2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
من امروز دوباره رفتم دکتر همون سه تا فولیکول رو داشتم ۱۸ و ۱۹ و ۱۴ دکتر گفت احتمالا فقط دوستاش به ...

عزیزم منم دو بار میکرو کردم ذخیره ی تخمکم ۰/۷ هست هر بار فقط یه تخمک خوب داشتم انشاالله که شما سه تا تخمک عالی داری اصلا نگران چیزی نباش.حالا برای بار سوم دو ماه دیگه میخوام اقدام کنم.لطفا همگی برام دعا کنید.

عزیزم بیمارستان عرفان 2 تا هست یکی توی نیایش یکی هم سعادت آباد هست من بیمارستان عرفان دومی میرم برای ...

وای ممنون که گفتید

نمی‌دونستم دوتا هست دکترم هیچی نگفت من فکر کردم فقط همون سعادت آباده

شما با کی پانکچر کردید؟

بعد میشه بگید هزینه اش چقدر شد؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ممنون از انتقال تجربت..... ایشالله به سلامتی مامان شدی؟

آنا جان من طبق اون روش که گفتیم برای سن بارداری..الان پنح هفته ام ..از کی باید برم زیر نظر پزشک؟؟اصلا نمیدونم باید چیکار کنم .راهتماییم ن؟میکنین لطفا؟؟

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
سلام دوستان کسی جدیدا پرگووریس یا پیورگان گرفته؟قیمتش چنده؟راحت گیر میان؟من میخوام خودم ب دکتر بگم ی ...

عزیزم من یک ماه قبل پیورگان‌گرفتم.روزی‌۲۲۵ واحد تزریق دارم.از دوم تا هفت پریودی.شد یک میلیون و پونصد و خوردی.البته یه ۲۵ تومنی هم بخاطر پن گرفت.گفت بعدش باید پن رو بیاری پس بدی و پولتو پس بگیری😐ولی خب امپولم خیلی گرون شد فکرکنم.ولی‌من گفتم چون خارجیه همینو میگیرم.دکترم گفت اگه‌ گیرت نیومد سینال بگیر‌.راستی من یزد همون داروخونه ی خود بیمارستان گرفتم.پیورگان آمپول خوبیه؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم من یک ماه قبل پیورگان‌گرفتم.روزی‌۲۲۵ واحد تزریق دارم.از دوم تا هفت پریودی.شد یک میلیون و پونصد ...

میشه ۱۵۰۰ واحد 

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم منم دو بار میکرو کردم ذخیره ی تخمکم ۰/۷ هست هر بار فقط یه تخمک خوب داشتم انشاالله که شما سه تا ...

منم ذخیره ام ۰/۶ هست

ان شاء الله شما هم این دفعه نتیجه میگیری و کوچولوی قشنگت میاد پیشت

آرخ عزیزم شیرازیم ولی یزد انتقال دادم

عزیزم یزد رفتی مرکز ناباروری صفاییه؟!یا بیمارستان مادرو کودک بودی؟کدوم دکتر کار انتقالتو انجام داد؟شما شوهرتونم مشکل داشت؟

آنا جون و لاله جون.ممنون میشم شماهام که با تجربه ترین ، نظرتون رو بدین.

عزیزم بودن کسانی که با هوا پیما هم رفتن
یه سری دکترا میگن با ماشین امن تره
خودت باید ببینی کدومش برات راحت تره عزیزم
اگه بچه اذیت میکنه تو هواپیما و بهت فشار میاد به نظرم با همون ماشین برو ولی یه مقدار بیشتر تو راه استراحت کنین

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم روز پانکچرت از همسرت نمونه میگیرن..... روز پانکچر دو سه روزی از آخرین تخلیه گذشته باشه....

روز پانکچرم میشه دو روز و نیم از آخرین تخلیه

فکر میکردم دکترم شنبه وقت پانکچر بده ولی گفت ممکنه تخمکت تا شنبه نمونه و جمعه وقت داد

البته همسرم آزمایشاتش خوبه و بعد از ۴۸ ساعت هم آزمایش داد خوب بود

دوستای عزیزم منفی شدم.ممنون که منو این چند روز تحمل کردین بایت همه دلگرمیاتون ممنون خدا بزرگه یه روز ...

افسون جان خیلی متاسف شدم عزیزم
خیلی
نمیدونم چرا این قدر امید داشتم مثبت باشی
امیدم نا امید شد

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
امروز روز چهاردهه و یازده روز ، روزی سه تا سینال اف زدم روز یازده هم رفتم سونو همین سه تا بود سایزش ...

متوجه شدم....

پس دیگه باید آماده پانکچر بشی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون من ٢ زوز بود دوباره دل درد گفته بودم ديگه ديشب زياد شد و امروز رفتم دكتر وسونو، دكتر امپول ش ...

عزیزم هماتوم داری
باید استراحت کنی تا کامل دفع و جذب بشه
یه مقدارش دفع میشه یه مقدارش جذب میشه

در مورد طول سرویکست هم حتما تا هفته 20 حواست به روند تغییراتش باشه