2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684637 پست

دوستان سلام 

جاري من تنبلي تخمدان داره 

بيست سالشه 

پريوداش هميشه نامنظمه 

معمولا ٤٠/٥٠ تا ٢ ماه ميكشيد ك ميرفت دكتر قرص ميداد بعد خوب ميشد تا چند ماه 

دوباره همونجور 

اينسري ٣ ماه رد شد ونيومد دكتر هم رفت تا حالا ٣ تا آمپول زده و خبري نيست 

فقط يكبار يك روز لك شد ديگه تموم تو اين س ماه 

باردار هم نيست 

نشانه ي يائسگي نباشه ؟؟ 

خودش خيلي نگرانه 

خانم  دوستت از دکتر حمدی نتیجه گرفته؟

افسون خانوم اسمم محياست غلط تايپ شده بعد اصلاح نشد😅،، راستش ايشون ميگفت بار دوم اونجا نتيجه گرفته البته كه نتيجه ي اين قضيه اول و آخرش دست خوده خداي تعالي ست فقط، حالا ايشون ب من اينو گفتن، باز من خودم اطلاعات چنداني ندارم يه سرچي بكن درموردشون ايشون ميگفت آزمايشات ايمني نوشته، حالا نميدونم همينايي بوده كه اينجا اناجون ليست كردن يا نه،، ببين اينجا توي همين تاپيك اون قسمت اول هست كه يه عالمه اطلاعات وارد كردن توش اونجا اسم اون دكتره به چشمم خورد برو صفحات اول تاپيكو نگاه كن، ميگما من نميشناسم فقط برات پرسيدم كه كمكي كرده باشم انشالله، حالا شما تو نت تحقيق كن، گفتن مركز دارن يا توي يه مركزي كار ميكنن كه آزمايشگاه هم هست، همه چيز دست خداست لاحول و لا قوه الا بالله، ولي خب طبق عقلي كه خدا بهمون داده وظيفه داريم درمورد انتخاب دكتر هم تحقيق كنيم و در عين حال هم ب خود قادر متعالش توكل كنيم و چشم به خودش بدوزيم فقط🌹🌺

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تازه ٢،٣ روزه، از دل درد متوجه شدم رفتم دكترم سونو نوشت و مشخص شد كه بخاطر هماتوم هست والا من ديشب ...

دردات درچه حدبود.من ازدیروز که خونریزی کردم درد خفیف دارم بااینکه استراحت مطلقم.البته خونریزی فقط یکبارخون روشن بود بعدتیره شد الانم خیلی کم شده.خونریزی هماتوم چطوریه؟یعنی همش خونریزی داری؟فعلا سونو نمیرم اخه کاری هم ازدستشون برنمیاد فقط میگن شیاف واستراحت .وببخش عزیزم اگه ناراحت نمیشی کی فهمیدی اون قل دیگه رشدش متوقف شده یعنی علائم داشتی؟

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
عزیزم اون بالا ک اسم تاپیک هست کنار قلب یه علامت هست بزن روش سبزشه تاپیک.میره جزو علاقه مندیات دیگه ...

ممنون ک جواب دادی عزیزم،😘اون سبزشدبعدمیخوام واردتاپیک بشم کجابرم؟کجاذخیره میشه؟ازصبح اینقدتلاش کردم تازه الان تونستم واردشم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
ممنون ک جواب دادی عزیزم،😘اون سبزشدبعدمیخوام واردتاپیک بشم کجابرم؟کجاذخیره میشه؟ازصبح اینقدتلاش کردم ...

عزیزم وقتی وارد نی نی سایت میشی سمت راست ی دونه سه خط هست بزن روش بعد تو گزینه ها نوشته تبادل نظر من،بزن روش.لیست  تاپیکا میان.دیگه خودت متوجه میشی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ممنون ک جواب دادی عزیزم،😘اون سبزشدبعدمیخوام واردتاپیک بشم کجابرم؟کجاذخیره میشه؟ازصبح اینقدتلاش کردم ...

روی اون.سه خط ک.بزنی کلا  نی نی سایت خودت هست و.اطلاعتت میاد

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ممنونم انا جون به نظرتون شیافامو قطع کرد دکترم با دو تا امپول جنینام میمونن البته از صبح دیگه خونریز ...

عزیزم احتمالا پس قطع شده و نیازی به پروژیترون اضافی نیست.....

نیاز بود مجدد شروع میکنه واست.....

استراحت کن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یه جیزی بهتون بگم اصلا مشکلی براتون پیش اومد نرید بیمارستان یا جای مطمئن برید من دیروز که خونریزی دا ...

ببین تا این حد بگم دکتر من موقع خونریزی حتی اجازه نداد مطب خودشم برم.....

گفت تنها کار استراحت و پروژسترونه.....

دستکاری یه غیر مطلع از شرایطت که دیگه واویلاست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جان من اواخر آبان انشاالله انتقال دارم می تونم عرق بهارنارنج وعرق بیدمشک بخورم از هر کدوم روزی ی ...

عزیزم والا من در مورد این عرقیجات اطلاعاتی ندارم ولی کلا چیزی که با طبعت سازگار نیست نخور.....

آنا جون بعد از استفاده از شیاف تا چند دقیقه نباید پا شد؟  من بلند که میشم معذرت میخوام ، لباسم ...

حداقل نیم ساعت.....

بعد اون هر چی بیاد مهم نیست داروش جذب شده.....

آناجان سلام،ان شاالله حالتون خوب باشه من که غلظت خون دارم وباید ازنومیکرو و پانکچرشم.ازکی انوکسانم ...

عزیزم والا برا من حداقل ۲ ماه قبل ب۶ و ۱۲ و فولیک ۵ و آسپرین تجویز شد که مال من سیکلم عقب افتاد و ب۶ و ۱۲م ۳-۴ ماه شد و آسپرینم بهم نساخت حذف شد......

بعد از انتقالم انوکسان ۴۰۰۰ شروع شد تا آخر بارداری.....

بله داروشو آروم تزريق ميكنم  حالا نميدونم درسته يا ن

درسته هر چی آرومتر باشه بهتره والا برا من به ندرت کبود میشه.....

سلاممم دوستان عزیزم ، ماه دیگه ان شاالله انتقال دارم ، الان دارم ال دی میخورم روز ۱۴ فکر کنم موقع تخمک گذاریه ، دردم زیاد مثل موقع پریودی ، بخاطر قرص هاست؟یعنی میشه کیست باشه در حال از بین رفتن باشه ؟قاطی کردم دیگه😥

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
دوستان سلام  جاري من تنبلي تخمدان داره  بيست سالشه  پريوداش هميشه نامنظمه  م ...

سلام دوست عزیز جاری شما پلی کیستیک هست وذخیرشم بالاست ما پلی کیستیکا اینجوری هستیم گاهی بدنمون به داروها جواب نمیدن من خودم دوسال پریود نشدم ولی بدون دارو اصلا پریود نمیشم باید هنوز سنش بالا نرفته اقدام کنه برای بارداری

عزیزم والا برا من حداقل ۲ ماه قبل ب۶ و ۱۲ و فولیک ۵ و آسپرین تجویز شد که مال من سیکلم عقب افتاد و ب۶ ...

اناجان شمابا خونوریزیت باز انوکسا تزریق میکردی؟

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید