2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047718 بازدید | 684621 پست
سلام دوستان گلم...خانمای باردار ی سوال شما موقع خواب وقتیکه میخواین از این پهلو ب اون پهلو بشید میشی ...

من هنوزم نمیکنم این کار رو
اما اول اروم رو کمر میخوابم بعد اروم بر میگردم
کسی که میخواد بشینه بعد برگرده سمت مخالف، از ماه 7 لازمه
الان زوده

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون سلام خوبى

اطلاعاتى درباه آزمايش غربالگرى دوم پره اكلامپسى دارى؟

تا اونجايى كه من سرچ كردم براى اونايى كه فشار خون بالا و دفع پروتئين دارن هستش.

ولى من هيچ كدوم رو ندارم اما high risk زده

سلام بچه ها منم تو سیکل آی وی اف هستم و یه سوال دارم، دکتر برای من دو عدد آمپول ۴۵۰ واحدی گونال اف ن ...

نه عزیزم باید رو همون 150 تنظیم کنی
هر بار که تزریق میکنی صفر میشه خودش

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم تنها کاری که میتونی بکنی فقط استراحته..... سعی کن کارتو تلفنی راه بندازی..... زنگ بزن ببین چ ...

سرخود میزنم روزی دوتاامپول دوتاشیاف

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
سلام انای مهربون خوبی؟ عزیزم من الان هفته18هستم چند وقتیه ترشحاتم خیلی فرق کرده ترشحات بی رنگ دارم ...

عزیزم بهتره تست نیترات بدی
یه آز ادرار هم بده

عزیزم تنها کاری که میتونی بکنی فقط استراحته..... سعی کن کارتو تلفنی راه بندازی..... زنگ بزن ببین چ ...

اناجان شماهماتوم داشتی دردم داشتی؟من درد شدید میگیره میفهمه میخواد خون بیاد بعدخون اروم میشم.من دوروز خون دارم پاک میشه باز خون میاد.دلم میخواد بلندشم قید همه چیو بزنم

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
فرتیل اید چقد داری گلم؟

عزیزم فرتیل اید برای مردان اگه میخوای منم دارم
کامل نیست
60 تاش مونده از 90 تا
اگه خواستی و مال دوستمون برات کافی نبود بهم بگو

نه عزیزم ولی ازمایشگاه معتبریه؛من اصلاسردرنمیارم ازآزمایش

عزیزم به خدا من خودمو کشتم معتبر و غیر معتبر نداره!!!!!

روال کارشون فرق داره.....

مرکز ناباروری شمارش با چشم مسلح و توسط متخصصه و غیر ناباروری شمارش با کامپیوتره!!!!!!

تورو خدا این قضیه رو جدی بگیرین!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یعنی الان اصلا کسی  و ویزیت نمیکنن؟ والا نصر؟ خانومه؟

عزیرم فکر کنم تا آبان هستن فقط....

نصر آقاست....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون سلام خوبى اطلاعاتى درباه آزمايش غربالگرى دوم پره اكلامپسى دارى؟ تا اونجايى كه من سرچ ...

نه عزیزم اطلاعاتی ندارم پس رو چه حسابی زده ریسکشو داری؟

فشارت بالاست؟

اناجان شماهماتوم داشتی دردم داشتی؟من درد شدید میگیره میفهمه میخواد خون بیاد بعدخون اروم میشم.من دورو ...

عزیزم آره منم قبلش درد میومد بعد خونریزی یا دفع لخته و لک داشتم.....

وقتی درد داشتم میگفتم وای بازم شروع شد....

دوستان جواب آزمو گرفتم  به لطف خدا مامان شدم روز 14-15انتقال بتا 1193 باورم نمیشه  دع ...

وای عزیزم مبارکه
خیلی خیلی خیلی زیاد مبارکت باشه عزیزم
خودت که میدونی ، جزو کسانی بودی که بعد از دو سال که برگشتم تاپیک ، اسمت جزو اسمایی بود که پرس و جو کردم ببینم مامان شدی یا نه
امیدوارم تا اخرش خیلی خوب و عالی پیش بره

والا نیلو حدودای یه تومنی میشه..... جاهای دولتی ظاهرا خیلی پایینتره..... دوستان اخیرا انجام دادن.. ...

مممون عزیزم

دوستان کسی توی شیراز انجام داده؟؟لطفا اگه هست کسی آدرس یا اطلاعاتی بهم بده ممنون میشم

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
نه عزیزم اطلاعاتی ندارم پس رو چه حسابی زده ریسکشو داری؟ فشارت بالاست؟

نه اصلا فشارم بالا نيست ١ماه پيش هم آزمايش ادرار دادم 

مشكلى نبود.

زده ١به ٥ 

حالا فردا برم دكترم ببينم چى ميگه

آما جون براى شما تو غربال گرى دوم چند بوده؟

اسمش pre_Eclampsia هستش