2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047627 بازدید | 684620 پست
اینم یکیش

اینم کاریوتایپه عزیزم.....

بررسی کرومزومیه....

آز خونه.....

دو تای جفت هم با نمونه اسپرم بود این از خونه!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم به نظرم چیز غیر عادی نداره باز ببین لاله جون نظرش چیه.....

اناجون سلام، حالتون بهتره؟؟ آناجوووون ميگم من شش عدد گونال دارم با شش تا منوگون، كه از روز سوم پري شروع ميشه تا روز هشتم،، روز نهم كلّه سحر ستروتايد دارم و بعد سونو

روالشو برام درست داده؟؟؟

...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم همون هماتوم هست استراحت کن تا جذب بشه مقداریش هم دفع میشه

من همش استراحت مطلقم چطور تا الان دفع یا جذب نشد.یعنی داره رشد میکنه؟

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
پلی کیستیک شدیدم. هنوز پانکچر نکردم که بفهمم هایپر شدم یا نه . میگم زیر دلم و تخمدونام درد میکنه طبی ...

ميتونم بپرسم شما از كجا متوجه شدين كه پلي كيستيك هستين؟ چه علائمي داشتين؟ يا از روي ازمايشي چيزي؟؟

...

oزمان ميبره تا جذب يا دفع بشه عزيزم، يه ذره فكراب مثبتم بكن خوب😅😅

ميدونم ماها استرسمون از ادمايي كه طبيعي باردار ميشن بيشتره ولي فقط خودمون ميتونيم خودمونو نجات بديم

انا جون این دو تا ازمایش باهم چه فزقی دارن اینا رو هم برا همسرم نوشته

انا جون این دو تا رو میشه تو یه ازمایشگاه انجام داد؟اگه مربوط به اسپرمه جفتش

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
انا جون این دو تا رو میشه تو یه ازمایشگاه انجام داد؟اگه مربوط به اسپرمه جفتش

اخه یه تسپرمو نوشته یه ازمایشگاه یکیشو با کاریوتایپ یه جای دیگه فک کنم اشتباه شده

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
عزيزم من مادر رفتم.پيش دكتر كريم زاده.اره واقعا ديگه بايد توكل كرد🙏🏻

منم مادر هستم

پیش دکتر افلاطونیان

آذر باید برم برای پانکچر...

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بچه ها من يادتونه كه گفتم رفتم يزد براي اي وي اف.ماه ديگه بايد برم برا انتقال.بگذريم.از بين اونايي ك ...

رویان و ابن سینا چرا بهت گفتن اول آی یو آی کن؟حتما‌وضعیت اسپرم‌شوهرت خوبه اره؟من گفتم اگه خدای نکرده دفعه اول‌یزد مثبت نشدم بعدیو‌ میرم تهران.ولی امیدواااارم من و تو و همه ی‌منتظرا جواب بگیریم حتما

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
oزمان ميبره تا جذب يا دفع بشه عزيزم، يه ذره فكراب مثبتم بكن خوب😅😅 ميدونم ماها استرسمون از ادمايي ...

شماالان تو استراحتین؟حموم اینا چکارمیکنین؟اخه من بعدمثبت شدن فقط استراحت بودم .تااخر خدا بخیرکنه.انشالله همه مادر بشن وبارداری راحتی داشته باشن

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
اناجون سلام، حالتون بهتره؟؟ آناجوووون ميگم من شش عدد گونال دارم با شش تا منوگون، كه از روز سوم ...

عزیزم علی الحساب درسته....

ایشالله بدنت بهترین جواب رو میده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

عزیزم مال من دو ماه طول کشید چه عجولی؟ تازه مال تو هم بزرگتره هم دو تاست.....

خدا کنه. میگم شیاف ها ی ۱۲ ساعتی اگر یه ربع بیست دقیقه اینور و اونور بشه ایراد داره؟

ایراد نداره اما سعی کن مرتب بزنی....