندارن

یه سری چیزا هم که فقط بعد از پانکچر عارض میشه مثل اب اوردن شکم یه به هم خوردن تعادل سدیم پتاسیم و ...

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام دوستان من منتظر پریود دوم بعد از پانکچرم هستم ولی الان چند روزه که عقب افتاده و اینکه ۵ شبه یک ...

عزیزم اگه علت عقب اقتادن انتقالتون ، هایپری بوده ، و شما پلی کیستیک هستین ، خیلی ها بعد از پانکچر تا مدت طولانی پریوداشون به هم میریزه

۳ تا بلاست

مرجان عزیز مبااارکت باشه مهربون🍃🍀💚

التماس دعا دارم عزیزم🌹

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

رفقا پیام هاتون رو که میخوندم فقط اشک میریختم.

همتون رو دعا کردم.

باور کنین از پیام های پر مهرتون ، به همون اندازه مثبت شدن خوشحال شدم.

خدا نصیب همتون بکنه .

دلم روشنه بعد از هر سختی راحتی هست.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار