2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
ممنونم مهربووووووووونم. دعا کنین برام با این عدد بتا لازمه دوباره آزمایش بدم؟ واسه تشکیل قلب چیکار ...

عزیزم خوب بتا رو تکرار کنی از رشدش مطمئن میشی.....

ولی در کل بتای خوبیه و احتمالا بیش از یکی هم هست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خب ان شاء ا... سونو گراف مهارت نداشته که اصولا تو بیمارستان ها پیش میاد امروز نمیشه پیش دکتر خودت ب ...

منتڟرم ببینم بتام چی میشه...پریروز بودم پیش دکترم گفت الان برای سونو زوده فقط بهم آمپول پروژسترون داد

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره عزبزم

پس بتای امروزت حدودای ۵۵۰۰ میشه حالا یه کم بالا پایین.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آره .ولی هیچی ندید فقط گفت توی رحم خون هست 

میدونی که وقتی هنوز جنین کاملا رشد نکرده و دیده نمیشه اگه دکتر مهارت نداشته باشه ساک رو با لخته ی خون اشتباه میگیره
پس ان شاء ا... اشتباه شده
حالا از رو بتا مشخص میشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
خب ان شاء ا... سونو گراف مهارت نداشته که اصولا تو بیمارستان ها پیش میاد امروز نمیشه پیش دکتر خودت ب ...

قبل از پانکچر ذخیرم ۶ بود و تنبلی داشتم الان دو ماه بعد از پانکچر ۴ بودش احتمال داره ک دیگه درست شده باشم و دیگه تنبلی هم نداشته باشم . آخه تو سونوی روز سیزده پریود ک بعد از دوتا پری بعر از پانکچر بود نوشته بودش ک تخمدان بزرگ شده ب علت داروهای پانکچز و اینکه ی کیست ۳۸ در ۲۳ بودش . دیگه ننوشته ک پی سی ا یا چیز دیگه ای و نوشته بودش دز کلدوساک خلفی ی مقدار کمی مایع ازاد . اگه پی سی ا بودش مینوشت ؟؟ این دو پریود بعد از پانکچر خونم سیاه رنک بودش

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
میدونی که وقتی هنوز جنین کاملا رشد نکرده و دیده نمیشه اگه دکتر مهارت نداشته باشه ساک رو با لخته ی خو ...

انشالله .برام دعا کنین...دیگه جونی ندارم بخدا

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
قبل از پانکچر ذخیرم ۶ بود و تنبلی داشتم الان دو ماه بعد از پانکچر ۴ بودش احتمال داره ک دیگه درست شده ...

یهو این قدر عدد ذخیره کم نمیشه
اگه تخمدانی که کیست داره رو نوشته بود بزرگ تر، به خاطر همین کیست هست
خودش سایزش 38 هست!!

مایع در کولدوساک هم میتونه نشونه تخمک گ باشه هم مشکل اندومتریوز(طبق گفته ی انا جون) هم به خاطر کیست میتونه باشه
اینکه نوشته نشده باشه تو یه سونوگرافی پی سی اَ به معنی اینکه فرد پلی کیستیک نیست، نیست

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم من پیش دکتر خودم تعداد زیادی خانم بالای 40 دیدم که با میکرو باردار شدن و بچه هاشون هم به دنیا ...

دكترتون كيه؟

البته من با فرزانه چوبساز دارم ميره پروسه و ايشون گفتن باتوجه به بالا بودن ذخيرت احتمال موفقيت بالاست

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
خداکنه بشه😔😔تو دلم آتیشه😔

ایشالله که میشه.....

دكترتون كيه؟ البته من با فرزانه چوبساز دارم ميره پروسه و ايشون گفتن باتوجه به بالا بودن ذخيرت احتما ...

من شمالم عزیزم
دکترم دکتر مهر افزا هستن

بله عدد ذخیره مهم هست اما حتما قبلش چند ماه مکمل و تقویتی بخورین