2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047898 بازدید | 684630 پست
والا هربار پرسیدم گفتن عالیه عالی.گفتم دوتا نی انتقال بدید گفتن نمیشه سن زیر 35ساله اصلا نمیشه بیشتر ...

منم ۳۱ ساله اما ۳تا بلاست انتقال داشت.

یکی دیگم بود توی این بسته .اما کمی معمولی تر بود.اون رو دیگه نذاشت.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام 

خانم هایی که پیش دکتر طرازی میرن.

دکتر تو ابن سینا و بیمارستان آبان ،میکرو میکنن؟

مرکز ابن سینا وبیمارستان آبان ،بر میکرو( پانکچر ویه بار انتقال فرش) چند دریافت میکنن.

ممنون میشم اگه پاسخ بدید.

واینکه هزینه ویزیت و سونو  تو مطبشون و بیمارستان آبان چنده؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

چن وقت نتونستم پیام بذارم

سلام به انا جون و لاله جون .و .که دلسوزانه و خواهرانه ..همدم و همراه ما تو این مسیر طاقت فرسا و سخت هستن

الهی که همیشه دلتون شاد باشه و کوچولوهاتونو به موقع و صحیح و سالم بغل کنین ..

همه ی دوستان منتظرمم ..پشت سرهم خبر خوش بتای مثبت برامون بیارن  💙💙💙💚💚💚

رونیکا جان

پیش کدوم دکتر وکدوم مرکز میرفتین؟

🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬

🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬ایناهم شکلات مثبت شدنت.دذرم تو گروه پخش میکنم بین دوستان😀😀

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام  خانم هایی که پیش دکتر طرازی میرن. دکتر تو ابن سینا و بیمارستان آبان ،میکرو میکنن؟ مرکز ...

من هفته پیش انجام دادم .فرش نبود.فریز بلاست بود یک و دویست انتقال

۴۰۰ برای بلاست کردن

کلا ۱۶۰۰

دو سه ماه قبلم پانکچرم شد فک کنم حدود دو تومن.شاید کمی بیشتر.

چون ۳ تومن گرفتن بعد که هایپر شدم، برای فریز ۹۰۰ تومن برداشتن.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

انا جون و لاله جون! وقتي كسي هايپر بشه توي ازمايش خون چيزي معلوم ميشه يا نه؟!

من از درد داشتم ميمردم😐به من گفتن حساسي و گرنه هايپر نشدي

فكر كنم مركز نويد كسي كه عوارض مثل سرگيجه و تهوع داشته باشه و هايپر حساب ميكنن😐😑

عزیزم خوب بتا رو تکرار کنی از رشدش مطمئن میشی..... ولی در کل بتای خوبیه و احتمالا بیش از یکی هم هست ...

آنا جان من بعد از تزریق پروژسترون آزمایش دادم ممکنه کاذب باشه؟ بد جور افتاده تو سرم

خدایا شکرت🙏
من هفته پیش انجام دادم .فرش نبود.فریز بلاست بود یک و دویست انتقال ۴۰۰ برای بلاست کردن کلا ۱۶۰۰ ...

تواین سینا یا آبان؟

روییش. کرج ۴ میلین تومان بر پانکچر وانتقال فرش میگیره.

آنا جان من بعد از تزریق پروژسترون آزمایش دادم ممکنه کاذب باشه؟ بد جور افتاده تو سرم

پروژسترون تاثیری رو بتا ندازه.

اولین فکرو خیال های بعد مثبت شدنت شروع شده هااااا😂😂😂😂😂😂😂😂