2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
عزیزم یزد رفتی مرکز ناباروری صفاییه؟!یا بیمارستان مادرو کودک بودی؟کدوم دکتر کار انتقالتو انجام داد؟ش ...

دکتر راضیه فیروز آبادی مرکز صفائیه بودم..

نه شوهرم مشکل نداشت خودم پلی کیستیک شدیید هستم

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
دکتر راضیه فیروز آبادی مرکز صفائیه بودم.. نه شوهرم مشکل نداشت خودم پلی کیستیک شدیید هستم

اهل بله اسمشونو شنیدم گفتن کارشون خوبه.خداروشکر که نتیجه گرفتی گلم_💚😍به سلامتی بغلش‌بگیری

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای عزیزم منفی شدم.ممنون که منو این چند روز تحمل کردین بایت همه دلگرمیاتون ممنون خدا بزرگه یه روز ...

افسون جون خیلی ناراحت شدم عزیزم.توکلت بخدا باشه..قوی تر از قبل ادامه بده..تو این مدت آزمایشای لازمم انجام بده که انشالله اینبار دیگه مامان بشی

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
وای ممنون که گفتید نمی‌دونستم دوتا هست دکترم هیچی نگفت من فکر کردم فقط همون سعادت آباده شما با کی ...

دکترم مریم ایازی هست پانچکرم اردیبهشت ماه بود و چون میخواستم جنین هام رو فریز کنم و انتقال فرش نداشتم شد 3700 

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
عزیزم فک کنم طبق سوالت، ازهای ایمنی انعقادی رو انجام ندادین پس حتما انجام بده هیسترو شدی؟ رحمت بررس ...

لاله جان هیسترو نشدم لاپراسکوپی شدم نتیجش نوشتن رحم نرمال لوله ها باز میباشد.ازمایش ندادم فقط نمیدونم تبریز و ارومیه خم انجام میدن یا نه

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
دکترم مریم ایازی هست پانچکرم اردیبهشت ماه بود و چون میخواستم جنین هام رو فریز کنم و انتقال فرش نداشت ...

دلیل حاصی داشتید برای فریز جنین هاتون؟؟؟

به عشق باردار شدن هرچه زودترمه تیکرم😍

خانمای گل من زیرقفسه سینم دردمیکنه البته ازاول کم وبیش بوده علتش چیه درد معده دارم که قرص میخورم.واینکه کمی سوزش ادرار ودرد درتخمدانها دارم یعنی عفونت گرفتم؟ بخاطر دردمعده اب هم زیادنمیتونم بخورم خواهش میکنم راهکاربدین

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
دلیل حاصی داشتید برای فریز جنین هاتون؟؟؟

پیشنهاد دکترم بود میگه درصد گرفتن جنین فریز بیشتره البته من دفعه اول انتقالم منفی شد دفعه دوم باردار شدم 

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
عزیزم شما دوقلو دارین؟دل درد ازکی داشتین؟تو سونوهای قبلی هم خون دیده شدبود؟

دو قلو بود عزيزم تو ٨ هفته رشد يكي متوقف شد، نه دفعه قبلي فقط گفتن جفتم پايينه

من تو خونه كاري نميكردم ولي استراحت مطلق نبودم، انشالا با دعاي شما دوستان

عزیزم بودن کسانی که با هوا پیما هم رفتن یه سری دکترا میگن با ماشین امن تره خودت باید ببینی کدومش ب ...

ممنون از پاسخت.

آخر تصمیمون همین شد.اما بین راه خونه بوم گردی گرفتیم می مونیم شب و آروم آروم میریم.

دعا کنین به خیر بگذره.

راستی بین راه دستشویی فرنگی رو چه کنم؟🙄🤔🤨

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
خب به نظرم صبا جون یه مقدار نسبت به ما کم توقع تر هستن نسبت به پزشک این جوری بهترم هست به نظرم چون ...

لاله جونی شمادفعه اول انتقالت چراناموفق بود؟علت خاصی داشت؟؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
لاله جون برای مورفو و تحرک چه مکملی خوبه؟

من برای شوهرم پروفرتیل گرفته بودم +ال کارنتین + سلن پلاس و کیوتن 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
آناجان و لاله جان ممنونم از راهنماییتون امروز رفتم پیش دکتر رزاقی،گفتن: غلظت خون دارم،اونم شدید.ان ...

من خودم این دو تا ایتم رو نداده بودم
اینجا انجام نمیدادن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو