2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048021 بازدید | 684638 پست
وای الان تیکرتون رو باز دیدم. کی رسید به آخر؟😍 ان شاالله به سلامتی و دل خوش میاد. ما به یادتون هس ...

عزیز دلم دیگه زمانه.....

مثل برق و باد میگذره.....

به لطف دعاهاتون تا اینجا رسیدم بقیشم به امید دعاهاتون میرم به لطف خدا.....

ایشالله قسمت تک تک دوستای منتظرم بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان بعد از اينكه فهميدين باردار شدين  در چ حد كاراتون رو انجام ميدادين ؟؟  جاروبرقي ، ...

کلا نباید اذیت بشی.

مثلا چند مرحله کوتاه کن کارها ت رو آروم آروم انجام بده.

مثلا روی توالت فرنگی مینشستم یا روی چهارپایه و سرویس رو تمیز میکردم.جارو هم جاهایی ک میشد روی میز یا مبل میشستم دستمو فقط دراز میکردم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه بابا چه ایرادی داشته باشه..... من چون استراحت مطلق بودم تو اتاق خواب حوصلم سر میرفت تو سالن رخت ...

آخه اناجون وقت بلندشدن ازروزمین ب رحم فشارمیادگفتم شایداشکال داره

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
عزیزم در کل نه خوبم نه بد..... یه جورایی هی بهم استرس میده اما توکل کردم به خدا..... دکتر گفت تا و ...

انا جون منم ده روزی میشه انقباض هام بیشتر شده
یعنی در واقع نه اینکه بگیره و ول کنه ، اما اکثر مواقع شکمم سفته
چند باری هم زیر دلم درد گرفت
کمر درد هم زیاد کار کنم دارم

امیدوارم هم شما هم بقیه دوستان هم من تا اخرش بدون مشکل بریم

راستش من یه کم خسته شدم
چون همیشه احساس فشار تو شکمم دارم

راستی انا جون من الان 33 هفته هستم تقریبا
اما هنوز تغییری تو سینه ها ایجاد نشده
این طبیعیه؟

نکنه نینیم شیر نداشته باشه :((

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم اول بگو پسرت میدونه دعاهاش مستجاب شده؟ عزیزم من فک کنم بعد از 8 هفته بود که  جارو برقی م ...

بعلهههه خيلي خوشحاله 

مياد ميپرسه الان چقدره چجوريه دست ميزاره رو شكمم بعضي وقتا هوامو داره فداش بشم 

خيلي خوشحالم ك خوشحاله 

خداروشكر ميكنم ك اين رحمت رو بهم داد 

ممنون ك واضح توضيح دادي 

پس بقيه ي كاراتون رو خودتون انجام ميدادين درسته ؟؟

من حالا خواهر شوهرم كنارم هست 

ميخواستم بدونم حد كارام چقدر بايد باشه

ان شاءالله ما بقيه ي بارداريت رو ب سلامتي طي كنه و سالم و صالح گل پسرت رو بغل كني 😘😘

اتفاقا من روز انتقال شب رو روي مبل خوابيدم  از روز بعدش تا ٥ روز روي زمين  چون جايي بودي ...

ایشالاتااخرش ب خیروخوشی میشه عزیزم نی نی گلت میادتوبغلت همه سختیایادت میره،مرسی ارتوضیحاتتون مامان جان،من برعکس مراقبتام خیلی خوبه روحیه داغون؛منفی گرام خیلی؛همیشه قبل انتقال میگم اینبارودیگه بیخیالی طی میکنم ببینم چی میشه بعدب هفته دوم ک میرسه افسرده میشم همش گریه میکنم دست خودم نیس اصلانمیدونم چرااینجوریم،مهمترین چیزآرامشه ولی من ازهمون محرومم

انا جون خوبی؟ خدا رو شکر که اومدی عزیزم بهتری ؟

عزیرم والا انقباضا که دیگه معمولا هستن.....

بعضا نفسم میگیره.....

اما خوب دکتر گفت تا وقتی که کمر درد پریودی ممتد، لک و آبریزش نداری طبیعیه.....

گفت اگه اینارو داشتی بیا اتاق زایمان.....

خلاصه دارم تحمل میکنم.....

در کل خیلی هستم همش دلم خواب میخواد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یه سوال دیگم دارم دوستان. من گاهی احساس خیسی میکنم.از همون اولش این حس رو داشتم. معذرت میخام ولی چ ...

عزیزم مواداصلی شیاف میگن ۱گرمه اون جذب میشه مابقیش بیرون میریزه نگران نباش،من ک اصلابلدنبودم استفاده کنم شیافوانقدکم داخل مینداختم بعدنیم ساعت سُرمیخوردکلامیومدبیرون؛امپول گرفتم دیگه دیدم بلدنیستم یعنی اصلامیترسیدم داخل بندازم

والاهاناجان آناجون گفتن سی دی۱۹بالاست چندتام ستاره داربودکه رنج نداده بودنمیشدمتوجه شدمشکل داره یانه ...

عزیزم ستاره دارا که گفتم مورد ندارن.....

پایبن برگه رو نگاه کنی توضیح دلده ستاره داد یعنی دوباره چک کردن!!!!!

بدون رنجها هم که باید دکتر تفسیرش کنه چون رنجشون نسبیه.....

واقعا استراحت مطلق نیاز نیست بقیه که طبیعی باردار میشن مگه این همه مراعات میکنن ؟ من از هفته دوم بی ...

اخه لاله جون میگن طلیعیاب شکل طببعی بدنشون جنینوپذیرش میکنه ولی ماهاچون بایدداروبگیرم ب مراقبت بیشتری نیازداریم

بعلهههه خيلي خوشحاله  مياد ميپرسه الان چقدره چجوريه دست ميزاره رو شكمم بعضي وقتا هوامو داره فد ...

خب خدا رو شکر که دلش شاد شد
خدا برای هم حفظتون کنه

اره عزیزم من همه کارام رو خودم کردم حتی بازار میرفتم خرید میکردم
بعد با آژانس میومدم

از وقتی بیمارستان بستری شدم به خاطر انقباض، دیگه بازار نرفتم و جارو هم فک کنم دو یا 3 بار کشیدم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
آخه اناجون وقت بلندشدن ازروزمین ب رحم فشارمیادگفتم شایداشکال داره

والا من که راحت بودم.....

به آرامی بلند بشی چیزی نمیشه تازه شرایط من که بدتر بود خونریزیم داشتم.....

عزیرم والا انقباضا که دیگه معمولا هستن..... بعضا نفسم میگیره..... اما خوب دکتر گفت تا وقتی که کمر ...

خب پس شما هم انقباض هات زیاد تر شدن
منم اذیتم
سر کار هم که میرم بیشتر اذیت میشم :(((

انا جون منم ده روزی میشه انقباض هام بیشتر شده یعنی در واقع نه اینکه بگیره و ول کنه ، اما اکثر مواقع ...

خخخخخخ.....

لاله جون منم ندارم......

نگران نباش.....

خیلیا بعد زایمان سینه هاشون بزرگ و سفت میشن.....

اخه لاله جون میگن طلیعیاب شکل طببعی بدنشون جنینوپذیرش میکنه ولی ماهاچون بایدداروبگیرم ب مراقبت بیشتر ...

خب کار سنگین و خم و راست شدن و پله بالا پایین کردن درسته
همینه که شما میگی
اما نه اینکه همیشه بخوابیم و فقط استراحت کنیم