2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
لاله جون من یکشنبه دوباره سونو دارم اینطوری که من پماد زدم به اندازه تا روز یکشنبه رو امروز استفاده ...

عزیزم هر دارویی رو که حتی چند برابر میزان لازم هم به اشتباه مصرف کنی یا کلا یادت برهکه مصرف کنی، نباید دوز های بعدی رو تغییر بدی
طبق دستور پزشکت ادامه بده
اما میخوای تماس بگیر نوبتت رو بذارن برای شنبه تا زودتر سونو بشی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
اسید فولیک رو که دکترا میگن حتی برای اقدام طبیعی ، از چند ماه قبل بخورین.چطور نداده دکتر؟ من چون ...

نه عزیزم اسد فولیک خالی هیچ ضرری نداره چون تحقیقات آمریکایی ها هم نشون داده که بیشتر مردم دنیا خصوصا زنان در حالت عادی هم کمبود این ویتامین رو دارن . پس بنابراین هیچ مشکلی نداره مصرف کن برای سلامت خودتم خوبه و برای جنین که دیگه الزامیه . در مورد یدوفولیک فکر میکنم معمولا بعد بارداری دکتر ها اگه لازم باشه ید رو اضافه میکنن ، من چون هایپوتیرویید هستم به محض باردار شدن اینجا بهم گفتن یا لووتیروکسینت رو یا اسید فولیکت رو حتما باید یددار مصرف کنی . چون ید برای جنین بسیار ضروریه .حالا نمیدونم من شرایطم خاص بود یا به همه‌میدن!

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه منم حس میکنم دیره کاش همه بچه هایی که رفتن برای سونو‌ میگفتن روز‌چندم رفتن بیینم کسی هست روز‌هش ...

عزیزم تایم دومین سونو بستگی به خیلی چیزا داره
مثلا عدد ذخیره بیمار که یه پیش اگهی میده کی تعداد فولی ها نیاز به بررسی دارن، یا مثلا دوز داروها، تایم شروع داروها که دومین روزه یا سومین روز
نوع سیکل که انتا هست یا اگونیست و خیلی چیزا

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

اسیدفولیک ویتامین محلول در آب هست و اگر هم اضافه مصرف بشه از بدن دفع میشه و مشکل نداره ، مثل ویتامین دی یا آ نیست که مسمومیت ایجاد کنه 

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
اناجان ببخش اینقدمزاحمت میشم.این معده من داغونه قرص پنتوپرازول هم صبح وشب میخورم ولی نمیدونم چرا خوب ...

عزیزم منم اواول پنتوپرازول برام اثر خوب و مناسب داشت بعدش دیگه اثر نمیکرد، دکتر گوارش تو بیمارستان برای مشاوره اوردن و داروم رو عوض کرد
هم نولپازا داد که توش پنتوهم داره هم رانوور داد(رانیتیدین )
این دو تا شکر خدا مشکلم رو حل کردن

آناجان

بااجازتون تجربه جدید یکی از دوستان در رابطه با آزمایشهای تکمیلی ر میذارم تا دوستان استفاده کنن.

اینارو خودم سر زدم. مناسبه هزینه هاشون و دکتر قبول میکنه 

برای انجام آزمایشهای تخصصی سقط مکرر میتونید به این مراکز مراجعه بکنید:

کاریوتایپ:
1- مرکز تحقیقات ژنومیک (داخل بیمارستان طالقانی)
2- بیمارستان بقیه الله (طبقه اول ساختمان بیمارستان آزمایشگاه ژنتیک) تعرفه آزاد هرنفر 300 هزارتومن

آزمايش cdماركر ها با تعرفه دولتي:
آزمایشگاه پیوند بیمارستان طالقانی (تهران-ولنجک-خ شهید اعرابی)
(cd 56,16,19, 5 با بيمه تامين اجتماعي هفتاد هزار تومان.
آزاد دویست و نود هزار تومان)

آزمايش cdماركر ها با تعرفه آزاد در آزمایشگاه خصوصی: هر cd هشتاد هزارتومان.

پنل ترومبوفیلی (انعقادی) :
1- سازمان انتقال خون مرکزی
2- بیمارستان شهید اکبرآبادی (خ مولوی -ایستگاه باغ فردوس)
3- بیمارستان بقیه الله (طبقه اول ساختمان بیمارستان آزمایشگاه ژنتیک) تعرفه آزاد 630 هزارتومن

بتافیبرینوژن و ژن پروترومبین
بیمارستان بقیه الله (طبقه اول ساختمان بیمارستان آزمایشگاه ژنتیک) تعرفه آزاد 150هزارتومان (بیمه قبول نمیکنه)

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
اناجان ببخش اینقدمزاحمت میشم.این معده من داغونه قرص پنتوپرازول هم صبح وشب میخورم ولی نمیدونم چرا خوب ...

البته اینم بگم من کلا تا اخر ماه سوم تحمل کردم و سعی کردم دارو نخورم
دکترم هم تایید کرد
و از هفته 26 این داروهای جدید شروع شد
شما هم تا جایی که میتونی تحمل کنی بهتره

عزیزم منم اواول پنتوپرازول برام اثر خوب و مناسب داشت بعدش دیگه اثر نمیکرد، دکتر گوارش تو بیمارستان ب ...

توماه این مشکل واستون بوجود اومد اخه من تازه اول راهم.تاشنبه خوب نشم باید دوباره برم دکتر

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
البته اینم بگم من کلا تا اخر ماه سوم تحمل کردم و سعی کردم دارو نخورم دکترم هم تایید کرد و از هفته ...

باشه.ولی غذا نمیخورم ایراد نداره؟

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
خب منم ذخیرم نسبت به سنم پایینه ولی با این حساب حتی امپولم هم کمتر از شما‌و‌ انا جون هست!من فقط روزی ...

خب عزیزم چون عدد ذخیره ات پایینه دیرتر نیاز به سونو داری
نگران نباش
مثلا دکتر نصر تا جایی که میدونم اکثر بیماراش حتی تا روز ده هم سونو نمیشن

لاله جون منم پلی کیستیکم چندماهه مرتب گلای وانس میخورم ورزش هم میکنم. ولی خب هیچ تاثیری نداره هروقت ...

از چه نظر میگین همون جوری هستین؟ از نظر چاقی شکمی؟ یا فعالیت تخمدان؟

از چه نظر میگین همون جوری هستین؟ از نظر چاقی شکمی؟ یا فعالیت تخمدان؟

چاقی شکمی ب نسبت اندامم یکم دارم نه از نظر تخمدانم ک پلس کیستیکه میگم یعنی چرا ازبین نمیرن کیستا ؟یعنی دارو و ورزش تاثیر نداره مگه رو تنبلی تخمدان اخه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اسید فولیک رو که دکترا میگن حتی برای اقدام طبیعی ، از چند ماه قبل بخورین.چطور نداده دکتر؟ من چون ...

بهتره 6 ماه مداوم بیشتر مصرف نشه
بینش 3 ماه استراحت بعد دوباره شروع

لاله جان میشه یکم در مورد سیکل انتاگونیست توضیح بدی؟مرسی عزیزم.

کسانی که مهار کننده اشون بعد از شروع تحریک کننده شروع میشه، اسم سیکلشون انتاگونیست هست 

خب عزیزم چون عدد ذخیره ات پایینه دیرتر نیاز به سونو داری نگران نباش مثلا دکتر نصر تا جایی که میدون ...

یعنی همون روز هشتم برم لاله جون؟استرس نداشته باشم الکی؟نمیخواد هفتم برم محض احتیاط؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم