2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047749 بازدید | 684623 پست
فدات بشم عزيزم ببخش ك ناراحتت كردم    ننشستم ك كف زمين قبلا هم اينكار رو نكرددددم فدات ش ...

خب دیگه دعوات نمیکنم
فک کردم کامل نشستی
اما کلا دیگه این کارا رو بسپر به همسر

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها فرق هماتوم با هموراژی چیه؟این رنج عددا زیاده؟

عزیزم همون هماتوم هست
استراحت کن تا جذب بشه
مقداریش هم دفع میشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه ها من امروز یک کم روی پا وایسادم بیرون و خسته شدم.

معذرت میخوام ، اومدم خونه الان دیدم لباس زیرم ببخشید کمی قهوه ایه. دستمال کشیدم هیچی نبود.

یعنی چی میتونه باشه؟ 

استراحت کنم فقط؟

ساعت ۱۰ و نیم شب هم باید شیافمو بذارم.

روز ۹ انتقالم هم هستم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
آنا جون ،،لاله جون سلام میشه تفسیر کنید

عزیزم فقط ای جی ام بالاست
تا جایی که میدونم وقتی ای جی ای نرماله سرم تجویز نمیشه

رفقا یه سوال، من هشت روزه انتقال دادم. فردا یعنی روز نهم برم استخر بده؟  بخاطر عفونت بهتره نر ...

وا اصلا نمیتونی بری عزیزم
جدای از عفونت ، به خاطر کلر داخلش نمیتونی بری!!

عزیزم خوب از رو عدد ذخیره..... پلی کیستیک هستی یا نه..... ظاهرا دکا داشتی..... عزیزم رژیم پرپروتئ ...

پلی کیستیک شدیدم. هنوز پانکچر نکردم که بفهمم هایپر شدم یا نه . میگم زیر دلم و تخمدونام درد میکنه طبیعیه؟

بچه ها من يادتونه كه گفتم رفتم يزد براي اي وي اف.ماه ديگه بايد برم برا انتقال.بگذريم.از بين اونايي ك ...

سلام عزیزم‌خوبی؟منم رفتم یزد.چندتا از بچه های همینجا هم یزد رفتن.منم مثل تو یکم نگرانم.ولی خب جز اینکه مثبت فکرکنیم راهی نداریم.اره منم تحقیق کردم‌گفتن پرفسور کریمزاده و افلاطونیان از بهترینهای ناباروری هستن!زیر نظر کدومشون هستی؟بیمارستان مادرکودک میری یا مرکز ناباروری؟عزیزم بهتره به چیزای‌منفی‌فکرنکنی

.شبی‌که‌من توی نوبت بودم مریضاش اکثرا تعریفشو میکردن و میگفتن خیلی دکتر خوبیه.منم امیدوارم نتیجه بگیریم 

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ممنون..واقعا تو شوکم😔

دورت‌ بگردم.خیلی غصه ی تورو میخورم😔عزیزم ان شاالله دفعه ی بعد نی نیهات برات میمونن و به سلامتی میان بغلت...واقعا تجربه ی سختیه...

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم