2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست

لاله جون اومدی حتما پیغاممو چک من!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسي از راهنماييت، پانكچر شدين؟ چن تا تخمك و جنين؟

آره اردیبهشت ماه.

۲۳ تاتخمک.۱۳تا جنین.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم این ازمایشات کمکی بهتون کردن تو درمان

عزیزم من تیرماه اولین انتقال رو انجام دادم که مثبت شدم، اما بتا افت کرد.دکترم آزهارو نوشت.ایمنی خوب بود همه چی.انعقادی دارم ب۶ وب۱۲ وفولیک ۵ مصرف میکنم.آسپرین هم بود که به علت لکه بینی و خونریزی قطع کردم.ایشالا آذر دوباره انتقال دارم.امیدوارم که تاثیرمثبت بزارن💚

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم پنتاپرازول بخور نیم ساعت قبل صبخونه..... بالش زیر سرت بلندتر باسه و شیبدار..... به سمت چپ بخ ...

بالش رو رعایت میکنم.همینطور طرف چپ خابیدن.اما قرص رو نخوردم.بدون نسخه میده داروخونه؟

خیلی قبل یه قرص های کوچولویی بود قبل ناهارشام میخوردم.کلیدینیوم به گمونم.

عزیزم چرا ببلاک معمولیشو نمیدی؟ دختر منم رفلاکس داشت همون معمولیشو دادم..... آ آر ندادم.... مشکل ...

جدی ؟ یعنی رفلاکسش با معمولی خوب شد ؟ وزن گیریش خوب بود دفعش راحت بود؟ آنا جون ببخش همش مزاحمت میشم با سوالام بخدا کلافه شدم طفلی خیلی اذیت میشه . دکتر بخاطر بالا اوردنش گفت آر رو امتحان کن که ۴ روزه میدم بالا نمیاره ولی خوب دفعش وحشتناک شده خیلی اذیت میشه . تازه میگن ببلاک ار تو بازار نیست پس به نطرت ببلاک معمولی رو امتحان کنم ؟؟ شما شیر خودت رو به دخترت میدادی

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
بالش رو رعایت میکنم.همینطور طرف چپ خابیدن.اما قرص رو نخوردم.بدون نسخه میده داروخونه؟ خیلی قبل یه قر ...

عزیزم بله میده و جزء سیفترین داروهاست.....

پنتاپرازول ۲۰ بگیر قبل صبحونه ناشتا بخور.....

خیلی کمکت میکنه.....

منم اخیرا خیلی اذیت بودم چون قبلا برام تجویز شده بود و مطمئن بودم هم خوبه هم سیفه گرفتم خوردم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
جدی ؟ یعنی رفلاکسش با معمولی خوب شد ؟ وزن گیریش خوب بود دفعش راحت بود؟ آنا جون ببخش همش مزاحمت میشم ...

عزیزم من تا ۶ ماه به زور شیرم کفایت کرد.....

اوایل خوب بود تقریبا تا ۳-۴ ماه بعد فقط شبها به زور میتونستم بدم دیگه بعدشم خشک شد.....

آره با معمولی خوب شد البته فاصله شیردهیاشو رعایت کردم.....

هر دو ساعت شیر میدادم.....

زیر سرش شیب دار بود.....

آروغشو میگرفتم.....

برا یبوستشم اگه الان کار نمیکنه گوش پاک کن رو با روغن زیتون چرب کن آروم مثل شیاف استفاده کن سریع کار میکنه شکمش.....

دوستای گلم از من بهتون وصیت.....

دارو رو گرفتین حتما با دکتر چکش کنین!!!!!!!

داروخونه نگو دارو رو بهم اشتباهی داده و من یه مدته یه داروی اشتباه خوردم حالا خدا کنه ضرر نکرده باشه!!!!!!

پس توروخدا حتما چک کنین فکر کنین بیسوادترین هستین!!!!!!

آنا جون من صورتم و گردن و سینم یه چیزی مثل جوش زده جوشم نیستا پئستم یه کم قرمز شده و یه برامدگی های کوچولو مثل جوش ریخته بیرون کمی هم میخاره بعضی وقتا. من میگم نکنه مال شیافه چون سیکلوژیستم تموم شده یک روزه از یه شیاف دیگه میزارم. یعنی هر دم ازین باغ گلی میرسد هر روز یه چیزیمه

دوستای گلم از من بهتون وصیت..... دارو رو گرفتین حتما با دکتر چکش کنین!!!!!!! داروخونه نگو دارو رو ...

عزززیزم ایشالا که طوری نشده.. 💚

بعضیاشون خیلی بی سوادن😒

ای وای انشالا که چیزی نیست آدم نمیدونه از گیجی اینا چکار کنه

اصلا زمونه بدیه به هیچ کس نباید اعتماد کرد هزار بار همه چیو باید چک کنیم!!!!!!

دعا کنین لااقل هم دارویی که خوردم عوارض نداشته باشه هم اون داروییکه باید میخوردم و نخوردم مشکل ساز نشه!!!!!

آنا جون من صورتم و گردن و سینم یه چیزی مثل جوش زده جوشم نیستا پئستم یه کم قرمز شده و یه برامدگی های ...

منم با مصرف یه قرص همینجوری شدم.. بعد خودش خوب شد کم کم..

حالا زیر بازوم یه گردالی کوچولو پوست انداخته.. واقعا هرروز یجورمونه😂😂😂😆