2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048005 بازدید | 684638 پست
عزیزم مال من با خونریزی روان و خون تازه و قرمز و زیاد در حدی که کف دستم پر خون میشد شروع شد..... بع ...

,,انا جون لاله جون شما طول سرويکستون چند بود؟ 

من ميترسم بعد از هفته 24 پایین بیاد و نشه سرکلاژ کرد 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
آنا جون خیلی ممنون از جوابت منظورم اینه که نشانه خوبی هست برای بارداری؟ خیلی دپرس شدم ازمایشات ایم ...

والا من شنیدم اقدام به بارداری یه تغییراتی ایجاد میکنه و میتونه نشونه خوبی باشه اما اینکه چه قدر درسته نمیدونم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خوب من نمیدونم چه طوری فریز کردن..... تو کارت فریزتو نگاه کن..... عزیزم خوب چهار تا ریسکش با ...

ن گلم من نمیخوام اصلا بلاست بشه میترسم . ن گلم ت کارتم ننوشته فقط نوشته چار تا جنین سه روزه . یعنی میشه اگه بسته چارتایی باشه همون لحظه دوتاشو بیرون بیارن از بسته ک ذوب بشه و دوتاش رو بازم همون موقع بذارن فریز ؟؟ میگم چن ساعت قبل از اینکه انتقال انجام بشه از تو فریز باید در بیارن ؟ بلاست یعنی تا پنج روز بیرون باشه درسته مقلا اگه پنج روز زنده بودش امکان گرفتنس زیاده درسته ؟ مال من ک جنینم سه روزه هستش وقتی از تو فریز در اوردن و دو روز از تو فریز در اوردن میشه پنج روزه ؟؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
,سلام انا جون خوبی؟ انا من دو روزه درد کمرم بیشتر شده یعنی تا می شینم زودتر از قبلا کمرم درد میگیره. ...

عزیزم دردی که با استراحت خوب بشه معمولا جای نگرانی نداره.....

چاره ای نیست استراحت کن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جانم خوبی انشالله دیگه چیزی نمونده به سلامتی گل پسر قشنگ ت رو بقل بگیری.👼 مدت زیادی پست ه ...

فدات عزیزم امیدوارم به زودی بیایی و از نزدیک شدن زایمانت بگی.....

,,انا جون لاله جون شما طول سرويکستون چند بود؟  من ميترسم بعد از هفته 24 پایین بیاد و نشه سرکلا ...

والا برا من آخریش ۳۲ یا ۳۴ بود تو ۳۴ هفته که سونو شدم.....

والا برا من آخریش ۳۲ یا ۳۴ بود تو ۳۴ هفته که سونو شدم.....

یعنی اوایل بارداريت بیشتر بود؟ مال من هفته 12, 32,بود معلومه کمتر میشه ؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
ن گلم من نمیخوام اصلا بلاست بشه میترسم . ن گلم ت کارتم ننوشته فقط نوشته چار تا جنین سه روزه . یعنی م ...

عزیزم خوب جنینات سه روزن بستگی داره چند روره بخوان انتقال بدن.....

سه روره بخوان انتقال بدن همون روز در میارن، ۴روزه بخوان یه روز قبل و ۵ روزه رو دو روز قبل از فریز در میارن....

جنیماتم از فریز در آوردن اگه اوکی بود و خواستن فقط دو تا انتقال بدن اون وقت اون دو تای دیگه سالم بود میتونن دوباره فریز کنن....

یعنی اوایل بارداريت بیشتر بود؟ مال من هفته 12, 32,بود معلومه کمتر میشه ؟

عزیزم مال من اولش فکر کنم ۳۷ بود.....

عزیزم مال من اولش فکر کنم ۳۷ بود.....

انا جون انشأالله به سلامتی زایمان کنی ولی ترخدا موقع فارغ شدنت منو دعا کن . با سختی به اینجا رسیدم خدا خودش کمکم کنه . 

نمدونم والا من بعد یکهفته ک رفتم بپرسم چنتا جنین دارم گفتن 6تا جنین 5روزه هست که 3تا بسته 2تایی شده. ...

هم قبل از بلاست فریز میکنن هم گاهی پیش میاد بلاست کنن بعد فریز کنن
هم بستگی به روتین کار مرکز داره هم بستگی به کیفیت جنین ها

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم خوب جنینات سه روزن بستگی داره چند روره بخوان انتقال بدن..... سه روره بخوان انتقال بدن همون رو ...

خوب چرا میگن ک باید برا همه یکی دو روز از تو فریز کلا در بیادش تا ذوب بشه ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
دوستان سلام  جاري من تنبلي تخمدان داره  بيست سالشه  پريوداش هميشه نامنظمه  م ...

حتما تست عدد ذخیره بده
البته اگه قبلا گفتن تنبلی داره که هیچ اما اگه خودش فکر میکنه تنبلیه حتما این تست رو بده +سونو +ازمایش پرولاکتین

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
مامان طاها جان يكي از اقوام ما همينجوري با قرص ورامپول پريود ميشد ولي دفعه اخر كه خواست امپول بزنه ا ...

چقدر خوب 

اما جاري ما آز داد باردار نبود 

قبلنا با قرص متفورمين ميشد اما حالا ديگه ن 

خدا كنه راه چاره اي براش پيدا شه 

ممنونم از راهنماييت عزيزم