2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
من همش خواستم به روي خودم نيارم تا شنبه كه نوبت دكتر دارم ولي ديشب دردم شديد شد بخاطر همين ديگه رفتم ...

عزیرم در مورد بالاپایین بودن جفت چیزی نبود فکر کنم.....

دول سرویکستم نفهمیدم کدومه ۲۷ یا ۴۲.....

باز لاله جون نگاه کنه بهتر میتونه کمک کنه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

افسون‌جون ناراحت شدم خواهری.ان شاالله‌خدا به‌زودی برات جبران میکنه و با خبرای خوب میای💚قوی تر از قبل ادامه بده

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
آنا جان من طبق اون روش که گفتیم برای سن بارداری..الان پنح هفته ام ..از کی باید برم زیر نظر پزشک؟؟اصل ...

عزیزم خوب آخرای شش دیگه میری برا سونوی قلب.....

کلا دیگه زیر نظری.....

هر ماه میری برا چکاپ.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون یه بسته جنین دارم اما میخام بدونم واسه اقدام طبیعی اصلا امیدی هست مکمل بخوریم

عزیزم اگه آز مرکز ناباروری بوده بله امید هست!!!!!

روز پانکچرم میشه دو روز و نیم از آخرین تخلیه فکر میکردم دکترم شنبه وقت پانکچر بده ولی گفت ممکنه تخم ...

خوبه نگران نباش.....

بچه ها دوتا سوال دارم

یکی اینکه مثلا شماها میگین روزی سه تا سینال،برای من که با پن هست و روزی ۲۲۵ واحد هست میشه چه تعداد امپول؟!اخه من ذخیره م پایینه نسبت به سنم.میخوام ببینم کافیه روزی همینقد؟ذخیرم ۱/۳۳

یه سوال دیگه اینکه من ۷-۸ ساعت فاصله دارم تا یزد

اگه بخوام رفتن رو با پرواز‌ برم برگشتن با قطار مشکلی‌پیش‌ میاد؟قطار بده؟چون شوهرم میگه ایندفعه با ماشین نریم خیلی راه طولانیه.بازم نظرتونو بگین من تصمیم اخرمو بگیرم.چون دسترسی ندارم که از دکترم بپرسم.کسی بوده با قطار برگرده؟!

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ممنون از همه شماهایی که تو خصوصی یا اینجا باهام همدردی کردین از خدا برا همتون بهترینا رو ارزو میکنم ...

عزیزم فک کنم طبق سوالت، ازهای ایمنی انعقادی رو انجام ندادین پس حتما انجام بده
هیسترو شدی؟ رحمت بررسی بشه؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
انا جون،لاله جون و دوستان عزيزم كسي اطلاع داره ازمايش سل فري برا چند قلويي هم قابل انجامه يا نه؟واين ...

عزیزم خوب فکر کنم خطاش برا دوقلویی بالاتره.....

باز بپرس.....

من ۱۲ هفته به بعد انجام دادم.....

مرسي، همينه دقيقا، خيلي لطف كردي لاله جون،خدا خيرت بده از همون يكي دو ساعت قبل كه گفتي شروع كردم او ...

مهیا جان دکتر منم گفته بود روزی چهارتا بخورم

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
استرس نگیر عزیزم..... بعدش روال عادی زندگیتو داری یه کم با ملایمت بیشتر..... قرار نیست به رخت خواب ...

عزیزم دخترم الان یکسال منتظره همبازی هست  اشتباه کردم اینهمه فاصله شد برای بچه دوم  

بچه ها دوتا سوال دارم یکی اینکه مثلا شماها میگین روزی سه تا سینال،برای من که با پن هست و روزی ۲۲۵ و ...

عزیزم هر ۷۵ واحد و معادل یه دونه ای که دوستان میگن در نظر بگیر.....

۲۲۵ واحد میشه ۳ تا ۷۵.....

بچه ها دوتا سوال دارم یکی اینکه مثلا شماها میگین روزی سه تا سینال،برای من که با پن هست و روزی ۲۲۵ و ...

والا دکتر من کلا ماشینو توصیه میکنه.....

اما خوب بودن دوستانی که با پرواز و قطارم رفتن و +م شدن.....

عزیزم هر ۷۵ واحد و معادل یه دونه ای که دوستان میگن در نظر بگیر..... ۲۲۵ واحد میشه ۳ تا ۷۵.....

عزیزم برای این مقدار ذخیره سه تا پیورگان در روز کافیه؟؟

یه سوال دیگم داشتم توروخدا شماهایی که مکمل داشتین بگین کدومش بهتره برای یکی دوماه مصرف؟کیوتن یا اووابوست یا هزچیز دیگه.اسمشو بگین.ممنونم ازتون

والا دکتر من کلا ماشینو توصیه میکنه..... اما خوب بودن دوستانی که با پرواز و قطارم رفتن و +م شدن.... ...

خب پس منم همینو به شوهرم میگم.اخه نمیخوام بعدا بگم شاید اگه اینکارو  نمیکردم مثبت میشدم!با ماشین باشم باید بین راه پیاده شم یا مهم نیست؟چون بالای ۷-۸ ساعت راهه مسیر طولانیه