2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048021 بازدید | 684638 پست
بچه ها دوتا سوال دارم یکی اینکه مثلا شماها میگین روزی سه تا سینال،برای من که با پن هست و روزی ۲۲۵ و ...

عزیزم من سری اول و دوم میزان داروهام خیلی زیاد بود .اینسری دکترم گفت دوز بالای دارو همیشه خوب نیست و ممکنه بدن در مقابلش گارد بگیره که همین اتفاق هم برای من افتاد.پس نگران کم بودنش نباش.دکتر به من گفت شما چه روزی ۳ تا منوگون میزدی چه ۲ تا فرقی نمیکرد و چه بسا بدنت هم مقاومتش کمتر میشد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انا جون،لاله جون و دوستان عزيزم كسي اطلاع داره ازمايش سل فري برا چند قلويي هم قابل انجامه يا نه؟واين ...

عزیزم اصولا برای چند قلویی توصیه نمیشه
اما نه اینکه نشه انجامش داد
میشه بعد از غربالگری اول انجام داد یا حتی قبلش

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیرم در مورد بالاپایین بودن جفت چیزی نبود فکر کنم..... دول سرویکستم نفهمیدم کدومه ۲۷ یا ۴۲..... ب ...

طولش 42 هست عرضش 27

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
بچه ها دوتا سوال دارم یکی اینکه مثلا شماها میگین روزی سه تا سینال،برای من که با پن هست و روزی ۲۲۵ و ...

عزیزم میشه 3 تا
هر امپول 75 واحده
قطار هم اگه کوپه بگیرین تا بتونی دراز بکشی مشکل نداره

عزیزم میشه 3 تا هر امپول 75 واحده قطار هم اگه کوپه بگیرین تا بتونی دراز بکشی مشکل نداره

کوپه میگیرم عزیزدلم.ممنونم از راهنماییت.باید با شوهرم مشورت‌کنم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
نگفتم شدی گفتم احتمالا داره تو تحریک تخمدانات فولی زیاد تحریک شده و عملا هدر رفتن.....

میگم من بخاطر چربیم غذاهای کم چرب میخورم و پیاده روی میکنم . سونو ک گفت تخمدانات بزرگ شدن و آب هستش و کیست دارم این پیاده روی خوبه ب تخمدونام آسیب نمیزنه ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم من جوابتو دادم..... عزیزم بعضا میبینی کسی آنلاین نیست اما شک نکن هر کی بیاد بتونه کمکت کنه در ...

مرسی گلم...جواب بردم پیش دکتر گفت همه چی خوبه فقط تحرک اسپرم کمه که دارو داد...بازم دستتون درد نکنه

آناجان و لاله جان

ممنونم از راهنماییتون

امروز رفتم پیش دکتر رزاقی،گفتن: غلظت خون دارم،اونم شدید.انوکسان۶۰۰۰باید تزریق کنم.

سی دی ها رهم نگاه کردن.گفتن ایمنی ندارم.

فقط موندم من سی دی۶۹خیلی ر ندادم+ hla_dr

آیانیازه این دوتا رهم بدم که مطمین شم واقعا ایمنی ندارم ؟؟؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.