2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048012 بازدید | 684638 پست
خخخخخخ..... لاله جون منم ندارم...... نگران نباش..... خیلیا بعد زایمان سینه هاشون بزرگ و سفت میشن. ...

جدی؟
سر بارداری اول هم نداشتی ؟
من الان استرس شیر هم دارم والا

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
جدی؟ سر بارداری اول هم نداشتی ؟ من الان استرس شیر هم دارم والا

نه عزیزم اون موقع هم نداشتم.....

در کل از اول تا آخر بارداری میشه گفت سایز لباس زیرم تغییر نکرد اواخر شاید یه شماره اونم برا اینکه بهشون فشار نیاد بزرگتر گرفتم.....

بعد زایمان یهویی صد درجه تغییر کرد.....

من مشکل شیردهی هم نداشتم.....

یعنی جوری بود که از یکی شیر میدادم اون یکی سر ریز میشد.....

به دلایل متفرقه شیرم خشک شد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم واقعا اینو گفت دکتر شما؟ من تا حالا هر کسی رو دیدم به خاطر خارج رحمی جنین های داخل رحمش هم از ...

نمیدونم والا گفت اون خارج رحم چه ربطی به داخل رحم داره.حالا واسه من که دیگه نیست.با اطمینان حرف زد گفت لاپارسکوپی میکنم.این هفته واسه همیشه ازایران رفت البته قبلشم ایران نبود زیادکلینک ناباروری تو ترکیه زد.من شهرستانم 

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید

دوستان عزیز یه سوال داشتم لطفا هر کسی که میدونه جواب بده.من بار اول که داروهای میکرو رو استفاده کردم دکترم گفت از ۲ تا ۷ پری استفاده کن روز هشتم بیا برای سونو.من روز پنجم پریم بود که تقریبا خونریزیم بند اومد و  روز ششم و هفتم به شدت ترشحاتم زیاد بود ببخشید به قدری که لباس زیرم مرتب خیس بود.مثل ترشحاتی که قبل از تخمک گذاری داریم.روز هشتم که رفتم برای سونو یه فولیکول ۱۷/۵ داشتم و سه تا فولیکول حدود۱۰ میلیمتر و دکترم گفت مقداری مایع آزاد دیده میشه.من بهش گفتم دکتر من ترشحاتم زیاد بوده و الانم شما می گید مقداری مایع آزاد دیده میشه ممکنه تعدادی از تخمکام آزاد شده باشند گفت نه توی این تاریخ امکانش نیست در صورتی که خودش بلافاصله همون روز برام ستروتاید نوشت.حالا به نظرتون من درست فکر می کنم یا دکتر درست گفته؟

دوستان عزیز یه سوال داشتم لطفا هر کسی که میدونه جواب بده.من بار اول که داروهای میکرو رو استفاده کردم ...

والا من دقیق نمیتونم چیزی بگم ولی منم شرایط مشابه داشتم یعنی ترشحاتو داشتم اما حرفی از مایع آزاد نزد و ستروتایدمم از سونوی دوم شروع شد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان عزیز یه سوال داشتم لطفا هر کسی که میدونه جواب بده.من بار اول که داروهای میکرو رو استفاده کردم ...

من دقیق یادم نیست برا خودم ولی از همون نسخه اول برام ستروتاید مینوشت... فکر میکنم روزششم یا هفتم تزریق ستروتاید رو داشتم 

ترشح هم که خیلی زیاد میشه تو سیکل میکرو 

دوستان بعد از اينكه فهميدين باردار شدين  در چ حد كاراتون رو انجام ميدادين ؟؟  جاروبرقي ، ...

این دو مورد همون کارایی هست که من خودمو کشیدم کنار و سپردم به آقای خونه😁 حتی اگه بتونم هم انجام نمیدم 😈 نوبتی هم باشه نوبت آقایونه💪🏻

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           

سلام انا جون و دوستان تازه میکرو کرده... من دو هفته دیگه پانکچر دارم.. توصیه تون چیه؟ میشه بگین چیکار کردین که مثبت شد و چیا واقعا خوردنش تاثیر داره؟ 

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 
سلام انا جون و دوستان تازه میکرو کرده... من دو هفته دیگه پانکچر دارم.. توصیه تون چیه؟ میشه بگین چیکا ...

عزیزم فقط داشتن آرامش.....

آب خوردن.....

یه بند نخوابیدن و هر از گاهی تو خونه یه دوری زدن.....

طبق طبع و عادت بدن خوردن.....

کارای عجیب غریب نکردن و چیزای عجیب غریب و دور از عادت نخوردن.....

پس احتمالش هست توی روز ششم یا هفتم تخمک آزاد بشه؟

فکر نکنم اما خوب نمیتونم با اطمینان چیزی بگم.....

من دیروز ابن سینا گفت بعد رفتن پیش ایمنولوژی  روز اول یا دوم پریود بیا برای گرفتن دارو برای شروع سیکل میکرو  همین ماه که دارو میدن پانکچر میکنن یا بازم باید دارو خورد؟ من کم کاری تیروئید داشتم درست شده ولی انتی tpo شده 1800خیلی خیلی بالا هست و همه آزمایشات دیگم خوب بود 

عزیزم فقط داشتن آرامش..... آب خوردن..... یه بند نخوابیدن و هر از گاهی تو خونه یه دوری زدن..... طب ...

آناجون آب چ تاثیری داره؟من اصلااب میلم نمیکشه،۳تاقرصوبایه لیوان اب میخورم؛بعدانتقال هرروزاب کمپوت کیلاسومیخوردم وقتی میخواستم داروهای عصروبخورم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
عزیزم فقط داشتن آرامش..... آب خوردن..... یه بند نخوابیدن و هر از گاهی تو خونه یه دوری زدن..... طب ...

ببخشید انا جون یه سوال.. من خودم قرص اوابوست دارم میخورم که دکتر اصلا بهم نگفت.. اینجا شنیدم  بقیه میخورن. برا تخمک خوب. ضرر نداره که تجویز دکتر نبوده؟ اخه میترسم اونا هیچی بهم نگفتن به خاطر اینه که براشون مهم نیست که مثبت بشه.. یعنی به نفع اوناست که نشه 

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه..