2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047591 بازدید | 684616 پست
پیداکردین به منم بگین ازاول همین بودم قرص هم میخورم داغونم اصلا ازمعده درد نمیخوابم هیچ اشتهابه غذان ...

عزیزم پنتوپرازول ۲۰.

آنا جون بمن گفت.خودشم استفاده میکنه.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم پنتوپرازول ۲۰. آنا جون بمن گفت.خودشم استفاده میکنه.

ممنون عزیزم میخورم.هیچ تاثیری نداره انگار نه انگار روزی دوتا هم میخورم.قرص اشتها میشه خورد

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پیداکردین به منم بگین ازاول همین بودم قرص هم میخورم داغونم اصلا ازمعده درد نمیخوابم هیچ اشتهابه غذان ...

واي عزيزم دركت ميكنم 

براي شما چ قرصي تجويز كرده ؟

من متوجه شدم تا الان با چند چيز اذيتش بيشتر شده 

گوجه و خيار روش نمك زدم با ليمو و آبغوره ك فكر كنم از آبغوره بود و گوجه ش 

انگور ك داغونم كرد 

غذاي استانبولي با ميگو  

ليموشيرين 

واااااي انار 

و كلا بي ميل شدم اصلا اشتها ندارم ويار غذا رو هم ك دارم  بدم مياد

اما بازم خداروشكر نيني سالم باشه بالاخره تحمل ميكنيم 

و اين علايم نشون ميده ك نينيمون داره ب رشدش ادامه ميده الحمدالله  😍 ان شاءالله ب سلامت بغلشون كنيم آمين 

ان شاءالله اين روزا قسمت تك ب تك دوستان منتظرمون بشه الهي آمين

عزیزم آنا جون بمن گفتن پنتاپرازول ۲۰ بگیرم.. خیلی خوب بود.خداروشکر خوبم الان و درد معدم ندارم.باز از ...

ممنون عزيزم 

روزي يكي ؟؟

حالا دكتر برم حتما ميپرسم براي من هر روز نيست 

مثلا ديروز خيلي خوب بودم انگار ن انگار 

اما امروز صبح بعد از صبحونه چند دونه بادوم خوردم دوباره شروع شد 

وفتي هم شروع ميشه تا آخر شب هست 

ب شوهرم ميگم قربونش برم با اين علايم اعلام وجود ميكنه 😄

واي عزيزم دركت ميكنم  براي شما چ قرصي تجويز كرده ؟ من متوجه شدم تا الان با چند چيز اذيتش بيشت ...

غذاهای که گفتی رو اصلا لب نزدم چون معده درد میگه سبزیجات خام نخورید.خیلی بده اصلا میوه نمیتونم بخورم.اب اناربخورم سریع بالا میارم خیلی فشار میده .فقط ماست میخورم.خرما ونون.میگه معده درد مایعات کمتر بخور.من که رعایتم میکنم خوب نمیشه.غذا رو انقد اروم میخورم.الان ضعفم ولی ازدرد نمیخورم دیشب تا صبح بیدار بودم سردرد گرفته بودم.الان خرما فقط تو دهنمه

غذاهای که گفتی رو اصلا لب نزدم چون معده درد میگه سبزیجات خام نخورید.خیلی بده اصلا میوه نمیتونم بخورم ...

لبنیات دردمعده رو بیشتر میکنه.موز خوبه برای دردمعده عسل هم خوبه

لبنیات دردمعده رو بیشتر میکنه.موز خوبه برای دردمعده عسل هم خوبه

نمیدونم فقط با ماست اروم میشم.موز که هیچی ورم میکنه.عسل ایراد نداره تو بارداری؟

با دکتر رزاقی ولی داره می ره انتقالم رو با دکتر نصر گرفتم .روز نه سیکلم اندمترم شش بود به نظرتون خوب ...

سها جون آندومترت خوبه  اصلا نگران نباش 

ویزیت بعدیت کی باید بری ؟

هنوز رزاقی نرفته خودت تصمیم گرفتی دکتر نصر انتقال بده؟

نه من آی وی اف و اینها نیستم.یعنی ظاهرا فعلا نیستم.بار اول سفط خواستم ازشون الان تکرار شده ولی

اها فهميدم ايشالا ديگه مشكلي پيش نياد برات عزيز دلم

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
من از رویان پرسیدم .گفت با داروهاش ivf پنج میلیون ، میکرو شش میلیون

جدا؟

ما انجام دادیم بیشتر از اینا شد.

الانم ابن سینا بره بهش میگن ۸تا ۱۰ تومن.بسته به میزان داروها فرق داره.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

سلام علیکم
خوبین همه؟

من تازه از بیمارستان خدمت رسیدم !!
خسته و کوفته و لهیده !!

گفتم بیام یه احوال پرسی کنم چون چند روزه وقت نشد بیام

ببینم چه خبر جدیدی داریم
کسی از نداشته؟
یا سونو؟
خبر خوش نداریم؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو