2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047799 بازدید | 684626 پست
توروخدا بعداز منفی شدن بتا و قطع پروژسترون چه علایمی باید داشت. اینقدر پاهام درد گرفتند که نمیدونم ا ...

احتمالا چون قطع کردی داری پریود میشی و دردای قبل شروع پریودیه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام  من از اول روزي يكي شياف ٢٠٠ ميلي استفاده كردم روزي ك ويزيت شدم نمونه همرام نبود و شياف ...

میتونی نصفش کنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها اناجون چرا نيستن؟ نگران شدم @تورک_آنا    

عزیزم من معمولا آخر هفته کمتر فرصت میکنم بیام چون معمولا درگیر خرید و مرید و بیرون رفتنم.....

الانم که یه ساعت بیرون میرم همچین میام خسته میفتم نا ندارم.....

گلم منم دورم از تهران شما سفارش میدی ارسال میشه اونم با جایزه

وای خدا جایزه.جدی میگی؟من عاشق جایزم😆😆😕.چجوری داروی یخچالی میفرستن؟چجور سفارش بدم؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
انا سر زایمانت برای هممون با دل پاکت دعا کن سهل و آسونی تو کارمون ایجاد بشه

فدات بشم عزیزم.....

قابل باشم حتما.....

من دیگه تقریبا آماده باشم....

یهویی دیدی امروز فردا زایمان کردم.....

حالا حتما یه جوری خبرشو میدم.....

التماس دعا دارم از تک تکتون.....

بچه ها سلام من ١٢ مهر ازمايشم منفي شده ولي هنوز كه هنوزه از درد كمر و پهلو دارم ميميرم ب خدا عوار ...

پریود نشدی؟

سلام مرجان آسمان عزيز  آزمايش دادم منفي بود متاسفانه  خيلي ناراحتم 😔😔

عزیزم خیلی متاسفم.....

ایشالله به زودی مامان میشی و این تلخیا واست کمرنگ میشن.....

عزیزم یعنی منظورتون اینه آزمایش اسپرمی که با نزدیکی باشه بهتره؟پس‌چرا توی اون کاغذ شرایط نوشته سعی ک ...

با ن ز د ی ک ی رو نمیدونم اما خوب همراهیت میتونه تو نمونه دادن بهش کمک کنه.....

یعنی برای اسپرم مشکلی پیش نمیاد تو اون مدت تا پانکچر انجام بشه؟

نه بابا چه مشکلی؟

نمونه میره برا شستسو و تا پانکچر آماده میشه خوب.....

من نمیتونم نزدیکی کنم ولی خودم ارضاش میکنم. میگم جدا چون من پانکچر دارم فک کردم نمیشه اول اون اسپرم ...

چرا مام همیشه اول رفتیم برا نمونه بعد من رفتم واسه پانکچر.....

وای خدا جایزه.جدی میگی؟من عاشق جایزم😆😆😕.چجوری داروی یخچالی میفرستن؟چجور سفارش بدم؟

برو تو سایت شماره تلفن هم داره فک کنم

تو قسمت داروها سرچ کن 

یا تماس بگیر

سلام خانوما 

صبحتون بخیر

دیروز ده انتقالم بود که خونریزی داشتم که پد گذاشتم و تمام علایم پری رو داشتم از دیشب کمتر شده و قهوه ای کسی هست با این شرایط ازش مثبت بشه یا دیگه منفیه؟ دفعه سوم هست که میکرو میشم

سلام دوستان من هر چی میگردم گونال900 پیدا نمیشه.فقط 600 و 450 و 300 هست ک بعضیاش 75 میل یا 5.میل یا ...

عزیزم لزومی نداره حتما ۹۰۰ بگیری.....

هر کدومو پیدا کردی بگیر....

فقط اگه مثلا دو تا ۹۰۰ قراره بگیری مثلا ۴ تا ۴۵۰ بگیر.....

یا ۳ تا ۶۰۰ و.....

یعنی مجموع واحدت رو داشته باشه....

کم نباشه حالا زیاد بود ایرادی نداره.....

نهایت یه کم اضافه میاری.....