2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048012 بازدید | 684638 پست
عزیزم درسته راست وچپ ولی یکم بالا وپایین اشکال نداره به من گفتن اطراف ناف من قبلا پایین بالا رو هم م ...

خوبي ستاره جان ؟

معده دردت بهتر شد ؟

ب من گفت فقط راست و چپ ناف 

حالا من تقريبا همونو زدم يكم از راست ناف پايين بالا اومدم 

ك تقريبا اندازه يه گردو دو طرف كبود شده 

حالا بايد ب رونام بزنم ك شكمم خوب ش جاش 

ب نظرم رونا درد داشته باشن 😢

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبي ستاره جان ؟ معده دردت بهتر شد ؟ ب من گفت فقط راست و چپ ناف  حالا من تقريبا همونو زدم يك ...

مامانی طاها من بالا پایین نافم میزدم.. درد داره اما خیلی کم.. انگار ی بیشگون ریز بگیرنت.. همین..

رونا اما دردش بیشتره بنظرم.بازوهم ک سریع کبود میشه.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
منفي شد تموم

عزیزم واقعا ناراحت شدم.....

ایشالله به زودی خدا برات جبران کنه.....

خدارو چه دیدی شاید تا قبل انتقال بعدیت قراره طبیعی باردار بشی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آره عزیزم میتونی.... بالا پایین نافم میتونی بزنی اما فکر کنم طبق توضیحات لاله جون دردش بیشتر باشه ا ...

باشه همينكار رو ميكنم يه كم ب سمت پايين بالا ميام 

اينجوري بهتري 

چون تا حالا ب رونا نزدم ميترسم 

عزيزم  ناراحت شدم 😢 ان شاءالله خداوند ب وقتش برات جبران كنه

ممنونم عزيزم انشاالله

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
عزیزم واقعا ناراحت شدم..... ایشالله به زودی خدا برات جبران کنه..... خدارو چه دیدی شاید تا قبل انتق ...

مرسي انا جون انشاالله

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
منفي شد تموم

عزیزم متاسفم.. بتات چند بود؟؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
[QUOTE=70456266]عزیزم والا من با ت و ک ل ی ویزیت شدم اما خوب تعریف ز ر ن ا ن ی رو هم شنیدم.....[/QUO ...

بله عزیزم با هر دو.....

با ایمونولوژ ابن سینا با آنکولوژ بیمارستان بانک ملی که ظاهرا الان رفته تریتا.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم متاسفم.. بتات چند بود؟؟

١

مامانی طاها من بالا پایین نافم میزدم.. درد داره اما خیلی کم.. انگار ی بیشگون ریز بگیرنت.. همین.. رو ...

آره همينكارو ميكنم ميام ب سمت پايين تر ب صورت دايره ميچرخم تا اونجا بهتر شه 

چند روز كلا يه سمت زدم ك بهتر بود 

خب خدارو شكر بهت گفتم نگران نباش... نيني خوب وزن گرفته بود؟ هرچند كه من بيخيال وزن و اينا شدم ان شاء ...

عزیزم واسه وزن گیری نی نی ت ماه آخر سعی کن بیشتر شیر و گوشت با قاصله چند ساعت میل کنی(غیر از گاو که نباید بخوری)

آبگوشت میل کن تا بچت وزن بگیره

پودر جوانه گندم ۱ ق بریز تو شیر جوشیده و کمی خنک بشه میل کن

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

سلام دوستان.بچه ها یه سوال داشتم ای وی اف با میکرو چه فرقی داره و هر کدوم برای چه کسانی استفاده میشه؟؟ممنون میشم یکی برام توضیحبده

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه