2777
2789
عنوان

قرص ارامبخش واقعا آرومم میکنه

176 بازدید | 35 پست

اصلا دست خودم نیس ی دختر بشدت شیطون دارم ، حوصلم نمی‌کشه خسته میشم ، داد میکشم سرش بعدا عذاب وجدان میگیرم میرم گریه میکنم 

هرچقدر روی خودم کار کردم نشد، تصمیم گرفتم برم روانپزشک بگم برام قرص بنویسه

بااین قرصا خوب میشم؟؟ عذابم آروم میشه؟؟

هم خودمو عذاب میدم هم دخترمو 💔

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اروم میشی اولش اما بعد از مدتی هزار درجه بدتر میشی و معتاد چهار تا قرص

دانشجوی کنکوری"😑"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"

اره اروم میشی اما کنارش باشگاه برو

عزیزم بخدا دخترم نمیزاره تا آشپزخونه برم جیغ جیغ میکنه میگه فقط کنارم باش جم نخور

و اصلا نمیشه باید ناهار بزارم خونه رو مرتب کنم ب هیچ کاری نمیرسم

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
کار خوبی میکنی ان شالله خدا به دل هامون آرامش بده

اخه چرا تشویقش میکنید؟

کی با قرص اعصاب خوب شده

اگر نگران بچه شه بره ورزش یوگا، یا مدیتیشن کار کنه بره پیش روانشناس راه های اروم کردنشو یاد بگیره

اخه قرص اعصاب کار خوبیه؟؟؟

دانشجوی کنکوری"😑"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"

کار خوبی میکنی ان شالله خدا به دل هامون آرامش بده

فداتشم عزیزم

الهی امین

ن اینطور نیست اروم اروم دکتر قطش میکنه

شاید کاملا خوب نشه بعد قطع قرص اما از قبلش بهتر میشه

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.

به عنوان کسی که تجربه داره باید ی واقعیتیو خدمتتون عرض کنم

اکثر قرصهای افسردگی ، قرصهای ارامبخش و قرصهای دیگه ی مربوطه به روان دارای دوز کمی روان گردانن

حالا اگر بخوایم از نظر شرعی نگاه کنیم که خدا خوردن چنین قرصایی رو حرام کرده .

اما اگر بخوام طبق تجربیات خودم و خیلی از کسانی که تعریف کردن ، باید بگم که خوردن این قرصا فقط تا زمانی که داری میخوریشون خوبه و فایده داره و ممکنه ارامش داشته باشی و حالت خوب باشه

و بعدش چه با تجویز دکتر و چه به صلاح دید خودت این قرصهارو به محض اینکه قطع کنی به مرض اولیه مبتلا میشی ! منتها نه با همون شدت ؛

ایندفعه با شدت بیشتر!

اینی که گفتم هم برای ارامبخشی که شما گفتید صدق میکنه و هم دیگر قرصهای روان

عزیزم بخدا دخترم نمیزاره تا آشپزخونه برم جیغ جیغ میکنه میگه فقط کنارم باش جم نخورو اصلا نمیشه باید ن ...

در هر صورت اصلا فکر نکن معجزه میکنه قرص

مشکل باید از ریشه حل شه

اما به طور کلی خوبه 

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.
اخه چرا تشویقش میکنید؟کی با قرص اعصاب خوب شدهاگر نگران بچه شه بره ورزش یوگا، یا مدیتیشن کار کنه بره ...

دقیقا

یسری افراد بی اطلاع میان فقط نظردهی میکنن و فکر میکنن لطف میکنن در حق بقیه

نمیدونن اگر نظرشون ذره ای باعث شه ایشون به این قرصا رو بیاره و عوارضشو ببینه چه گناهی به گردنشون میوفته

چیکبار کنم عزیزم راهی نمونده برام دخترم بشدت بهم وابسته هست اصلا از دستش آرامش ندارم ک بخام یوگا هم انجام بدم برو تاپیکام بخون ی دقیقه نمیزاره ب حال خودم باشم از خودم از قیافم از مدل زندگیم کلا خستم

دست تنهام هیچکس هم کمکم نمیکنه شوهرمم خسته میشه سرکار اون چکار کنه بیچاره😔

ن اینطور نیست اروم اروم دکتر قطش میکنهشاید کاملا خوب نشه بعد قطع قرص اما از قبلش بهتر میشه

باور کن نه 

قطع کردنش خیلی سخته

تو مدت قطعش ادم بدتر از روز اولشه 

کلی راه هست دمنوش بابونه واقعا ارامشبخشه

مثلا موقع عصبانیت از ۴۰ تا ۱ معکوس بشماره واقعا تاثیر داره 

ن اینطور نیست اروم اروم دکتر قطش میکنهشاید کاملا خوب نشه بعد قطع قرص اما از قبلش بهتر میشه

کاش خوب بشم فقط وقتی با صدای جیغ هاش از خاب میپرم بهم جنون دست میده انگار روانی میشم🥲