2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
گلم یعنی بخوابی، خیلی سخته ولی برای راحت بودنت حتما تشک تو پذیرایی جلو تلویزیون بذار، فیلم ببین کتاب ...

فدات عزیزم.درکل من این چندوقت همش استراحتم نهایت بعد غذا یکم راه برم.همه کارموشوهرم انجام میده غذاهم بامامانمه.این بچه ها سالم باشن استراحت مطلق هیچی نیست.هفته بعد میرم سونو .حالا ازامروز انوکساواسپرینو قطع کردم.انشالله خدا واسه همه بهترین رقم بزنه بچه های منم سالم بدنیابیان

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمدونم والا من بعد یکهفته ک رفتم بپرسم چنتا جنین دارم گفتن 6تا جنین 5روزه هست که 3تا بسته 2تایی شده. ...

اگر اینجوری باشه که خیلی خوبه.دیگه پِرت هم نداری.

برو حالشو ببر.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
اگر اینجوری باشه که خیلی خوبه.دیگه پِرت هم نداری. برو حالشو ببر.

مرسی عزیزم حالا دیگه نمدونم دقیقا چی ب چیه .همینا ب من گفتن.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه اولتو طبیعی باردار شدی یا اونم ای وی اف؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نمی دونم چرا یه حسی بهم میگه آنا زایمانشه ان شاالله در هر حالتی که هست حال خودش و نی نی خوب باشه

منم همین حسو دارم😍😍😍

ایشالا😙

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
رز جان اونا همون شیافه خودمونه.. منظور مسکنه حالت پماد داره. بمنم دادن قبل انتقال.

مگ انتقال درد داره؟؟؟؟اخه من دوسری انتقال دادم دردی نداشته بامثانه پر انتقال دادم 

راستی ببخشید این میپرسم وقتی پماد وارد مقعد کنی خو در میاد چکار کردی؟؟؟

بلاخره اونی ک باید میاد و... 
مگ انتقال درد داره؟؟؟؟اخه من دوسری انتقال دادم دردی نداشته بامثانه پر انتقال دادم  راستی ببخشی ...

درد که نداره.. شاید فقط همون موقع ک دستگاه معاینه رو میزارن.من یبار انتقال دادم دردی نداشتم.

سرپماد وارد میکنی..‌بلنده یکم.. بعد فشار میدی میره داخل.

در نمیاد دیگه.. برامن ک خارج نشد.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
نه اصلا ربطی نداره من روز دوم از شیراز اومدم خونمون دو ساعت و نیم توی راه بودم نگران نباش 

شما هم خودتون شیرازی نیستین ؟ منم شیرازی نیستم دکترم رستمی شیرازه ؟ کجایی هستین ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم شماازکی فهمیدین هماتوم دارین؟من الان دوبارخونریزی کردم قبل خونریزی درد احساس میکنم هفته۷هستم ح ...

تازه ٢،٣ روزه، از دل درد متوجه شدم رفتم دكترم سونو نوشت و مشخص شد كه بخاطر هماتوم هست

والا من ديشب كه وفتم دكتر حالم زياد خوب نبود ز ياد سوال نكردم ولي همينقدر ميدونم كه فقط بايد براي دستشويي از جا بلند شد و غذا و نماز، كه اونم نشسته

من روز نهم سونو گفتم پنج روزه میخوام اونام روی برگم نوشتن گفتن زنگ بزنم کلینیک سوال کنم ببینم بخش جن ...

لطفا درخواست دوستیمو بپذیر

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
والا من با عوارضش آشنا نیستم اما در کل توصیه میکنم از این عرقیجات گیاهی تو بارداری استفاده نکنین چون ...

سلام آنا جان

كمي نگران شدم  چون نيستي  

ان شاءالله  هر جا هستي خوب باشي 

و حال نيني هم خوب باشه

خدا پشت و پناهت  دوست من 😘😘

من روز نهم سونو گفتم پنج روزه میخوام اونام روی برگم نوشتن گفتن زنگ بزنم کلینیک سوال کنم ببینم بخش جن ...

پرياجون منظورتون اينه كه خودتون گفتين بلاست انتقال بدن؟ 

ميتونم بپرسم چرا؟؟

...