2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047799 بازدید | 684626 پست
سلام انای مهربون خوبی؟ عزیزم من الان هفته18هستم چند وقتیه ترشحاتم خیلی فرق کرده ترشحات بی رنگ دارم ...

عزیزم حتما به دکترت بگو.....

رو نشدن چیه؟

احتمالا عفونت داری.....

حتما پیگیر شو.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همگی  امروز ازمایش دادم بچه ها .. التماس دعا دارم ..

شاینا جون قربونت مامانی ها!!!!!!

منتظر خبر توپتیمااااااا.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستی انا جون نزدیک زایمانته الهی سالم بدنیا بیاد نینی نازت اسمش قراره چی باشه؟

عزیزم فدات.....

باورت میشه هنوز اسمشو تعیین نکردیم.....

خیلی سخته انتخاب اسم پسر....

عزیزم خدا فرشته های‌کوچولوت رو حفظ کنه.ولی فکرکنم مورفوی همسر شما ۲ بود برای  شوهر من اخرین با ...

عزیزم همسر من مورفوی دو رو فکر کنم ندیده.....

عزیزم صفحه اول برو مراحل درمانیو نگاه کن.....

به ما حتی پیشنهاد اهداییم دادن.....

یه مدت که کلا صفر بود هم مورفو هم تحرک.....

بعدشم بین صفر و یک نوسان داشت.....

عزیزم خدا فرشته های‌کوچولوت رو حفظ کنه.ولی فکرکنم مورفوی همسر شما ۲ بود برای  شوهر من اخرین با ...

ضمنا صفر صفر مطلق نیست که.....

کافیه حتی به دونه اسپرم سالم پیدا کنن برا تشکیل جنین کافیه.....

زیر یک که بشه صفر در نظر میگیرن.....

خودمم شکر.....

دارم به لطف دعاهاتون روزا رو میگذرونم....

دوستان عزیزم.کسی توی شیراز اووابوست خریده؟گیر میاد؟یا فرتیل اید یا پروفرتیل.این مکملا شیراز‌گیر میاد؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ن من دوسال پیش انتقال دادم ولی مجدد میخام انتقال بدم انشالهه بعد صفر حتما انجام بده 

انشاالله همین دفعه مثبت بشه و خدا نی نی سالم و صالح بهت بده ممنون

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
من نمازم نشسته میخونم.و از توالت فرنگی استفاده میکنم.  ولی گاهی لازمه خم و راست بشم.مثلا معذرت ...

میدونم واقعا با بچه سخته.....

خودم یه جوری تجربه کردم البته خوب مال من بارداریه که ایشالله تو هم تجربش میکنی.....

تازه دختر من فکر کنم کوچیکتره......

بسپار به خدا......

سلام آنا جان هر از گاهاي تخمدانهام ب سمت كشاله تير ميكشه اما ذره ذره هستش قبلا فقط سمت چپ بود الان ...

آره عزیزم طبیعین ولی سعی کن استراحت کنی.....

عزیزم همسر من مورفوی دو رو فکر کنم ندیده..... عزیزم صفحه اول برو مراحل درمانیو نگاه کن..... به ما ...

پس چرا من فکرمیکردم‌مورفوی شوهرتون دو بوده.خب پس خداروشکر.خیالم یکم راحت تر شد.هفت خان رستمو باید رد کنیم :)))دست خودم‌نیست.ببخشید اگه سوالام‌بیخوده.ولی همش دلم‌میخواد ببینم کسی با شرایط من و شوهرم بوده که‌مثبت شده باشه؟

حالا هم تو فکر مکملام.میگم کاش لااقل بگیرم یه ماه اخرو جفتمون مصرف کنیم.یه ماه تاثیری داره اصلا انا‌ جون؟هرچند من دوماه دیگه وقت دارم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ضمنا صفر صفر مطلق نیست که..... کافیه حتی به دونه اسپرم سالم پیدا کنن برا تشکیل جنین کافیه..... زیر ...

درسته عزیزم

منم همین فکرو‌میکنم.چون ننوشته صفر.مینویسه‌ کمتر از یک.یعنی یین صفر و‌ یک!نمیدونم.ان شاالله منم مثل خودت جواب بگیرم با این شرایط.به سلامتی این دو هفته ی دیگه رو هم میگذرونی و گل پسرتو بغل میگیری😍چه حس خوبیه خدآ😊