2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047591 بازدید | 684616 پست
نیم ساعت قبل صبونه.. یدونه..  من ب خاطر اسپرین هم لک اوردم هم سوزش معده..دوروزه میخورم بهترم.ز ...

والا آسپرين دارم ب نظرم شفا دارو هستش 

اما تقريبا نزديك ب دو هفته ميشه اين سوزش شروع شده 

در صورتي ك قبلا مشكلي نداشتم اگه ب خاطر آسپرين بود 

اين شامل ويار ميشه

در مورد خوابيدن اين كارا رو كردم اما تاثيير نداشته وقتي خوبه ك خوبه و قتي هم اذيت ميكنه ديگه برام فرقي نميكنه  

در هر صورت ممنونم از راهنماييت عزيزم 😘🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من چون میگن خوب نیست نمیخورم.ماست شیرین بخور خوبه.بدیش اینه من اشتهامم کم شده.

ماست ميخورم فقط برا شام 

طي روز دوغ ميخورم چون دوست دارم 

ان شاءالله هر چي زودتر اين دوران ميگذره عزيزم 

مراقب خودت باش 

خدا نيني هات رو برات حفظ كنه 😘

وای استرس گرفتم ، احتمالا نتونم برم خونه ، بنظرتون خیلی بد میشه ؟ ۸ روز دیگه باید بزنم بعد برم سونو

خانمی حتما بزن، هر  جور شده از زیر سنگ گیر بیار حالا چند ساعت جابجایی چیزی نمیشه ولی فراموشی یک دوز نمی شه پیش بینی کرد بدن چه جوابی میده، از دکترت هم تلفنی بپرسی بهتره

خانما  راهنمایی کنید میشه شیر خودم رو قاطی شیر خشک با پستونک به بچم بدم . اخه شیرم کمه سینه هم ...

والا تجربه ندارم گلم ولی مامانم میگه احتمالا دختر شما آب بدنش کم هست و کمی آب جوشونده شده بهش بدین 

شاید هم شیر خشکش رو دارین غلیظ درست می کنین 

تو ابن سینا میری؟منم این سری میخام بگم بنویسه فقط میشه هزینشو بگی ممنونم ازت

اره عزيزم ابن سينا ميرم

شد ٥٣٠

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
سلام علیکم خوبین همه؟ من تازه از بیمارستان خدمت رسیدم !! خسته و کوفته و لهیده !! گفتم بیام یه اح ...

سلام به روی ماهت، ان شاء الله این چند هفته رو هم سپری کنی به سلامتی

شواهد نشون میده آنا جان زایمان کرده🤗🤗🤗🤗

بچه ها الان روز ۲۵ پریم هست

یه حالات عجیبی دارم

تهوع دارم

درد کمر وحشتناک طوری که ضعف میکنم وای میستم

دل درد پریودی که اصلا احساس میکنم حالم داره بد میشه

ترشحات سفید کشدار هم دارم

سونوگرافیمم که امروز دیدین.مایع آزاد نداشت.اکو ۷ و تخمدانها ۱۱ و خرده ای

یه ضعف خاصی دارم انگار دارم تلف میشم

قسمت انتهایی واژن نزدیک مهبل هم درد میکنه

البته عفونت هم دارم

چرا اینجوریم آخه؟؟

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

عزيزاي دلم سلام، به لطف خداي مهربون من امروز زايمان كردم، سزارين شدم، دردم خيلي زياده اصلا فكرشو نميكردم، ميگن طبيعيه بعضيا اينجوري هستن... خدارو هزار مرتبه شكر حال دخترم خوبه، خودمم خوبم به جز اين دردا. واسه همتوووون دعا كردم خصوصا واسه بعضيا كه خيلي تو فكرشون بودم، ان شاءالله به زودي و به سلامتي اين روزو تجربه كنين، جالب اينه كه اكثر ماماناي بيمارستان اي وي افي و سقط مكرري بودن و اين يعني نبايد نااميد بود، واستون بهترينارو آرزو ميكنم شما هم مارو دعا كنين لطفا

سلام خانم ها.من مامان مهر شدم.دخملم هفته 36 را تمام کردم که در تاریخ 15مهر به دنیا اومد. کیسه آبم پا ...

عزيزمممم مبارررركت باشه خدارو شكرررر كه حالتون خوبه، خيلي خيلي مباركت باشه و به سلامتي، منم امروز زايمان كردم

عزیزم اینکه رو چند درجه بزاری طبق تجویزیه ک برات شده یعنی اینکه روزی چند واحد.پماد و داروی عفونتم اگ ...

نیوای مهربونم واقعا ممنونم از توجهت و صبوری و راهنمایی دقیقت.ان شاالله به آرزوهای‌خوبت برسی💚برای من نوشته روزی ۲۲۵ واحد.پس‌باید روی همون ۲۲۵ تنظیمش‌کنم..

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

ان شاالله که حال آنای عزیزم خوب باشه.دعای کلی آدم‌ پشت سرشه.به ستاره جون هم تبریک میگم.قدم نی نی پر از خیر و برکت باشه گلم

@ستاره۱۴۳۸

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزيزاي دلم سلام، به لطف خداي مهربون من امروز زايمان كردم، سزارين شدم، دردم خيلي زياده اصلا فكرشو نمي ...

ای جانم شماهم‌که به سلامتی زایمان کردین.تبریک میگم عزیزم.قدم فرشته کوچولوتون پر از عشق‌و خیر و برکت باشه.خدا برای همدیگه حفظتون کنه.ان شاالله قسمت همه ی منتظرا.

همه مامانا هم به سلامتی بغل‌بگیرن جوجه هاشونو😘😍😍