2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048012 بازدید | 684638 پست
اره یکجا دادم نکنه از بین رفته باشن

نه عزیزم احتمالش هست شاید رشد یکی متوقف بشه اما بتات انقدری بالاست که نشون بده هنوز بارداری.....

حدسم میزنم ممکنه یکی از قلها رشدش متوقف شده باشه یا اینکه خطای آزمایشگاههه!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانما.اناجون من خورد و خوراک معمولیمو دارم بعدش من هروز چند حبه سیر میخوردم قبل انتقالم الان بع ...

عزیرم سیر ک طبیعتش خیلی گرمه؛مثلا خود من تو حال عادی هم ی حبه سیربخورم گُر میگیرم چ برسه بعدانتقال،ترجیحا نخوری بهتره؛مگر اینکه طبیعتت سرد باشه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیرم سیر ک طبیعتش خیلی گرمه؛مثلا خود من تو حال عادی هم ی حبه سیربخورم گُر میگیرم چ برسه بعدانتقال،ت ...

خب اگه با غذایی که طبعش سرد باشه مخلوط بشه متعادل میشه دیگه نه؟

چ جالب؛پس اینرسی لازم شدباشگاه برم؛مرسی ازاطلاعاتیکه بهمون میدی آناجانم😘😍

عزیزم پیلاتس عالیه.....

من قبل دخترم ۶ ماه پیلاتس کار کردم.....

خونرسانی به رحم و لگن و تخمدانو بهتر میکنه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خب اگه با غذایی که طبعش سرد باشه مخلوط بشه متعادل میشه دیگه نه؟

خب اره ی چیز خنک باهاش بخور،البته اگه همیشه میخوردی ومشکلی نداشتی باهاش و ب طبیعتت میساخته

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم پیلاتس عالیه..... من قبل دخترم ۶ ماه پیلاتس کار کردم..... خونرسانی به رحم و لگن و تخمدانو به ...

حتماپیگیری میکنم عزیزم،اسم پیلاتسوشنیدم ولی نمیدونم چجوریه؛ممنونکه گفتی عزیزم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
خب اره ی چیز خنک باهاش بخور،البته اگه همیشه میخوردی ومشکلی نداشتی باهاش و ب طبیعتت میساخته

بله عزیزم.ممنون از اینکه جواب دادین انشالله هرچی از خدا میخواید بهتون بده هم شماها هم انا جون

نه عزیزم احتمالش هست شاید رشد یکی متوقف بشه اما بتات انقدری بالاست که نشون بده هنوز بارداری..... حد ...

آنا جون اگه خدای نکرده کلا از بین برن بتا بلافاصله زیر ده میشه یا اینکه کم کم میاد پایین

آنا جون من هر شب زیارت عاشورا می خونم هم برای شما و هم برای همه اونهایی که میخوان مامان بشن  از ...

فدات بشم عزیزم.....

قربون نفست.....

منم لایق باشم دعاگو هستم....

حتماپیگیری میکنم عزیزم،اسم پیلاتسوشنیدم ولی نمیدونم چجوریه؛ممنونکه گفتی عزیزم

حد وسطی بین یوگا و ایروبیکه.....

خیلیم عالیه.....

کلی انرژی میگیری.....

حتما برو....

آنا جون اگه خدای نکرده کلا از بین برن بتا بلافاصله زیر ده میشه یا اینکه کم کم میاد پایین

آره عزیزم بالا رفتنش نشونه اینه بارداریت ادامه داره.....

+ فکر کن.....

به نظرم برا کم شدن استرست برو سونو لااقل ساکو میبینی حتی شاید قلبشم تشکیل شده باشه.....