2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048021 بازدید | 684638 پست
آناجون ،لاله جون اگه آنلاین بودین تفسیر کنید لطفا

عزیزم برا میکرو که خیلی خوبه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تو هفت ماه

عزیزم خوب چون ریسک هایپری داشتی خیلیم غیر عادی نیست این افت ذخیره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای عزیزم منفی شدم.ممنون که منو این چند روز تحمل کردین بایت همه دلگرمیاتون ممنون خدا بزرگه یه روز ...

عزیرم متاسفم.....

ایشالله به زودی مامان میشی و این تلخیو فراموش میکنی.....

من امروز دوباره رفتم دکتر همون سه تا فولیکول رو داشتم ۱۸ و ۱۹ و ۱۴ دکتر گفت احتمالا فقط دوستاش به ...

عزیزم بیمارستان عرفان 2 تا هست یکی توی نیایش یکی هم سعادت آباد هست من بیمارستان عرفان دومی میرم برای روز پانچکر کپی تمام صفحات شناسنامه خودم و همسرم رو ازمون گرفتن یک رضایت نامه هم شوهرم پر کرد حالا اگر میخوای مطمئن بشی میتونی با شماره  22359153 یا 22359154 تماس بگیری فردا از 7 صبح تا 12 ظهر هستن هزینه رو هم بپرسی بهت میگن

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
هماتوم گلم همون لخته ایی که پشت جفت هست زمان میبره تا جذب بشه، و کلا این جور موارد تهدید به سقط هیت ...

مشخص نميكنه كه چقدر زمان ميبره تا جذب بشه؟! و اينكه دليل خاصي داره؟! اسپرين و انوكسامو دكتر قطع كرد

جفتم دفعه قبل كه سونو شدم پايين بود الان خوب شده؟! ببخشيد سوال زياد ميكنما

عزیزم خوب چون ریسک هایپری داشتی خیلیم غیر عادی نیست این افت ذخیره.....

من ک هایپر نشده بودم 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
مشخص نميكنه كه چقدر زمان ميبره تا جذب بشه؟! و اينكه دليل خاصي داره؟! اسپرين و انوكسامو دكتر قطع كرد ...

استراحتت درچه حده؟انشالله باقطع داروها مشکلت حل میشه چون اون داروهاخودش خونریزی میاره

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید

سلام دوستان من یه تجربه دارم شاید بد نباشه برای تصمیم گیری دوستان .من تو پانکچرم ۱۱ تا تخمک داشتم که ۱۱ تا جنین شد بعد گفتم pgd کنند که از این‌۱۱ تا ۵ تاش سندرم xo و‌یکیش سندرم‌xxx داشت ویکیش رشد‌نکرد و۲ تاس بلاست شد دوتاش هم معمولی ودکتر گفت فریز کردنش ‌فایده ای نداره اگه pgd نکرده بودم هر ۱۱ تا رو فریز می کردن و نتیجه اش می شد‌حداقل دو تا انتقال منفی به دلیل مشکل دار بودن‌جنین ها به نظرم‌ کسایی که جنیناشون زیاد ه و ذخیره تخمدانشون  خوبه و مشکل کمبود اسپرم‌ندارند حتما pgd کنند چرا که اولا وقتی بار درخت زیاد میشه به نظرم کیفیت محصول میاد پایین و ثانیا به دلیل تعدد جنین ها اگه به دلیل بیوپسی کیفیت جنین اومد پایین ریسکش براشون امکان پذیره . البته بگم من هم خیلی استرس داشتم نکنه به دلیل وجود یه مشکل خاص  اینهمه جنین سندرم دار داشتم اما دکتر گفت نه این کاملا اتفاقیه.مورد داشتیم که مشخص شده بیمار تو پانکچر اولش کل جنین هاش مشکل داشته ولی پانکچر بعدی همشون خوب بودن‌ .در ضمن کسی که پانکچر و pgd کرد ه چون خیلی از ریسک ها رو پشت سر گذاشته اگه جنین بلاست داشت باید یه دونه  یه دونه انتقال بده چون جنین سالمه و فقط شرایط پذیرش بدن مادر ملاکه‌ بنابراین چه یکی چه چندتا چند تا البته این نظر شخصیه

انا جون من ٢ زوز بود دوباره دل درد گفته بودم ديگه ديشب زياد شد و امروز رفتم دكتر وسونو، دكتر امپول ش ...

عزیزم ظاهرا اینطور که گفته یکی از قبها قلب داره.....

هر دو ظاهرا هماتوم دارن.....

نگران نباش فقط استراحت مطلق داشته باش....

منم داشتم.....

اگه خونریزی کردی هول نکنی.....

منم خونریزی داشتم.....

تنها راهش استراحت و پروژسترونه.....

سلام انا جون من روز پری هستم و میخوام انتقال بدم دکتر گفت رحم آکوژنه!!!!  و استرادیولم رو دو بر ...

اکوژن ظاهرا پستی بلندی داره و هموار نیست.....

ایشالله که همه چی خوب پیش میره.....

عجله نکن.....

دوستای عزیزم منفی شدم.ممنون که منو این چند روز تحمل کردین بایت همه دلگرمیاتون ممنون خدا بزرگه یه روز ...

عزیز دلم غصه نخور، ان شا الله دفعه بعد پرانرژی تر میری و حتما مثبت میشی

من امروز دوباره رفتم دکتر همون سه تا فولیکول رو داشتم ۱۸ و ۱۹ و ۱۴ دکتر گفت احتمالا فقط دوستاش به ...

عزیزم روز پانکچرت از همسرت نمونه میگیرن.....

روز پانکچر دو سه روزی از آخرین تخلیه گذشته باشه....