2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684635 پست
احتمالا میفرستنشون زیر نظر دکتر زنان.همونجا‌توی بیمارستان متخصص زنان هم چندتا هست.بازم‌خودش بره بهتر ...

آها 

ميكرو ك ب احتمال زياد بايد بشه چون شوهرشم مشكل داره ك بهش گفته بايد برن برا ميكرو اون موقع خانومش نرفته بود 

آره منم بهش همينو گفتم ، ك بره اونجا همه چي دستش مياد 

ان شاءالله همه نتيجه بگيرن و بي دردسر صاحب اولاد سالم و صالح بشم 

چه میدونم والا دیگه حکمت هم سرم نمیشه خسته شدم امروز ی بچه ی 7ساله دلمو شکوند .تولد دختر خواهرشوهرم ...

الاهی فدای قلب شکستت؛ثمین جون من هرچی توزندگی خواستم بابدبختی بدست اوردم؛یعنی هیچی روراحت خدابهم نداد،توهم فک کنم همین مدلی هستی،نمیدونم والامنم دیگه اصلاب جایی رسیده بودم میگفتم من اصلاعدالت خداروقبول ندارم میگن خداعادله ولی من عدالتشونمیبینم،دیگه واقعاآدم خسته میشه؛یه باردوبار۶بارچندباراخه،چقدامتحان،بابامادیگه کشش نداریم ظرفیتمون پره،خداجون بروازبنده های دیگت یکم امتحان بگیر؛چقدبگیم حکمته،امتحانه؛بیچاره شوهرامون،خواهرشوهرت وجاریت هیجی نگفتن ب بچه ثمین جون؟مجبوریم بگیم بچست نادانه،دیگه بایدخودمون  خودمون دلداری بدیم عزیزدلم؛من دلم روشنه بهت؛تومامان میشی خیلی زود؛اینهمه صبوری کردی یکم دیگم روش؛میدونم واقعاسخته ولی چاره چیه خواهر؛بایدمبارزه کرد

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بستگی داره به فردش..... من استرا رو تا هفته ۱۴ داشتم اما بعضیا خیلی زودتر براشون قطع کردن.... ...

من فقط قرص واژینال اندومترین روزی سه تا دارم , میگم نمیشه بجاش شیاف دیگه ای استفاده کنم؟

الاهی فدای قلب شکستت؛ثمین جون من هرچی توزندگی خواستم بابدبختی بدست اوردم؛یعنی هیچی روراحت خدابهم ندا ...

جاریم خندید خواهرشوهرم بهش گفت لال شو .ولی اون گفت راست میگم دیگه بره بچه بیاره بعد بیاد 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خسته شدم انقدر صبوری کردم خسته شدم انقدر برا ناراحت نکردن شوهرم خفه شدم .خسته شدم اینقدر ساکت موندم ...

والامن تااینجوری میگم بهم میگن برویکم بیمارستان ببین مردم چ مریضیایی دارن؛بروببین مردم چ مشکلاتی دارن اونوقت میبینی مشکل خودت چیزی نیس درمقابلش؛ولی بخدااین مشکل ماهم برامون خیلی بزرگه؛خیلی دردمیکشیم؛کسیکه ازبیرون گودداره ب ماجرانگاه میکنه میگه بابابالاخره شمام مامان میشی دیروزودداره سوخت وسوزنداره،کسیکه دکترجوابش کرده چی؛اون ارزوداره فقط زنده بمونه زندگی کنه؛نمیدونم والاخواهر؛ماهاخوب دردهمومیفهمیم،ایشالاخدامشکل همه روحل کنه ماهارم همینطور

والامن تااینجوری میگم بهم میگن برویکم بیمارستان ببین مردم چ مریضیایی دارن؛بروببین مردم چ مشکلاتی دار ...

یعنی من از ی مریض سرطانی کمتر زجر کشیدم اینهمه مدت؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
جاریم خندید خواهرشوهرم بهش گفت لال شو .ولی اون گفت راست میگم دیگه بره بچه بیاره بعد بیاد 

دم خواهرشوهرت گررررم،ولش کن اون نادونترازاون بچست بخدا؛شعورش درهمون حده؛اصلاسعی کن باهاش رفتوامدزیادنداشته باشی؛ایشالاتاتولدسال بعداین بچه توبانی نیات میری تولدش

یعنی من از ی مریض سرطانی کمتر زجر کشیدم اینهمه مدت؟

وایییی خدانکنه ثمین جانم سرطان خیلی درداورترازپروسه ای وی افه خواهر،ماتوای وی اف باهزارامیدوارزوپیش میریم؛لحظه ب لحظش باهمه درداواسترساش شیریته چون میدونیم هرلحظه ماروب مادرشدن نزدیک میکنه،ولی شیمی درمانی وپروسش ازاول تااخرش دردورنجه

دم خواهرشوهرت گررررم،ولش کن اون نادونترازاون بچست بخدا؛شعورش درهمون حده؛اصلاسعی کن باهاش رفتوامدزیاد ...

اصلا باهاش حرف نمیزنم بابا .درحد من نیست که باهاش هم کلام بشم .فکر نکنم حکمت خدا به بچه دار شدن من باشه

دوستان يه كمك اورژانسي  آيا اين گونال پن وقتي گذاشتيم روي ١٥٠ و تزريق كرديم بايد صفر بشه عددش؟ ...

بله عزیزم باید صفر بشه.....

روی هر عددی میذاری که قراره تزریق کنی باید تهش صفر بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
يه سوال  الان ك باردارم ميتونم اپيلاسيون كنم ؟؟ آخه خيلي پرمو هستم حتي رو شكمم هم موهاي ضخيم ...

عزیزم خوب باید ببینی میتونی تحمل کنی یا نه.....

مثلا من برا دست و پا چک کردم دیدم تحملش برام راحته انجام دادم اما اگه باعث بشه انقباص بهت دست بده یا نافت تیر بکشه و در کل قابل تحمل برا یه باردار نباشه نباید انجام بدی.....

ولی بیکینی که دکتر من کلا گفت به هیچ وجه.....

زیر بغلم من امتحان نکردم....

روی شکمم به هیچ وجه امتحان نکن.....

نهایت همون دست و پا اونم تست کن نتونستی انجام بده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بمیرم برات خواهری خیلی خوب میدونم چقد سخته  خدایا به اندازه ضرفیتمون بهمون سختی بده  بخد ...

خدانکنه عزیز دلم.. ایشالا بزودی دل همه منتظرا شاد بشه🍀🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
ثمين واضح نيست عكست  ايشالا كه اين بار ديگه جواب مى گيرى🙏🏼🙏🏼🌸تو كه دو بار مثبت شدى پس مطم ...

بهتر از این نمیشه اصلا دیده نمیشه یعنی؟دیگه اصلا امید ندارم هانا

عزیرم یعنی چی؟ یعنی باردار شدی بعد دفع شد؟  یا آز اشتباه نشون داده؟ آخه اینجا اعدادی که برا ب ...

نه عزیزم باردار بودم.. ارتباط خونی جنین با رحم برقرار شده اما جفت و ساک تشکیل نشد..و رشدش متوقف شد.

اتفاقا دکترم گفت خیلیم بتات خوب بوده. لاله جون بتاشون ۵۰ بود فک کنم. دیگه مقدار عدد بتا بستگی داره لانه گزینه کی بوده.     

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘