2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
دريا دل جون شما از چند هفته تكون حس كردين؟! و اينكه ميشه بگين نوع جفتتون چيه؟!

عزیزم والا من از هفته ده اینطورا ی چیزایی حس میکردم حالا نینی بود یا نه نمیدونم...جفتم اوایل پایین بود ک با رشد بچه اومد بالا و قدامی هس

جدا؟ پس چرا نمیگن حتما یه هفته بمونین و بعد برین شهر خودتون مثلا. و اینکه تو این مدت ول اند تو رحم؟ ...

واقعا برامنم سواله جنینا ک نمیگیرن چی میشن پس؟کی و چطوری دفع میشن؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیرگزم گفتم که مطمئن نیستم..... یه چیزای مبهمی یادم میاد.....

آنا جون قبل ی دکتری میگفت جز این موارد گاهی هم وقتی عفونت دارین میگن مایع آزاد در کلدوساک خلفی مشاهده شد

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
چشم عزیزم . الان یادم افتاد . جهش هتروزيگ اگه درست گفته باشم .

آهان

منم الان دارم آزمایشمو میذارم

اگه نشد عدداشو میذارم

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

فک کنم جذب میشن اون جنینا

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
آهان منم الان دارم آزمایشمو میذارم اگه نشد عدداشو میذارم

البته من زیاد تخصص ندارم . منم گذاشتم اینجا بچه ها بهم گفتن 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
سلام به روی ماهت عزیزم.... نه هنوز زایمان نکردم دیگه آخراشم..... روشانیلو جونم به لطف خدا هنوز بار ...

انشالله به سلامتی به روزای زایمانت داری نزدیک می شی .انشالله سالم و سلامت بیاد بغلت.

وای انا جون چقد خوشحال شدم گفتی روشانیلو بارداری ادامه داره الهی دخترش سلامت بیاد بغلش .

انا برام دعا کن روزای خیلی سختی رو می گذرونم

یا امام رضا
رفقا چند تا سوال چند وقته ذهنمو درگیر کرده . دقیقا کی جنین ها میچسبن به رحم بعد از انتقال؟ یعنی بر ...

عزیزم خوب لانه گزینی رو دقیق نمیشه گفت به سن جنین موقع انتقالم ربط داره.....

حالا چند روز اینور و اون ور لانه گزینی میکنه.....

در کل به نظرم نه استراحت زیاد نه عدم استراحت خیلی تاثیر نداره تو گرفتن جنین.....

خوب خیلیا که طبیعی باردار میشن اصلا نمیدونن کی باردار شدن.....

من این بارداری دومم فقط خدا میدونه تو اون فاصله چه کارا که نکردم.....

چه قدر خودمو خسته کردم، بپربپر،کارای سنگین و.....

اما بخواد بگیره میگیره به این چیزام نیست.....

خارج رحمیم واقعا تصادفیه و شانسی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون آنا جون

دریا جان الهی که بارداریت رو به سلامت بگذرونی .چقد خوشحالم وقتی تیکر بارداریتون رو می بینم خدا رو هزار بار شکر می کنم.

همینطور لاله و بقیه دوستان

یا امام رضا

یا جذب میشن یا دفع میشن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

نتونستم عکسو بدون مشخصات بذارم

Pt    32 لب مرز پایین

Ptt    12 لب مرز پایین

Vwb    H

قبلا فاکتور ۸ ام پایین بود که از اون پیگیر شدم اصلا

مال پارسال بود

اما تو این آزمایش رنجش نرماله

فاکتور ۱۱ ام لب مرز بالاست

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
انشالله به سلامتی به روزای زایمانت داری نزدیک می شی .انشالله سالم و سلامت بیاد بغلت. وای انا جون چق ...

فدات عزیزم...

منم براش خیلی خوشحال شدم.....

امیدوارم برا تو هم خدا جبران کنه....

عزیزم خوب لانه گزینی رو دقیق نمیشه گفت به سن جنین موقع انتقالم ربط داره..... حالا چند روز اینور و ا ...

پس هیچ چیزش یه جورایی دست ما نیست.

خواست خداست.

نمیشه گفت یکی مثلا بد استراحت کرد.یکی ملاحظه نکرد و تقصیر خودشه.

این لانه گزینی که گفتین برای جنین های ۵ روزه ی بلاستوسیت چجوریه؟ یعنی چه زمانی تقریبی؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

انا می گم ای کاش به جای اینکه پیش حنطوش زاده می رفتم پیش دکتر فرزانه می رفتم .چون شاید بهم می گفت نگهش دارم . غم عالم رو دوشمه . می گم نکنه بچم می موند اما اینا بهم گفتن سقط کن

یا امام رضا