2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047703 بازدید | 684621 پست
ممنون..واقعا تو شوکم😔

عزيزم حق داري 

دعاميكنم خدا دلت رو آروووم كنه 

لحظات سختي رو داري ميگذروني منفي شدن بعد از مثبت شدن 

ان شاءالله خيلي زود خدا برات جبران كنه تا اين خاطرات تلخ از بين بره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دورت‌ بگردم.خیلی غصه ی تورو میخورم😔عزیزم ان شاالله دفعه ی بعد نی نیهات برات میمونن و به سلامتی میان ...

خیلی ناراحتم خواهر اینقدری که به مردنم راضیم..اصلا نمیتونم درک کنم چرا داد که بگیره😔هزار بار ساعت شیافا رو چک کردم ببینم نکنه عقب جلو شده.هزار بار کارامو رفت و آمدای نداشتمو چک کردم و به حای نرسیدم

نمیدونم باید بگم انشالله یا نه

ولی ممنون

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
عزيزم حق داري  دعاميكنم خدا دلت رو آروووم كنه  لحظات سختي رو داري ميگذروني منفي شدن بعد ...

مممون عزیزم..کاش فقط منفی شدن بود سقطش دلمو آتیش زد

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
من به فداتم

خدا نکنه عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آناجون اولین برگه بررسی گلبولهای سفید ،برگه دوم و سوم بررسی IGg IGg بالاتره از رنج دلیلش چی میتونه ...

عزیزم آی جی جی چی بود نفهمیدم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من امروز یک کم روی پا وایسادم بیرون و خسته شدم. معذرت میخوام ، اومدم خونه الان دیدم لباس زیر ...

ایشالله مال لانه گزینیه.....

پلی کیستیک شدیدم. هنوز پانکچر نکردم که بفهمم هایپر شدم یا نه . میگم زیر دلم و تخمدونام درد میکنه طبی ...

خوب عزیزم پس ریسکشو داری تا میتونی رژیم پر پروتئین و آب و سفیده تخم مرغ آب پز بخور.....

هایپر شدن مال تحریک بیش از حد تخمداناست قبل و بعد پانکچر نداره فقط عوارضش ممکنه هم قبل پانکچر بیاد هم بعدش.....

عزیزم دردا طبیعین خصوصا اگه هایپر بشی احتمال داره دردت یه کم بیشتر بشه.....

به هیچ وجه کار سنگین نکن.....

دولا راست نشو....

جارو برقی ممنوع.....

اگه انتقالت به بعد موکول شد بعد پانکچر دوغ هم میتونی بخوری.....

راستی دکا هم دادن دو شب قبل پانکچر گفتن بزن. دکا برای چیه؟

برا جلوگیری از هایپر شدنته.....

برا آزاد سازی هاش سی جی میدن اما ریسک هایپری باشه دکا و مشابهشو میدن..... 

سلام عزیزم‌خوبی؟منم رفتم یزد.چندتا از بچه های همینجا هم یزد رفتن.منم مثل تو یکم نگرانم.ولی خب جز این ...

عزيزم من مادر رفتم.پيش دكتر كريم زاده.اره واقعا ديگه بايد توكل كرد🙏🏻

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
سلام. شبتون بخیر. ببخشید یه سوال داشتم. سن بارداری ما که میکرو کردیم چه طوری محاسبه میشه؟ اولین رو ...

عزیزم اگه انتقال فرش باشه:

دو هفته + از روز پانکچر تا روز محاسبه سن بارداری.

اگه فریز باشه:

دو هفته + سن جنین موقع انتقال+ از ووز انتقال تا روز محاسبه سن بارداری.

انا جون این دو تا ازمایش باهم چه فزقی دارن اینا رو هم برا همسرم نوشته

یکی آز اسپرمه....

یکی دی اف آی.....