2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
سلام دوستان صب بخیر.بچه ها من چند وقتیه لووتیروکسین میخورم تی اس اچم قبلا 3.5 بود چند وقت پیش آز داد ...

تیروییدت ک نرمال بودش برا چ لووتیروکسن خوردی ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
نه عزیزم باید سابقه سقط ببری..... قبلا تایید میکردن با آزهای ایمنی..... یادمه من جزء آخرین گروهها ...

خدا ازشون نگذره واقعا نمیدونم چکارکنم چرا اخه میگن بعد بارداری ماهم باید ب چوب یه عده بسوزیم

بلاخره اونی ک باید میاد و... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم این قرصو میخورم.نمیشه قطعش کرد.    

وای چ بد هنوز سیکلم شرو نشده روزی هشت نه تا قرص میخورم خدا ب دادمون برسه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
تیروییدت ک نرمال بودش برا چ لووتیروکسن خوردی ؟

خب آخه میگن برا باردار شدن زیر 2 باشه خوبه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
بچه هاکسی جواب منومیتونه بده  خیلی  نگرانم

عزیزم سوالتو دوباره تکرار کن ک بچه ها بتونن جواب بدن پیدا کردن پستت سخته

رز عزیز چطوری؟ پیامت رو از رو ریپلای انا جون دیدم امیدوارم دنیا به کام باشه و همه چیز رو به راه م ...

سلام عزیزم

خوبم ولی نه زیاد ........هنوز انتقال ندادم چون هزینه سرم واقعا زیاده برام .......ازطرفی ازبس اذیت شدم سر پانکچر میترسم برمممممممممممم فوبیا پیدا کردم گاهی میگم گور بابای بچه بدرک نمیخام ........کشش ندارم .....ولی بعدش پشیمون میشم ...وقتی بقیه میبینم بچه دارن ...

راستی انا جون من موقع پانگچر ک بیمارستان ابان بودم .....خانمهایی ک اومده بودن برای انتقال پرستار بهشون ی پماد طوری میداد میگفت وارد مقعدشون کنن...راستش نفهمیدم چیه شما میدونی؟؟؟

انا جون  ميشه بپرسم شما چقدر هماتوم پشت جنينتون بود؟! براي من ٥٠ درصد هست ٧٠ درصدم پشت اون جن ...

عزیزم شماازکی فهمیدین هماتوم دارین؟من الان دوبارخونریزی کردم قبل خونریزی درد احساس میکنم هفته۷هستم حرف هماتوم نزدن هنوز.استراحت هم هستم.منظوراز استراحت مطلق یعنی چی؟نمیشه حالت تکیه زده هم نشست یاباید فقط دراز بکشی.ممنون میشم راهنمایی کنی

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
عزیزم شماازکی فهمیدین هماتوم دارین؟من الان دوبارخونریزی کردم قبل خونریزی درد احساس میکنم هفته۷هستم ح ...

عزیزم استراحت مطلق یعنی فقط برا دسشویی بلند شی از جات و نهارتم ترجیحا تو تخت بخوری نشسته هم میتونی.معمولا خونریزی فک کنم بخاطر هماتوم هست ک تو سونو مشخص میشه

عزیزم شماازکی فهمیدین هماتوم دارین؟من الان دوبارخونریزی کردم قبل خونریزی درد احساس میکنم هفته۷هستم ح ...

ستاره جون شما فقط لکه میبینین؟ من امروز یه چیز بلند دیدم نصف خون نصف زرد رنگ میگم شاید هموناییه که دور جنینا رو گرفته

نه عزیزم نمیدونم اینو فقط میدونم که سه روزه بودن

گلم وقتی میخواستی انتقال بدی قبلش هر پنج تا رو از تو فریز در آوردن؟ خودت ازشون خواستی ک هر پنج تا رو از تو فریز در بیارن؟ من میترسم فقط چار تا سه روزه برام فریز کردن . درخواست داشتیم و میپذیریم؟ منم با رستمی هستم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود