2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047898 بازدید | 684630 پست
علاوه بر اون مقدار زیاد اب خون، بعدش به اندازه شش هفت سانت هم نوار بهداشتیم خونش غلیظ تر بود ولی الا ...

اون لخته خون شک بر انگیزه

یه بیبی چک بذاری میتونی متوجه وضعیت بشی عزیزم

اگه مثبت بود خیالت راحت باشه

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
اوففف نگرانم کردی تمام بدنم داره میلرزه فکر کردم چند ماهته خوب پس خطر نداره ان شالله میری دارو م ...

مرسی عزیزدلم از راهنماییت ببخشید ترسوندمتون من ساعت چهار یه سکلوژیست 400گذاشتم بهم گفتن دو تا امپول پروژسترون پنجاه هم بزنم به خاطر اون فکر کنم خونریزیم بند اومد یعنی دیگه سکلوژیست نزارم؟ اون مایعی که ابکی بود و ابخون چسبناک نبود و فکر کنم بخوام اندازه بزنم تقریبا یک استکان یا یه کم کمتر بود میتونه کیسه اب باشه ؟ بتای دومم رو دیروز گرفتم 45000بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزدلم از راهنماییت ببخشید ترسوندمتون من ساعت چهار یه سکلوژیست 400گذاشتم بهم گفتن دو تا امپول ...

من نمیتونم بگم داروتو استفاده کن یا نه

اما تجربه خودم از سیکلوژستو گفتم.اون آمپولو شنیدم خوبه و مفیده.به نظرم فردا تیتر بتا بده واسه اینکه خیالت راحت بشه

اگه عددش بالاتر از این بود خیالت راحت باشه عزیزم

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

ببخشید عزیزم بعد از انتقال تابحال سونو نشدی؟

چند تا جنین انتقال دادن؟؟

من نمیتونم بگم داروتو استفاده کن یا نه اما تجربه خودم از سیکلوژستو گفتم.اون آمپولو شنیدم خوبه و مفی ...

حتما ازمایشم میدم ممنونم از راهنمایی و دلسوزیتون من دو تا جنین پنج روزه بلاست انتقال دادم

من احتمال میدم مامان دوتا نی نی ناز نازی شدی ان شالله😍

باتوجه به بتات میگم

چون ۲۵ روزه انتقال دادی و دوهفته بعد از پری جمعا میشه چهل روز توی هفته ششم هستی و این بتا واسه هفته ششم ظاهرش به دوقلو میزنه

البته مطمین نیستم

ببخشید اگه منم با حرفهام بهت استرس دادم

چون فکر میکردم ماههای بالا هستی و نگرانت شدم.

برات آرزوی بارداری سالم و پر از آرامش دارم🤗😗

مرسی عزیزدلم از راهنماییت ببخشید ترسوندمتون من ساعت چهار یه سکلوژیست 400گذاشتم بهم گفتن دو تا امپول ...

عزيزم سر خود شيافو قطع نكن، وا، شما فقط با متخصص مشورت كن، يعني چي كه سيكلوژيستتو قطع كني؟! به هيچ وجه سر خود همچين كاري نكن،

فقط هرچي دكتر صلاح بدونه درسته

...
خب پس میتونه برا اسپرین باشه اسپرین رو دکتر من گفت تا هفته 10 حتما باید خورده بشه بعدش بر اساس شرا ...

من امروز یادم نیست خوردم یا نه.

چون صبحانه دیر خوردم و غذای گرم.میخواستم بعدش بخورم.اما نمیدونم نهایت چه کردم.ایرادی داره؟

ترسیدم باز بخورم دو تا بشه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزيزم سر خود شيافو قطع نكن، وا، شما فقط با متخصص مشورت كن، يعني چي كه سيكلوژيستتو قطع كني؟! به هيچ و ...

بدون مشورت دکتر که کاری نمیکنم عزیزم چون به دکترم دسترسی نداشتم میخواستم ببینم تجربه بچه ها چیه 

رفقا چند تا سوال چند وقته ذهنمو درگیر کرده .

دقیقا کی جنین ها میچسبن به رحم بعد از انتقال؟

یعنی برای هر کی و هر جنینی فرق داره؟ 

میخوام بدونم اونایی که مثلا میگن سه روز استراحت بیشتر، بعضی میگن ۶ رو و حتی بعضیا میگن دو هفته رو خوابیدن و ...... واقعا چه مدت لازمه برای چسبیدنش؟ یعنی جنین ها ول اند توی رحم و هر کدوم یه وقتی میچسبن که معلوم نیست کی هست و .....

و اینکه اینایی که خارج رحمی میشن ، قابل پیشگیری هست یا اتفاقیه؟ مثلا یکی خوب رعایت نکنه، منفی نشه ولی یکیش خارج رحمی بشه ، که به نظرم بدتر از منفی شدنه و .....

و کلا این استراحت و مراعات  که هر دکتر و مرکزی یه جوری و یه مدتی میگن برای اینه که جنینه بچسبه.یا اینه که وقتی چسبید نگه داره خودشو و ول نشه و ....

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
انا جون فکر کردم زایمان کردی .  چه خبرا کی به سلامتی مادر شده.راستی از روشانیلو که قبل از من س ...

سلام به روی ماهت عزیزم....

نه هنوز زایمان نکردم دیگه آخراشم.....

روشانیلو جونم به لطف خدا هنوز بارداریش ادامه داره....

خدا هی سنگ جلو پاش انداخت ایشالله که صحیح و سالم بغلش کنه....

عزیزم امیدوارم تو هم به زودی خدا با یه بارداری راحت واست جبران کنه.....

مشکل مالیتونم ایشالله حل میشه.....

میدونم خیلی شرایط سختی داشتین و دارین اما این روزا به زودی جاشونو به خوشی خواهن داد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منم امروز پانکچر کردم دوشنبه به امید خدا انتقال دارم تا دوشنبه باید و نباید ها چیه؟ داروهامم ا ...

عزیزم باید و نبایدها داشتن زندگی عادی با ریتم کندتره.....

آب زیاد بخور.....

هر از گاهی تو خونه دور بزن.....

کارای عجیب غریب نکن، چیزی که بهش عادت نداری نخور.....

طبق طبع و بدنت و شرایطت بخور.....

از کسی تقلید نکن.....

بی بی نذار.....

خودتو سرگرم کن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
راستش با یه دکتر زنان که آشنا بود و اسناد بود صحبت کردم گفتم خانوم دکتر من فون ویلبراند دارم بالاخره ...

پس عملا درمان مشابهی داره....