2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست
سلام به همگی من چند سال پیش تصمیم به بارداری گرفتم.یه بارداری دوقلو داشتم.از اوایل بارداری خون دماغ ...

عزیزم واقعا مسیر سختیو طی کردی اما بازم جای شکرش هست که تونستی یه درصد بزرگی از راهو که تشخیص هست پیش بری ایشالله خدا درمانشم جلو راهت میذاره و با یه بارداری موفق و ختم به خیر دردونتو در آغوش میگیری.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همگی من چند سال پیش تصمیم به بارداری گرفتم.یه بارداری دوقلو داشتم.از اوایل بارداری خون دماغ ...

راستی عزیزم تست خودتو نمیدونم ولی دی اف آی همسرتو حتما مرکز ناباروری بدین مثلا ابن سینا یا.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد از عمل پیوبسی بیضه که ببینن اسپرم هست یانه بعد اونم امکان هست مرد دوباره اسپرم تولید کنه یا بعد ...

نه عزیزم خیلیا که آزواسپرمن سر هر پانکچر بیوپسی داشتن.....

چرا تموم بشه عزیزم؟

عزيزم شما ازمايشتون مثبت شده؟ ميشه بگيد استراديول داشتيد قبل انتقال؟ و انوكسا رو از بعد انتقال شروع ...

بله الحمدالله 

نداشتم استراديول 

انوكسا از روز انتقال داشتم

حس سرما از يكهفته بعد از انتقال بيشتر شد قبلش همش يه ملحفه رو پام بود 

حساس شدن سينه هام از روز ٩/١٠  

سلام .خوشحالم که اینجا را پیدا کردم تا مشکلم را بگم امیدوارم کسی بتونه کمکم کنه.من بعد دوسال نابارور ...

عزیزم به خونه خودت خوش اومدی....

عزیزم خوب معمولا ۶ ماه استراحت توصیه میشه بعد سقط.....

سلام انا جون خبر از روشانیلو نداری؟ روشانیلو اگه پیامم رو میبینی بیا از خودت و نی نی و مامانت که گفت ...

عزیزم فعلا داره پیش میره و ایشالله به زودی هم خبر شفای مامانشو میده هم زایمان موفق و سلامتی دختر گلشو.....

مامان طاها منم همینو میگم که الان وارد روز یازدهم شدم دیگه.واینکه میگن چهارده رو  بعد ازمایش بد ...

بله درسته 

والا برا آزمايش نميدونم 

براي من نسخه كردن هميشه 

مثلا من و يكي ك همراهم بود روز انتقال باز روز آزمايشمون فرق داشت يك روز 

حالا شما ١٤ روز كامل شد عصرش برو آز بده ب اميد خدا 

بله الحمدالله  نداشتم استراديول  انوكسا از روز انتقال داشتم حس سرما از يكهفته بعد از ان ...

چه جوریه که به بعضیا استرادیول میدن به بعضی ها نه.

منم الان یک هفته و نیمه دارم میخورم. گفت بعد از انتقالم باید بخوری.مگه اون موقع دکتر تغییر بده.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

عزیزم راستی حواسم نبود فکرم درگیر مشکلت شد و یادم رفت خوش آمد بگم...

عزیزم به خونه خودت خوش اومدی.....

اینجا ایشالله به زودی جشن مامان شدنتو بگیری.....

عزیزم فعلا داره پیش میره و ایشالله به زودی هم خبر شفای مامانشو میده هم زایمان موفق و سلامتی دختر گلش ...

ممنون که اینقدر انسانی و با حوصله جواب همه رو میدی برات آرزوی سلامتی و شادی همیشگی رو دارم ، مطمئنم خدا دوستتون داره برای من هم خیلی دعا کن خیلی نگرانم

چه جوریه که به بعضیا استرادیول میدن به بعضی ها نه. منم الان یک هفته و نیمه دارم میخورم. گفت بعد از ...

عزیزم بسته به شرایط رحم داره و ضخامت آندومتر....

اصلا برای چی هست این قرص؟

برا ضخامت اندومتر....

ممنون که اینقدر انسانی و با حوصله جواب همه رو میدی برات آرزوی سلامتی و شادی همیشگی رو دارم ، مطمئنم ...

فدات غزیزم لطف داری.....

سلام گلم ۱۸ مهر میرم واسه سونو، انشالله که واسه شما هم خیره، اصلا فکر منفی نکن، شما خیلی زود رفتی و ...

ان شاءالله كه به سلامتي بري و قلب كوچولوش ١٢٠ سال برات بتپه و تنش سلامت باشه 

ان شاءالله براي منم همه چي بخيرو خوشي بگذره 

منم به همين دل خوش كردم ك زود رفتم خيره ان شاءالله 

حقيقتش من يكم خوشحال شدم ك درد كتفم و دستم برا غلظت خون باشه و بابتش فكر منفي نكنم 

اما خداروشكر از ديروز ندارم 

شما هم طبق دستور پزشك پيش برو و آب زياد بخور 

به هيچي فكر نكن ك هيچي نميشه 

ان شاءالله سالمترين بارداري و اولاد سالم قسمتت بشه 

التماس دعا 🌹