2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047800 بازدید | 684626 پست
[QUOTE=71178424]میشه یه کم اطلاعات بدی؟ چه سالی عمل کردی ابن سینا؟ میگن هزینه های عملش اونجا خیلی با ...

اخه به من گفتن عملت با توجه به وسعت چسبندگیا بین ۱۷ تا ۳۵ تومن میشه خیلی برام سنگینه این هزینه تازه این فقط هزینه عملشه و هزینه های جانبیش بماند بیمه هم هزینه عمل رو که تقبل نمیکنه

سلام دوستان من میخوام پیش،دکتر چوبساز از تهران میکرو کنم خودم کرمانشاه هستم همش واسم سوال با چی برگردم بهتره ، هواپیما یا ماشین خودمون؟؟ بعضی ها میگن هواپیما خوب نیست بعضی ها میگن ماشین پرخطره ... راهنمای کنید عزیزان

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من میخوام پیش،دکتر چوبساز از تهران میکرو کنم خودم کرمانشاه هستم همش واسم سوال با چی برگر ...

سلام عزیزم خب بیشتر دکترا نظرشون اینه ک هواپیما خوب نیس.میگن قطار بهتره بعدشم ماشین شخصی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام دوستان من میخوام پیش،دکتر چوبساز از تهران میکرو کنم خودم کرمانشاه هستم همش واسم سوال با چی برگر ...

هنوز وارد سیکل نشدی؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

من از مرکز خودم ،ابن سینا ، پرسیدم گفت ما نمیگیم کدوم خوبه کدوم بد.

یعنی فرق خاصی نداره.ولی بهتره بیشتر بمونی بعد بری.

من دو روز و نیم موندم فقط.

ولی در نهایت گفت نذار خسته بشی و یواش یواش و با استراحت برو.

من کا اومدم بالاخره با ماشین. هر چند پشیمون شدم چرا بیشتر نموندم.

هفته دیگه باید آز بدم. هر چند اگر منفی بشه نمیشه فهمید دلیلش چیه!

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم مگه میشه یادمون نباشه...... ایشالله دیگه داری مامان میشی..... برات بهترینارو از خدا میخوام.. ...

سلام انا جون در مورد انتقال جنین از یک شهر به شهر دیگه اطلتعات  دارین جنین من ارومیه هست منتهی تبریز پیش دکتر دانایی پرونده باز کردم که واقعا از بابت وقت و حوصله ای که برام گذاشت عالی بود گفتن موقع انتقال دوست داشتی جنین هاتو از ارومیه میاریم تبریز یا اینکه میری تو روزش همونجا انتقال میدی.میخوام بدونم موقع انتقال مشکلی پیش نمیاد چطوری میارن.لطفا هر کس اطلاعاتی داره بهم بگه

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
هنوز وارد سیکل نشدی؟

سلام گلم قرار بود همین ماه دارو بگیرم اما دکترم رفت خارج کشور ..موند واسه ماه بعد

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
من از مرکز خودم ،ابن سینا ، پرسیدم گفت ما نمیگیم کدوم خوبه کدوم بد. یعنی فرق خاصی نداره.ولی بهتره ب ...

عزیزم انشالله که بارداری

سلام گلم قرار بود همین ماه دارو بگیرم اما دکترم رفت خارج کشور ..موند واسه ماه بعد

انشالله ک خیری توش بوده.منم کرمانشاهم چند بار پیش دکتر چوبساز ویزیت شدم ولی باهاش ادامه ندادم.انشالله ک شما نتیجه بگیری

نه نداشتم

من تجربه شخصی خودمو میگم 

ولی معمولا کسایی که دچار افت بتا میشن مشکل ایمنی دارن که با پردنی و سرم حل میشه

اگه قلب بایسته معمولا انعقادیه

من خودم دوقلو سقط کردم بعد قلب   و مشکل انعقادم بود

سلام عزیزم...مامان گل مهربون که به امید خدا تا چند روز آینده دختر شیرین تون رو در آغوش میگیرید به سل ...

عزيزدلمممم مرسي دوست مهربونم سلامت باشين ان شاءالله

دارو كه گير مياد خدارو شكر، يه كم گرونتر شده ولي باور كن دوندگي دنبال دارو هم ارزششو داره، من كه سالهاست همسرم هر ماه دنبال دارو و تاييديه و بيمه و ايناست و اگه يك روز داروهامو نخورم جنگ راه ميفته چون اصصصلا فكرشو نميكنيم به اون روزاي سخت برگرديم، واقعا دردش از پا داشت مينداخت منو و ١٠ كيلو يهو توي ١ ماه كم كردم... كاملا به اين بيماري اشراف دارم و ميگم تو رو خدا يه پزشك خوب پيدا كنين و زيرنظرش باشين، من تا پاي عمل رسيدم ولي دكترم ازون وضعيت نجاتم داد

سلام دوستان

من بعد از سزارینم هر چند وقت عفونت ادراری میگیرم.چون شکممو بد دوختن وقتی از دستشویی پا میشم هوا میکشه داخل مثانم.انقدر آنتی بیوتیک خوردم خستا شدم.کسی اینجوری بوده؟؟چیکار کنم 

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812