2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
بچه ها آزمایش من مثبت شد با بتای ۲۵۱۶

الهی شکر مبارکه عزیزم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یهو این قدر عدد ذخیره کم نمیشه اگه تخمدانی که کیست داره رو نوشته بود بزرگ تر، به خاطر همین کیست هست ...

این عکس سونومه گلم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
ممنونم عزیزم. ان‌شاالله. ۴ تا جنین فریز

چطوز چارتا برا شما انتقال دادن ؟ مگه ن بیشتر از دوتا نمیدن ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
من شمالم عزیزم دکترم دکتر مهر افزا هستن بله عدد ذخیره مهم هست اما حتما قبلش چند ماه مکمل و تقویتی ...

اوبوست

زينك پلاس 

كيوتن

ويتامين دي

ب كمپلكس دارم مصرف ميكنم كافيه؟  

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
یهو این قدر عدد ذخیره کم نمیشه اگه تخمدانی که کیست داره رو نوشته بود بزرگ تر، به خاطر همین کیست هست ...

عزیزم گفتش انگار ک تو رحم یا تخمدان هم ی لکه های سیاه رنگ میبینم . تو تخمدان ک لکه سیاه رنگ نمیتونه باشه یعنی همون تو رحمه درسته ؟ اون لکه های سیاه رنگ چ میتونه باشه ؟؟؟

ی کسی هم ک با من بودش براش نوشته بود تو تخمدان راستش ی کیست سایز ۲۳در ۲۰ و تو چپش نوشته بود خیلی کوچیک و مایه در کلدوساک هم نوشته بودش ک مشاهده نشده 

مبارك عزيزم💕🍃بهترينها در انتظارت باشه👼🏻🌸 براى ما منتظرها هم دعا كن🙏🏼

فدات عزیزم. از لحظه ای که شنیدم فثط میگم خدایا هیچ زنی در آرزوی بچه نباشه و این روزو ببینه. به حق علیییییی خدا دامنتونو سبز کنه

خدایا شکرت🙏
نمیدونم عزیزم. نپرسیدم. شاید کیفیت دوتاشون پایین بوده.

پیش کدوم دکتر ؟ فریز یا فرش ؟