2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047799 بازدید | 684626 پست
عزیزم من رسما خونریزی داشتم.... کف دستم پر خون تازه و قرمز میشد ولی الان دخمل نازم دو ساله شده....

الهی فدای دخملت بشم من..خداروشگر که مشکلی پیش نیومده

مرسی عزیزم

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
کسی سونوی ان تی و آزمایشاتش رو اخیرا  انجام داده؟ میخاستم بدونم کجا و با چه هزینه ای؟

عزیزم خوب مال من دیگه آخراشه ولی خوب مال من ان تی آزادش ۲۵۰ و با تامین ۱۷۰ شد و آزشم چون چکاپم داشتم بیشتر شد حدودای ۳۰۰ و خورده ای.....

آنومالی هم که شد ۳۵۰ و آزم نداشتم.....

من ص د ر ی رفتم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما من امروز روز ۲۱ انتقالمه..عصر نوبت دکتر دارم..الان یه لک خیلی کمرنگ دیدم خیلی نگرانم چیک ...

عزیزم دلم هیچ طوری نیست... استراحت کن تا بری دکتر عصر.. استرس بدترین چیزه.. ریلکس باش💚

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
والا اسمش نمیدونم چیه دقیقا من میگم جای قرص روشم قشنگ نوشته صبح و ظهر و شب بینشون هم دیواره داره و ...

منم همینکارو میکردم قبلا..‌بعد گفتن قرص نباید هوا بخوره و درش بیاری از ورق... دوباره انجام میدم پس...😁

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
وااای چه شیرین تعریف کردی😍😍 ایشالا قسمت من و همه منتظراهم بشه💚 

عزيزدلمممم ميشه چرا نشه؟ من يه روزي خوابشو هم نميديدم اصلا به اين روزا برسم ولي خب بالاخره انتظار يه جايي تموم ميشه كه هر روز و هر روز از خدا ميخوام انتظار دوستامو تموم كنه ، ان شاءالله به زودي با هم واسه شما ذوق ميكنيم عزيزم

شما هم واسه ماها دعا كنين ختم به خير بشه و بچه ها صحيح و سالم دنيا بيان

عزیزم دلم هیچ طوری نیست... استراحت کن تا بری دکتر عصر.. استرس بدترین چیزه.. ریلکس باش💚

مرسی عزیزم .آرع الان دیگه در حال استراحتم خداروشکر تا الان دیگه ندیدم ..امیدوارم خدا بهم رحم کنه

مرسی مهربانو

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
عزيزدلمممم ميشه چرا نشه؟ من يه روزي خوابشو هم نميديدم اصلا به اين روزا برسم ولي خب بالاخره انتظار يه ...

سلام  خیییلییی خوشحال شدم دیدم بارداری به سلامتی ان شاءالله😍😍😍🌼🌼🌼

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

عزيزدلمممم ميشه چرا نشه؟ من يه روزي خوابشو هم نميديدم اصلا به اين روزا برسم ولي خب بالاخره انتظار يه ...

ایشالا دردونه مهربونت صحیح و سلامت میاد تو بغلت گلم🌷🌷🌷🏵 حتما دعاتون میکنم همیشه💚

آنا جون کسایی که مثل همسر من تو اتاق عمل ازشون نمونه میگیرن بعدش مشکلی ندارن؟اخه تو برگه راهنمایی که ...

عزیزم همسر من بدون بیهوشی بیوپسی شد.3.4 روز بعدم رفت سر کار ولی خب درد تا یک ماه بود دیگه .ولی استراحت کنن زودتر خوب میشن

عه من دلم خوش بود 38 هفته و یکی دو روز سز میکنن که!! چقدر دیر ان شاء ا... به سلامتی زایمان کنی عزی ...

عزيزم سر پسرم براي من اول ٣٨ هفته و ٦ روز بود بعدش شد ٣٨ هفته و٥ روز ك سز شدم 

اون يه روزم چون از شب تكون نخورد جلوتر افتاد 

ان شاءالله تمام باردارا ب سلامتي زايمان كنند و بچه هاشون رو ب سلامت بغل كنن 

سز سخته وقتي يادم ميوفته 😢

اما ب سختيش مي ارزه 😍

خدا قسمت همه كنه ان شاءالله 😘

سلام به همه عزیزان،امیدوارم همگی خوب و خوش باشید

یکی دوتا سوال داشتم لطف میکنید اگه اطلاعی دارید جواب بدید؟

یکی اینکه دکتر رضا نصر رو میشناسید و تجربه ای با میکرو پیش ایشون داشتید،،،و یکی دیگه اینکه قیمت دارو به نسبت قبل از عید چقدر تغییر کرده،،،خیلی گرون شده،،،داروهای میکرو،مثل گونال و پرگووریس و اینا

@تورک_آنا

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
والا مال من ۴۰۰۰ هست نمیدونم این نوع واحدشو.... شاید اگه واحدش تغییر کنه ۴۰ بشه.... نمیدونم..... ...

درسته همين روش زده + اينا رو قبليم زده بود ٤٠ 

نسخه الان ك گرفتم زده ٤٠٠٠ 

واسه همين گفتم نكنه اشتباه برام نسخه كرده 

وگرنه عكس پاكت قبليم رو داشتم تو گوشيم نشون دكتر دادم برام نسخه كرد 

اما حالا مطمعن شدم ك درسته باز عكس انوكسا اوليم رو داشتم زده ٤٠٠٠ 

بعد چيكار كنيم كبوديش كمتر بشه؟؟

من نميتونم حالت ضربه اي بزنم و همينجوري فرو ميكنم نكنه كبوديش ب همين خاطره ؟

ممنون ك هستين كنارمون 😘😘😘