2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047503 بازدید | 684604 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برگه زردآلو و آلوچه هم بریزی تو آب خیس بخوره صبح آبشو بخورین واسه یبوست خوبه خود آلو زردآلوشم خوشمزس ...

ممنون پس يعني به خاطر داروهاس؟ بسم الله، خدا بخير كنه، من تازه وسط داروهام تقريبا  

...

خانما  راهنمایی کنید میشه شیر خودم رو قاطی شیر خشک با پستونک به بچم بدم . اخه شیرم کمه سینه هم نمیگیره میترسم شیر خودم رو خالی بدم دیگه پستونک هم نگیره

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلام خانم ها.من مامان مهر شدم.دخملم هفته 36 را تمام کردم که در تاریخ 15مهر به دنیا اومد. کیسه آبم پا ...

وووووووای وااااای مبارک باشه عزیز دلم🍀🍃💚

بختش بلند انشاالله🌷🌷🌷😚

التماس دعا.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام دوستان من هفته پیش رفتم سونوگرافی. دکتر گفت 2 دوقلو هستند. امروز یک لکه ی صورتی تو لباس زیرم دی ...

منم مثل شما دوقلو باردارم به اندازه ای خونریزی داشتم که گفتم از دست دادمشون ولی اصلا نترس فقط استراحت کن زیاد فعالیت نداشته باش چیزی نیست ولی حتما از دکترتم مشورت بگیر

سلام خانم ها.من مامان مهر شدم.دخملم هفته 36 را تمام کردم که در تاریخ 15مهر به دنیا اومد. کیسه آبم پا ...

به به مبارکه عزیزم من عاشق دخترم خدا حفظش کنه براتون زیر سایه پدر و مادرش بزرگ شه

بچه ها کسی بوده دوره بارداریش بدنش کهیر زده باشه من گردن و صورت و وسط سینم کهیر زده شکمم و دستام هم داره درگیر میشه صورت و گردنم خارش داره اذیتم میکنه. فردا میخوام برم دکتر خیلی ناراحتم

سلام دوستان  من خيلي سوزش سر دل دارم دارم چيكار كنم  هر چي ميخورم اذيت ميكنه  كسي ...

عزیزم آنا جون بمن گفتن پنتاپرازول ۲۰ بگیرم.. خیلی خوب بود.خداروشکر خوبم الان و درد معدم ندارم.باز از دکترت بپرس.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘