2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
ان شاالله این بار ، بدون سختی ، یه دوقلو خدا نصیبت میکنه.

ممنونم عزیزم.. ایشالا هر چی صلاحه همون بشه برام.‌ صحیح و سالم باشه چه یدونه چه دوتا.🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ثمین جون انشالله خدا بهت دوقلو سالم بده تمام رنج و سختیای گذشته رو فراموش کنی

چی بگم والا انشالله ولی مطمئنم هرگز این روزا رو فراموش نمیکنم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
اصلا باهاش حرف نمیزنم بابا .درحد من نیست که باهاش هم کلام بشم .فکر نکنم حکمت خدا به بچه دار شدن من ب ...

چراعزیزم ناامیدنباش؛بقول قدیمیاناامیدشیطانه،منم ۶بارانتقال داشتم ثمین جون هربارگریه کردم غصه خوردم امابازشروکردم؛بایدبشه؛نشدنداریم،بایدتلاش کنیم،توحالاخداروشکرجنین داری فریز،ب فامیلای شوهرت گفتی ای وی اف میکنی ثمین جون

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
عزیزم خوب باید ببینی میتونی تحمل کنی یا نه..... مثلا من برا دست و پا چک کردم دیدم تحملش برام راحته ...

باشه پس همينكار رو ميكنم 

دستم ك ميتونم خودم انجام ميدم 

پاهام رو بايد برم بيرون 

مثل هميشه ممنونم عزيزم 😘😘

چراعزیزم ناامیدنباش؛بقول قدیمیاناامیدشیطانه،منم ۶بارانتقال داشتم ثمین جون هربارگریه کردم غصه خوردم ا ...

اره عزیزم اکثرا میدونن .امیدوارم اینبار 100درصد مامان شی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
تیکه تیکه عکس بگیرعزیزم جلوببرگوشیتو

ازمایش هنوز به دستم نرسیده .خواهرم گرفته جواب ازمایشمو انقدر بهش گفتم عکس بگیر برام بفرست گه دیگه خجالت میکشم بعد توی ازمایشگاه ونک دادم جواب همشو گذاشته الا این سی دی مارکرا رو

ثمین جون درخواست دوستی دادم برات اگه دوسداشتی قبول کن،یکساعته دارم میگردم ببینم چجوری درخواست میدن😅

قبول کردم خواهری

ثمين جون كاش بري بگي من كلن بيخيال شدم كه ديگه حداقل كمتر پرس و جو كنن، من خودم امتحان كردم وقتي اطرافيان متوجه بشن فشار رو ادم ١٠ برابر ميشه

ثمين جون كاش بري بگي من كلن بيخيال شدم كه ديگه حداقل كمتر پرس و جو كنن، من خودم امتحان كردم وقت ...

باورت میشه اصلا نمیپرسن؟انگار همه ازمون قطع امید کردن

اهان،پس یه جورایی هم استرس داری هم نداری،من چون نمیدونن فامیلای شوهرم فامیلای خودمم درجه یکاوخیلی نزدیکامیدونن همش استرس اینودارم کسی نیادخونمون تواون دوهفته،قربونت خواهرایشالاباهم مامان شیم امسال،ماوهمه ی ارزومندا

ازمایش هنوز به دستم نرسیده .خواهرم گرفته جواب ازمایشمو انقدر بهش گفتم عکس بگیر برام بفرست گه دیگه خج ...

نه همین سی دی مارکراک خوب نمیشه دیدومیگم عکس ازجلوتیکه تیکه بگیرعزیزم،واضح نیست؛ک آناجون ولاله جون بیان توضیح بدن برات