2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684637 پست
لاله جون عزیزم انشالله به سلامتی گل پسرت رو بغل بگیری عزیز یه سوال شما که اطلاعاتت انقد بالاست میخو ...

تا جایی که من میدونم ، مرخصی زایمان رو هم میشه قبل از زایمان استفاده کرد تا یه مدتیش رو هم میشه بعدش استفاده کرد
مگر اینکه جدیدا قانون عوض شده باشه

اما خب شرایط دقیق تر رو میتونی از خود اموزش پرورش بپرسی
دیگه اینکه پرونده ات کامل باشه و دکتر هم همکاری کنه کمیسیون رد نمیکنه 

مخصوصا وقتی پای درمان با میکرو و اینا مطرح هست

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان. فردا صبح دارم میرم برای انتقال. برام دعا کنین همه چی خوب باشه. به من فقط گفتن ۸ اونج ...

به سلامتی بری گلم.ان شاالله مثبت میشه انتقالت.من تجربه ای ندارم حقیقتش

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام خانما خوبید . به مامانای جدید تبریک میگم .  آنا جون خوبی عزیزم من فقط یک ماه تونستم به بچ ...

اگر سزارین بودی شاید به داروهای بیهوشی یا یه قرصی حساسیت پیدا کردی دخترعمم دقیقا مثل شما شد رفت دکتر با یه قرص اون چیزا از بدنس رفتن و بچه اش هم خودس شیز میداد

جنسینگ رو از عطازی گرفتی خواهر؟! 

جنسینگ تاثیر داره؟فکرمیکنم اونم خیلی گرمه کلا.من که هرچی داروی گیاهی به شوهرم دادم متاسفانه‌جواب معکوس‌گرفتم.فعلا با همین قرصای شیمیایی پیش میریم

البته من جنسینگ‌رو با گرده نخل و گردو و عسل قاطی میکردم که بعدش انا جون گفت اگه طبع شوهرت گرمه نباید اصلا گرده نخل بخوره.شاید‌واسه همین جواب نمیگرفتم و ازمایشش بدتر میشد.من داروی گیاهی رو مدتیه گذاشتم کنار.تمام ترسم اینه ازمایشش یدتر نشه یه وقت

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
مطمئنی عزیزم باازمایش منفی بود؟اینجوری باشه که عالیه؛دوستان کسی باآزمایش منفی تونسته سرم بگیره اگه ا ...

اره عزیزم خود انا جون با میکرو های منفی تونستن بگیرن و خیلی از بچه های اینجا 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام دوستان کسی تاحالا کیسه آبش پاره شده؟ دوستم فولی ۱۸ و ۲۰ داره هرماه قبلا سه تا زایمان زودرس و ...

حتما لیستی که انا جون تهیه کردن رو براش بفرست که ببینه مطمئنن همه رو چک کردن
دوم اینکه هفته چند بوده سقط هاش شاید رحمش مشکل داره یا دهانه ی رحمش نارسایی داره

طول سرویکس هاش تو سونوهایی که تو بارداری داده چند بوده؟

من همسرم واریکوسلشو عمل کردبهترین دکتر.اما انقدبد عمل کرد که بیضه چپ شوهرم تحلیل رفت.خوب نشد که نشد. ...

یعنی فقط با خوردن جنسینگ‌و‌شستشوی بیضه با آب سرد وضعیت اسپرمش انقد خوب شد؟چقد عالی.خداروشکر.من کلا شوهرم از اب سرد برای شستشو استفاده میکنه.چون ما تو منطقه ی خیلی خیلی گرمی هستیم.و یخ درمانیو شروع‌کردیم.یعنی انقد که به یخ درمانی امید دارم به داروها ندارم😑امیدوارم جواب بگیریم.ولی جنسینگو میترسم بدم راستش...تازه برای مارو تااازه از چین میاوردن برامون

قربون دل مهربونت لاله جونم،تاحالاکسی روبااین بتاشنیدین افزایش خوب داشته باشه لاله جون،خیلی به ندرته ...

بله به ندرت هست درسته اما خب طبق علم ریاضی حتی یه مورد هم نشون میده امکانش هست که خلاف چیزی اتفاق بیوفته 

ووووووویییییییی😨😨😨😨😨😨😨😨. من کل پولی که بعد از دادن وام و قسط برامون میمونه 400 تومانه.اگه او ...

والا هزینه ی میکرو +هزینه های تو بارداری + هزینه ی سیسمونی و... همه رو حساب کنیم حدودا 50 تومن میشه
دیگه من برا پسرم عروسی نمیگیرم !! گفته باشم بعدا اصرار نکنین :)))))))))))

والا هزینه ی میکرو +هزینه های تو بارداری + هزینه ی سیسمونی و... همه رو حساب کنیم حدودا 50 تومن میشه ...

ای جونم.واقعا هزینه ها وحشتناکه.لاله جون اینجوری که داریم پیش میریم نسل جدید اصلا فکرنکنم‌ به ازدواج فکرکنن حتی😂😂😂