2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
گلم وقتی میخواستی انتقال بدی قبلش هر پنج تا رو از تو فریز در آوردن؟ خودت ازشون خواستی ک هر پنج تا رو ...

من روز نهم سونو گفتم پنج روزه میخوام اونام روی برگم نوشتن گفتن زنگ بزنم کلینیک سوال کنم ببینم بخش جنین شناسی قبول میکنن یا نه که گفتن میشه خودشون پنج تا بیرون اورذن من نگفتم چند تا

سلام دوستان؛ببخشیدمن الان دوروزه ب سختی وارداین تاپیک میشم؛شماچطورواردتاپیک میشین؟چطورذخیره کردین اس ...

عزیزم اون بالا ک اسم تاپیک هست کنار قلب یه علامت هست بزن روش سبزشه تاپیک.میره جزو علاقه مندیات دیگه ذخیره میشه دسترسیت بهش راحته

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لک نیست من دیروز خون قرمزبعد تیره شد البته کم شد اون هفته هم همین بودم بعد دوروز قطع شد الان که فعلا ...

منم لخته نبوده فقط اینی که صبح دیدم نمیدونم چی بود انگاری لخته بود و نبود میگم شاید هموناییه که دور جنین جمع شده 

نه اصلا ربطی نداره من روز دوم از شیراز اومدم خونمون دو ساعت و نیم توی راه بودم نگران نباش 

دو ساعت و نیم که چیزی نیست.

من ۳ ساعت رفتم تا کاشان.اونجا ناهارخوردیم.کمی استراحت.

بعد ۴ ساعت تا یزد.شب هتل گرفتیم خابیدیم.

فرداش رفتیم دو جا رو دیدیم ، ظهر راه افتادیم.کرمان باز وایسادیم.

دوباره تا بندر.

آخراش دیگه خسته شده بودم.

فکر میکردم پرواز خطرناکه.اما وقتی راه افتادم زنگ زدم مرکز گفت فرقی نداره از نظر ما.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
من روز نهم سونو گفتم پنج روزه میخوام اونام روی برگم نوشتن گفتن زنگ بزنم کلینیک سوال کنم ببینم بخش جن ...

چ جالب خب من جنینام قبل. از فریز خودشون گفتن پنج روزه وبلاست شده،الان برام جالب بود ک مال شما بعد از فریز وموقع انتقال گذاشتن 5روزه بشه وبلاست.خب چرا همون قبل فریز نمیذارن؟  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
دو ساعت و نیم که چیزی نیست. من ۳ ساعت رفتم تا کاشان.اونجا ناهارخوردیم.کمی استراحت. بعد ۴ ساعت تا ی ...

الان روزچند انتقالی گلم؟

عزیزم شماازکی فهمیدین هماتوم دارین؟من الان دوبارخونریزی کردم قبل خونریزی درد احساس میکنم هفته۷هستم ح ...

گلم یعنی بخوابی، خیلی سخته ولی برای راحت بودنت حتما تشک تو پذیرایی جلو تلویزیون بذار، فیلم ببین کتاب بخون، قرآن بخون یا گوش کن، کلا وقتت رو این جوری پر کن، گاهی هم نشستی مشکلی نیست ولی مراقبت لازمه البته واسه کسی که خونریزی داره و هماتوم نه واسه یه لکه بینی ساده، واسه لکه بینی به این شدت نیست استراحتش

البته این نظر منه از دکترت بپرسی بهتره، رویان هم زنگ بزنی جواب میدن راهنماییت می کنن

و این که دوستان با تجربه هم بیان بگن نظرشونو

منم لخته نبوده فقط اینی که صبح دیدم نمیدونم چی بود انگاری لخته بود و نبود میگم شاید هموناییه که دور ...

انشالله چیزی نیست عزیزم

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
چ جالب خب من جنینام قبل. از فریز خودشون گفتن پنج روزه وبلاست شده،الان برام جالب بود ک مال شما بعد از ...

اتفاقا این که شما گفتین رو من اولین باره شنیدم‌.

قاعدتا بعدا میذارن برای بلاستوسیت شدن.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
ستاره جون شما فقط لکه میبینین؟ من امروز یه چیز بلند دیدم نصف خون نصف زرد رنگ میگم شاید هموناییه که د ...

گلم از روی رنگ ترشحات چیزی مشخص نمیشه قطعی، فقط استراحت کن که ان شاالله یواش یواش جذب و دفع اتفاق بیفته و تو سونو های بعدی مشخص میکنه هماتوم کمتر شده یا نه، واین که جذب و دفع هماتوم آهسته انجام میشه نه ناگهانی

اتفاقا این که شما گفتین رو من اولین باره شنیدم‌. قاعدتا بعدا میذارن برای بلاستوسیت شدن.

نمدونم والا من بعد یکهفته ک رفتم بپرسم چنتا جنین دارم گفتن 6تا جنین 5روزه هست که 3تا بسته 2تایی شده.اونهفته هم ک رفتم سونو تو پروندم نوشته بود بلاست نشون یکی از دکترا هم دادم گفته جنینات بلاست هست  حالا انا ولاله جون بیان شاید یکم توصیح بدن چطوریه