2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047720 بازدید | 684621 پست
رفتم سونو امروز گفت که ساک تشکیل شده قلبشم میزد گفت ولی دورش خونه پنجاه درصد خون دورش بود باید استرا ...

عزیرم گفتم که جای نگرانی نیست.....

منم هماتوم داشتم.....

تنها راهش استراحت و پروژسترونه عزیزم.....

آبم زیاد بخور.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم دکتر منم پردنیزولون وآنوکسان وآسپرین رو برای همه ی ivfایها میده  پردنیزولون چی ضروریه آی ...

والا من کلا دارو بدون بررسی رو قبول ندارم.....

بستگی به دکترت داره دیگه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از دیشب دوتا شیاف پروژسترون استفاده کردم خیلی احساس سنگینی دارم یعنی انگار یه تخته سنگ گذاشتن ر ...

عزیزم بهتره سر وقت بخوری.....

پروژسترون غلطت خونو بالا میبره.....

آب زیاد بخور آسپرینم کمکت میکنه.....

دو تا بود عزیزم

مبارکت باشه عزیزم.....

ایشالله هر دورو به سلامتی بغل کنی....

لاله جون تا كي ميري سركار؟ من دوست داشتم تا آخرش برم ولي واسه پله ها و زانو دردي كه اضافه وزن واسم ا ...

عزیزم تا اخرش میرم
من اخه خیلی مرخصی ندارم
وگرنه منم مشکل دستشویی و زانو و و پله ، هر 3 رو دارم اما مجبورم برم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
اهامرسی؛بعدلاله جون یه سری قرص داشتم توکاغذبهم داده بودیعنی مثل قرصهاپوشش نداشت که مادربیاریم قرصواز ...

نه عزیزم مشکلی نیست
فقط ویتامین دی اگه داری نذار توشون چون اصولا بقیه روغنی میشن
البته الان دیگه هوا خنک شده اما تابستون به خاطر گرمی هوا روغنی میشد بقیه قرصا

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
منم همینکارو میکردم قبلا..‌بعد گفتن قرص نباید هوا بخوره و درش بیاری از ورق... دوباره انجام میدم پس.. ...

نه بابا مشکلی نیست
در حد یه روز مشکل نداره
حتی تو بیمارستان ها هم گاهی همین کارو میکنن و از اول صبح کل درو ها رو میدن

@تورک_آنا     بچه ها انواع آش به جز آش رشته براي كبد چرب ميشه يكي دو روز يه بار يه و ...

آش مشکل نداره اگه توش قلم ننداخته باشن 

رفتم سونو امروز گفت که ساک تشکیل شده قلبشم میزد گفت ولی دورش خونه پنجاه درصد خون دورش بود باید استرا ...

مبارکه عزیزم
میمونه حتما شما استراحت کن تا ان شاء ا... جذب بشه همه اش
یه مقدارش هم دفع میشه پس نترس

آنا جان خودم ميزنم  شوهرم جرات نگاه كردنش رو هم نداره 😄

عزیزم واسه همینه نمیتونی یهویی فرو کنی.....

منم خودم میزنم اینطوری میشه.....

سخت نگیر.....

موقع تزریق آروم داروشو تزریق میکنی؟

عزیزم دکتر منم پردنیزولون وآنوکسان وآسپرین رو برای همه ی ivfایها میده  پردنیزولون چی ضروریه آی ...

دکتر من به جای پرد نیزولون دگزا میده
یه دوز خیلی کم
پرد نیزولون برای مشکلات ایمنی هست دیگه
البته اگه کسی مشکل داشته باشه باید از قبلش و با دوز بیشتر شروع کنه به استفاده اش

چقدر خوب من جوابمو گرفتم مک به دکترم و شوهرم گفتم سیکلوژست باعث هماوم شد گوش ندادن.درسته.داروهای هو ...

نیکی جان اتفاقا میشه گفت بر عکسه ها
اسپرین و انوکسا و ... میتونن باعث هماتوم بشن و در واقع سیکلوژست باعث میشه هماتوم بیشتر و بزرگ تر نشه
وقتی کسی هماتوم داشت براش اسپرین و حتی گاهی انوکسا قطع میشه تا چند وقت ولی سیکلوژست و امپول پروژ زیادتر میشه

شما هماتوم داشتی؟
گلم شما به خاطر مشکل انعقادیت که خونریزی دهنده است دچار هماتوم شدی
البته خیلی ها دچارش میشن
اما مطمئن باش علتش سیکلوژست نیست چون در واقع پروژسترون ها مانع از خونریزی میشن

سلام انا جان بچه ها دوستان ببخشید یه سوال مهم داشتم... برا کسی که پانکچر داره برا رشد خوب تخمک ها و برا داشتن تخمک های با کیفیت و غیر پوچ و قوی و... اینا... تغذیه و خوردن مواد خوب رو باید از ماه ها قبل اغاز کرد یا فولیکل ها و تخمک هایی که هر ماه ساخته میشهمال غذاهاییه مه تو همون دو هفته اینای بعد پریود همون ماه ساخته میشه و میخوان بگیرن؟ 

منظورم اینه که من مثلا ناه های قبل نه عسل نه سیاهدونه نه گردو و... مغزیجات و اینا و... غیره و اینا رو نخوردم... خوردنش تو همون دو هفته منتهی به پانکچر میتونه موثر باشه یا نه واقعا باید از قبل خورده میشده..؟ 

من همین الانم دیگه شوهرم به زور چون دید لازمه داره اینارو میخره... قبلش خبری از این چیزا نبود به خاطر گرونی و پول و.. 

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 
ضمنا باداری های بیش از ۱ قل هم حتما باید بطنن چون اونها هم چند برابر حالت عادی هورمون تولید میکنن که ...

من تو میکروی قبلم از روز انتقال روزی دو بار هپارین داشتم