2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
منم اینو شنیده بودم.خواستم مطمین بشم. فقط مشکلم اینه پسرم همش بپر بپر میکنه. باید احتمالا برم عقب ...

عزیزم عقب دراز بکش سعی کن تو راه هر دوساعت پیاده شی مشکلی پیش نمیاد نتیجه روهم بسپار بخدا ان شاالله بهترینا برات رقم میخوره

خداوندا! میدانم تنها نجات دهنده هستی و می دانم اگر خوانده شوی پاسخم خواهی داد. پس آرامش روحم را در حضور الهی ات تجربه میکنم، دردها و رنجهایم را در حضور الهی ات شفا ببخش و تنهاییم را با وجود پر لطفت پایان ده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خوب از خانواده ال دی هست احتمالا..... هورمونیه دیگه احتمالا باعث پرگرفتگیت شده....

ممنونم انا جان ، پیش متخصص زنان نوبت گرفتم برم ببینم ازمایشهای ایمنی رو برام مینویسه یا نه

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
والا عزیزم خور کم شدنش نرماله تو یه آزمایشگاه..... تو چه مدت از ۶ رسیده به ۴؟

تو هفت ماه

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

دوستای عزیزم منفی شدم.ممنون که منو این چند روز تحمل کردین بایت همه دلگرمیاتون ممنون خدا بزرگه یه روزهم رئزی منتظرا بشه منم همینطور...

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
دوستای عزیزم منفی شدم.ممنون که منو این چند روز تحمل کردین بایت همه دلگرمیاتون ممنون خدا بزرگه یه روز ...

ای بابا؛نمیدونم چرادلم بهت روشن بود؛فدای سرت افسون جون ازنوشروع کن؛تاجایی ک ماصبوری کنیم خداامتحانمون میکنه،آزمایشهای ایمنی انعقادی روانجام ندادی افسون جون نه؟ببین الان من انجام دادم فهمیدم مشکلم کجاست بعداون دوباردیگه انتقال دادم یه باریک شدبتااینبارم۱۶شدافت کردیعنی بازیه جامیلنگه دُزداروم یاکم بوده یه چی هس ک جلوی رشدجنینوگرفته؛اینبارسپتومم برداشتم خراشم داشتم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
ای بابا؛نمیدونم چرادلم بهت روشن بود؛فدای سرت افسون جون ازنوشروع کن؛تاجایی ک ماصبوری کنیم خداامتحانمو ...

جنین فریز دارم جانان جان انجام دادی مشکل چی بود؟

منوتویکم بایدروخودمون کارکنیم روحیمونوقوی کنیم افسون جون مخصوصامن ک خیلی وضعم خرابه،دیروزهمینجوراینجاپیام میدادم همینجورداشتم گریه میکردم یه باررفتم صورتموبشورم دیدم وای چشام کاسه خون؛کوچیک شده بودچشم اینقدگریه کردم دلم اینقدپربوداصلااشکم بندنمیومد؛کدئین نمیخوردم ازسردردهلاک میشدم؛بیچاره شوهرم هی منواروم میکرددوباره من موتورم روشن میشد،دیگه حالم ازکلمه حکمت بهم میخوره بخدا

منوتویکم بایدروخودمون کارکنیم روحیمونوقوی کنیم افسون جون مخصوصامن ک خیلی وضعم خرابه،دیروزهمینجوراینج ...

من چون میدونستم نتیجه روز زیاداذیت نشدم دیشب رفتم خواهر شوهرمو اوردم صب رفتیم ازمایش دادیمو منهی بهش نگفتم ازمایش چی بعد رفتیم بازار خرید کردیم اومدم خونه الانم پیشمه طفلی میگه ناراحتی گفتم خسته شدم.روزی همه منتظرا باشه فقط نمیدونم تبریز یا ارومیه ازمایشات ایمنی انعقادی رو انجام میدن یا نه؟این رو اگه کسی هست اطلاعات داره لطفا بهم بگم که تبریز یا ارومیه جایی سراغ دارین اینا رو انجام بدن یانه.ممنون

جنین فریز دارم جانان جان انجام دادی مشکل چی بود؟

خب خداروشکرعالیه پس اصلااسترس نداشته باش فقط آزمایشاروحتماانجام بده چونوتورحمت واینامشکل نداره ک جنینودفعه اول جذب کردمن سپتوم داشتم ک باعث میشه خونرسانی ب جنین انجام نشه،هم ایمنی مشکل داشتم هم انعقادی؛دکتررشتم فقط قرص ایمنی دادبهم بارقبل دکترتهران آنوکساپارین روی نافم دادروزانه تزریق کنم واسه خونرسانی ب جنین؛وایییی چقدسوزش داشت هرروزظهراول آنوکساروشوهرم تزریق میکردچن دقیقه بعدپروژسترو؛پروژسترون واسم خیلی راحت بودولی آنوکساشرکت البرزم ک آناجون گفتن خریدم بازمیسوخت،نمیدونم چرابدنافرق داره بعضیادردنداشتن توهمین تاپیک واسه آنوکسامن ک خیلی سوزش داشت برام

من چون میدونستم نتیجه روز زیاداذیت نشدم دیشب رفتم خواهر شوهرمو اوردم صب رفتیم ازمایش دادیمو منهی بهش ...

کاش فعلامهمون دعوت نمیکردی خودت میرفتی مهمونی،آخه توازکجامیدونستی منفی میشه دختر؛سرهمون بی بی چک روز۱۰؟؟من خیلیاروشنیدم بابی بی مثبت آزشون منفی شدوبرعکسشم شنیدم؛حتی من صبح ازمایش دوم بی بی زدم مدیکورتو۱۲دقیقه خز انداخت اطلس ننداخت اصلامنم گفتم عه فک کنم اصلسوکم گذاشتم خرابش کردم اصلافک نمیکردم بتا۶باشه میگفتم ممکنه رشدش کم بره بالانه ک بیادپایین

اینقدب شوهرم گفتم من فک نمیکنم جنین ازبین رفته باشه بیچاره میگف میخوای بریم یه جادیگه آزبدیم توهم ک میگی بچه هاتوگروه میگن آزمایشگاهاخطادارن؛گفتم نه باباجنینی نیس دیگه دفع شده؛منفی دیگه مثبت نمیشه که؛اون اصلاازاول من هی گریه میکردم علامت ندارم نگرفته ناامیدشده بودروزازمایش اول ک دید۱۶شده خیلی خوشحال شدگف همیشه۱بوده اینبارب امیدخدابالامیره میخواس منفی بشه الان میشد؛دلم خیلی سوخت براش

اینقدب شوهرم گفتم من فک نمیکنم جنین ازبین رفته باشه بیچاره میگف میخوای بریم یه جادیگه آزبدیم توهم ک ...

خدا خودش برامون جبران کنه منم بنده خدام حتما میده.

دوستان کسی از تبریز یا ارومیه هستش که بدونه ازمایشات رو انجام میدن؟