2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047724 بازدید | 684621 پست
۳۱. البته گفت یکیش یک‌کم کوچیکتره.به ۳۱ نمیخوره.همین

من 25 سالمه گفت هر دو تخمدونت کوچیک شده

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

سلام دوستان 

چند وقتی نبودم امیدوارم همه گی خوب باشین

من مادرم مسمومیت دارویی گرفت نمی دونم گفتم یا ن خیلی روزهای سختی گذروندیم مادرم 10روز تو کما بود چشم باز نکرد دکترا جوابش کردن دیگه دقیقا روز10انتقالم مادر مریض شد سرتون درد نیارم خدا به بچه هاش بخشید مادرم و من معجزه خدا دیدم چون هوشیاری مادرم 3شد و این یعنی هیچ بعد اونم دکتر گفت مریض زندگی نباتی داره یعنی نه می تونه حرف بزنه نه راه بره گلوش سوراخ می کنن از لوله غذا بخوره ولی خدا برای ما معجزه کردو مادرم هم حرف می زنه هم دست و پاش تکون میده الان 23 روز بیمارستانه  انشالله سدیم خونشم بیاد پایین دیکه مرخص دیگه می مونه فیزیوتراپی کنیم چون دست و پاش خشک شده بعد این همه مدت خدا هیچ کس با مادر و پدرش امتحان نکنه تنشون سالم باشه همیشه منم مادرم بهتر شد انشاللع قبل عید ی بار دیگ میرم تخمک کشی چون جنین ندارم توکل ب خدا راضیم ب رضای خدا التماس دعا🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هانا جان  ان شاءالله ك نتيجه ميگيري  دكتر من از روزي ك آمپول تحريك كننده ها رو شروع كردم ...

مامانی طاها میشه بگید دکترتون کی بود؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
سلام دوستان  چند وقتی نبودم امیدوارم همه گی خوب باشین من مادرم مسمومیت دارویی گرفت نمی دونم گ ...

عزیزم خدارو شکر ک مامانت حالش رو ب بهبوده انشالله ک بهترم میشه.عزیزم مهمترین چیز تو دنیا سلامتیه، خدا اول ب خودت و شوهرت و خونوادت سلامتی بده بعدش انشالله بچه سالم و صالح بهتون عطا کنه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم خدارو شکر ک مامانت حالش رو ب بهبوده انشالله ک بهترم میشه.عزیزم مهمترین چیز تو دنیا سلامتیه، خد ...

مرسی عزیزم همچنین به خانواده شما 

اره واقعا هیچ چیز مهم تر از سلامتی نیست 

خدایی ک به این قشنگی معجزه می کنه بچه دادن ب من براش یه چشم بهم زدنه حتما حکمتی داره من سه بار تخمک کشی میشم س بار انتقال میدم 

هر س بار ی چیزی شده ک اعصابم بهم بریزه نمی دونم چ حکمتی داره

مثلا سری اول روز اول انتقال فامیل همسرم فوت کرد من نرفتم

این سری مادرم مریض شد 

خیره انشالله 

عزیزم کی گفته قراره بیهوش شه؟؟؟ اول اینکه یه عمل داره به اسم تسه که بدون بیهوشی  هستش خیلی هم ...

ایشالا...حالا دارم باهاش صحبت میکنم خداکنه راضی بشه بره انجام بده...مرسی عزیزم که وقت گذاشتی بهم توضیح دادی😍😍😍من هیچ اطلاعاتی ندارم فقط یه سری کلمات شنیدم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
هانا جان  ان شاءالله ك نتيجه ميگيري  دكتر من از روزي ك آمپول تحريك كننده ها رو شروع كردم ...

عزيزم مرسى كه گفتى 

به شما هم گفتن ١ هفته قبل انتقال قطع كن و هفته دوم انتقال دوباره شروع كنى؟؟؟

چه خوب کدوم بیمارستان؟ الان زنگ زدم ج ندادن شوهرم میگه تا بعدازظهر هستن توکل به خدا .من همیشه ۳۰ تا ...

بیمارستان آبان.....

ابن سینام جواب میدن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آناجون دیمی نیستش دکتر خودش میدونه که کجا احتمالش بیشتره این عمل راحتتره تا اونیکی تاجایی که بعد عمل ...

ممنون از توضیحات کاملت.....

منم در حد تجربیات دوستان میدونستم.....

اتفاقا واسه این گفتم این روش بهتره (البته طبق چیزایی که از دوستان شنیده بودم که احتمالا کامل نبوده یا برداشتم غلط بوده)، چون گفتم حالا میان با روش معمولی اسپرم پیدا نمیکنن همسر دوستمون ناامید میشه برا همین گفتم یه راست برن سراغ اون یکی روش که حالگیری نشه.....

بازم ممنون از انتقال تجربیاتت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون عزیزم...بین زمان سقط و انتقال میتونم محرک استفاده کنم و طبیعی اقدام کنم؟دکترم یزده من شیراز😔

من سر خود اصلا توصیه نمیکنم.....

باید ببینی دکترت صلاح میدونه یا نه؟

سلام دوستان  چند وقتی نبودم امیدوارم همه گی خوب باشین من مادرم مسمومیت دارویی گرفت نمی دونم گ ...

عزیزم خدارو شکررررررررر.....

خدارو به خاطر این معجزه شیرین خیلی شکر میکنم.....

عزیزم تا وقتی خدا رو داریم غمی نداریم.....

این یه نشونه بود برات که بگه هواتو دارن ساناز خانوم گل.....

آناجون رحم آرک یعنی چی؟

نمیدونم احتمالا قوس داره.....

سلام به روی ماهت.... نه عزیزم.... یه کوچولو هم صبوری کنه ایشالله دو هفته ای مونده.....

ان شاالله سروقتش بغلت میاد سالم و سلامت😍😍

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد *♥️رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین***** التماس دعا