2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047676 بازدید | 684621 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر باید همه اینا رو بنویسه ؟

اینا آزمایش کامل انعقاد خون و ایمنی بدنه

والا دوستان میگن بعد چن تا سقط و بعد چن تا میکرو منفی مینویسن

ولی میتونی تو اون مرکز انجام ندی و بری ی دکتر متخصص برات بنویسه انجام بدی

اخه مراکزا فقط ب فکر هزینه و جیب خودشونن و ماهم موش آزمایشگاهیشون

اینا آزمایش کامل انعقاد خون و ایمنی بدنه والا دوستان میگن بعد چن تا سقط و بعد چن تا میکرو منفی مینو ...

بله دقیقا.تا پول میدی ادمو تحویل میگیرن همین که پول نمیدی دیگه نمیشناسنت

بله 2بار

😢😢اخی عزیزم خیلی سخته درکت میکنم

شما بعد انتقال لک بینی پیدا نکردید اصلا؟؟

فکر کنم بعد دوتا انتقال این آزمایشو برات بنویسن

فقط تا اینارو انجام ندادی انتقال نده اول دلیل منفی شدنو پیدا کن بعد انتقال بده

😢😢اخی عزیزم خیلی سخته درکت میکنم شما بعد انتقال لک بینی پیدا نکردید اصلا؟؟ فکر کنم بعد دوتا انتق ...

نه من لک بینی نداشتم.دیگه جنین ندارم دیگه موند این ازمایشا و یسری سونو گرافیا انجام بدم بعد سال دیگه دوباره شروع کنم

الان بارداری عزیزم؟ من از روز ۵ لک بینیم شروع شد روز ب روز بیشتر شد آسپرینو قطع کردم شیافمم ۴ تا شد ...

من ۳شنبه باید برم آز بدم.

امروز روز ۱۲ هستم.

مطمینی نشون میده بی بی چک؟

در ضمن منفی بی بی چک ملاک نیست.

من قطع شد با شیاف و ....

اما اینجا بودن کسایی با خونریزی شدید ولی مثبت بوده.

فقط بخاطر بی بی چک میگین منفیه؟ مطمینی؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
نه متاسفانه امروز ازمایش دادم منفی شد

متاسفم .چرا ؟ جنین هاتون چه کیفیتی داشت؟ عزیز دلم حالتو درک می کنم واقعا سخته.انشالله سری دیگه .منم دوبار سقط داشتم واقعا سخته.خیلی

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
نه من لک بینی نداشتم.دیگه جنین ندارم دیگه موند این ازمایشا و یسری سونو گرافیا انجام بدم بعد سال دیگه ...

ان شاءالله بزودی طبیعی دامنت سبز شه

توکل برخدا

دیگه ما قدم گذاشتیم تو این مسیر باید خیلی قوی باشیم انقدر بریم تا ب هدف برسیم هیچ چیزی نباید مارو از پا بندازه خواستن توانستنه هر دفه منفی میشنویم باید بیشتر مصمم بشیم برای هدفمون

خدا هر وقت وقتش بشه سهم مارم میده مطمعن باش

گل شکوفه میدهد

زن بچه میاورد

این قانون طبیعت است 

بس چ کسی گفته ما شکست میخوریم!!!

نه من لک بینی نداشتم.دیگه جنین ندارم دیگه موند این ازمایشا و یسری سونو گرافیا انجام بدم بعد سال دیگه ...

انشاله به امید خدا ‌.دوباره شروع کن این مدت ورزش کن .روحیه خودت و همسرتو خوب کن انشالله به زودی مامان بشی

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
متاسفم .چرا ؟ جنین هاتون چه کیفیتی داشت؟ عزیز دلم حالتو درک می کنم واقعا سخته.انشالله سری دیگه .منم ...

جنینان گرید آبود.من اصلن ناراحت نشدم نمیدونم شاید از اول میدونستم که نمیگیره بخاطر اونه یا چیز دیگه کلا خنثام انگار برام مهم نیس

من ۳شنبه باید برم آز بدم. امروز روز ۱۲ هستم. مطمینی نشون میده بی بی چک؟ در ضمن منفی بی بی چک ملاک ...

بس برای شما لانه گزینیه توکل بر خدا😍😍

اخه برای خیلیا روز ۸ ام نشون داده حداقل ی هاله باید مینداخت دیگه

بعدش این لکای من انقد زیاده اصلا ی درصدم امید ندارم

انگار شیاف کار ساز نیس با اینکه ۴تا میزنم

سلام دوستان. یه سوال کسی میدونه هزینه هیستروسکوپی چقدره بیمارستان بهمن؟ یکی از دوستام پولیپ و فیبروم داره باید انجام بده برای بررسی دقیقتر

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم