2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047635 بازدید | 684621 پست
ممنون عزیزم میخورم.هیچ تاثیری نداره انگار نه انگار روزی دوتا هم میخورم.قرص اشتها میشه خورد

نمیدونم عزیزم.دوستان رانیتیدین هم میخوردن انگار..شاید جواب بده.🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

خودم بد نیستم
از ظهر درد دارم سمت چپم
دیگه غروب ترسیدم گفتم برم یه سر بیمارستان شاید سونو کردن
که اونم به لطف مردن غیور دولت مرد، بیمارستان مای دولتی سر وته ندارن !!
سونوشون فقط صبح ها بازه

اما ان اس تی خوب بود و انقباض هم نداشتم شکر خدا
فقط نمیدونم این درد سمت چپم برای چیه؟

شاید کیستی چیزی دارم
یا مثلا فتقی که داشتم الان با بزرگ شدن بچه و فشار دردناک شده

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزيزم  روزي يكي ؟؟ حالا دكتر برم حتما ميپرسم براي من هر روز نيست  مثلا ديروز خيلي ...

نیم ساعت قبل صبونه.. یدونه.. 

من ب خاطر اسپرین هم لک اوردم هم سوزش معده..دوروزه میخورم بهترم.زیر سرتو بلندتر کن ب سمت چپم بخاب.

آسپرین برند جالینوس افتضاحه نخرین اصلا.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
خودم بد نیستم از ظهر درد دارم سمت چپم دیگه غروب ترسیدم گفتم برم یه سر بیمارستان شاید سونو کردن که ...

لاله جون خداروشکر که اومدی و حالت خوبه..‌ ایشالا وروجک خان کمتر اذیتت کنه🍀🍃💚

@تورک_آنا   آنا جونم یه خیبر بده از خودش خوشحال شیم.

راستی ستاره جون زایمان کردن.

لاله جون خداروشکر که اومدی و حالت خوبه..‌ ایشالا وروجک خان کمتر اذیتت کنه🍀🍃💚 @تورک_آنا   ...

ممنون عزیزم

انا هم نیست این چند روز؟
امیدوارم حالش خوب باشه

ستاره جون ؟ وقتش نبود که
حال خودش و نی نیش خوبه؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ممنون عزیزم انا هم نیست این چند روز؟ امیدوارم حالش خوب باشه ستاره جون ؟ وقتش نبود که حال خودش و ...

نه آنا جونم نیست.

کیسه ابش پاره شده بود.. ۱۵ مهر زایمان کردن.خداروشکر هردو خوبن..🍃

سلام خانم ها.من مامان مهر شدم.دخملم هفته 36 را تمام کردم که در تاریخ 15مهر به دنیا اومد. کیسه آبم پا ...

@لاله_سرخ   لاله جون پیام مامانمون اینجاست.

غذاهای که گفتی رو اصلا لب نزدم چون معده درد میگه سبزیجات خام نخورید.خیلی بده اصلا میوه نمیتونم بخورم ...

ميدونم وضعيتت از من بدتره ان شاءالله اين دوران زود بگذره 

منم اتفاقا آب انار رو خوردم 

انگار دلم آب ميوه ها رو بيشتر ميخواد اما اذيت ميكنه 

ماست ك آب رو آتيش هست 

اما بعدش دوباره سوزش شروع ميشه 

من اگه بخوام قرص بخورم بايد مرتب باشه ؟ يا ن ميتونم روزايي ك درد دارم بخورم ؟؟

ميدونم وضعيتت از من بدتره ان شاءالله اين دوران زود بگذره  منم اتفاقا آب انار رو خوردم  ا ...

روزای که درد داری بخور.من سعی میکنم بعضی اوقات تحمل کنم.اگه خیلی درد نداری شربت الومینیوم ام جی بخور تو بارداری خیلی بی خطر تر.من بااون جواب نگرفتم

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
نمیدونم فقط با ماست اروم میشم.موز که هیچی ورم میکنه.عسل ایراد نداره تو بارداری؟

عسل ميگن خوب نيست 

اما من بعضي از روزها رو ميخوردم اما كم مثلا تو يه وعده نصف يه قاشق غذاخوري ميريختم رو يه نصف نون ميخوردم  

ولي عسل هم منو اذيت كرد 

حالا شما امتحان كن شايد خوب بود برات 

عسل ميگن خوب نيست  اما من بعضي از روزها رو ميخوردم اما كم مثلا تو يه وعده نصف يه قاشق غذاخوري ...

من چون میگن خوب نیست نمیخورم.ماست شیرین بخور خوبه.بدیش اینه من اشتهامم کم شده.

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید