2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست
اونوقت اینا کل جنین هاتون بودن یا چیزی هم باقی موند براتون؟ ۴ تا یک کم زیاد نیست؟  ممکنه ۴ قل ...

عزیزم معمولا همه شون نمیگیره.....

من ۴ تام انتقال دادم نگرفته....

۲ تام انتقال دادم نگرفته.....

۳ تام انتقال دادم یکی فقط گرفته.....

پس اینطوری نیست زیاد انتقال بدی حتما همه بگیرن.....

اما خوب بودن دوستانیم که دو سه تا انتقال دادن و بیشترم شده جنیناشون.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره فریز دارم نمیدونم دکتر انتقال داد.منم میدونم منفی میشه چون هیچ علایمی ندارم و مطمینم الکی انتظار ...

دختر میزنمتا!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اناجون من رفتم سونو دکتر گفت بخاطر تخمکا ک.کشیدیم هنوز اثراتی خونی هست اینماه برات انتقال نمدونم.(حا ...

به سلامتی غزیزم.....

حتما مصلحته یه کم استراحت کنی بعد بری تو فاز نه ماه مهمونداری.....

سلام به همگی

من چند سال پیش تصمیم به بارداری گرفتم.یه بارداری دوقلو داشتم.از اوایل بارداری خون دماغ میشدم تا اینکه تو ماه ششم هماتوم تشکیل شد واسه یکی از جنین ها.دکولمان شدم و زایمان زودرس و ... .شش ماه بعد به دستور پزشکم با مخالفت خودم رفتم اقدام بار اول باردار شدم قلبش دیر تشکیل شد و ۹ هفته ایستاد.میس ابرشن شدم.هماتوم ساب کوریونیک و باز هم هماتوم پشت جفت.

عفونت درمان نشده هم داشتم که ا صدتا دکتر عوض کردن دارو دادن خوب شد.

یه سری آز دادم که همه خوب بودن.پروتیین اس و سی و ذخیره تخمدان و ......

دوباره مشکلات ادراری پیدا کردم که ترجیح دادم اردار نشم تا برطرف بشه.سال قبل بازهم ناخواسته باردار شدم.به محض ابنکه بتا مثبت شد افتادم به خونریزی قهوه ای و نهایتا دفع شد.در حد بند انگشت بود.توی همه بارداری ها خون دماغ و هماتوم.

توی این چند سال هم همش آزمایشای تخصصی ایمنی انعقادی کاریوتایپ و ... دادم.

کلی دکتر هماتو رفتم.بالاخره یه رزیدنت فهمید مشکلم چیه و آز نوشت.حالا فون ویلبراند دارم ظاهرا.

الان واسه شوهرمم آز Dfi/Sfa نوشتن و واسه خودم آز ترومبو و یه از دیگه که حالا اونو دکترا شک داررن.

انقدر خرج کردم خستههه شدم دیگه.تا چند ماه آینده هم موقعیتشو ندارم هزینه زیاد بکنم.هزینه آزمایشام دوتای اولی یک و نیم م میشه.فقط تامین اجتماعی ام.کل تهران فقط یکی دوتا آزمایشگاه داشت اونم اسمشو نمیدونستن کلی زنگ زدم تا حالیشون کردم.

حالا جایی رو میشناسین که این آزمایشات رو با هزینه دولتی حداقل انجام بدن؟جوابشم معتبر باشه؟

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
اسپرين داده روزي يكي  ولي خودم شك كردم ميگم اين استراديول اصلا مناسب هست واسه من با اين شرايط؟ ...

عزیزممنم از روز انتقال واسم شروع شد.....

معمولا از روز انتقاله مگر یکی مشکلش دیگه زیادی حاد باشه.....

دوستای خوبم من ۲۸شهریور ظهر انتقال داشتم الان روز چندمم میشه.بین ده و یازده شک دارم کسایی که تجربشو ...

عزیزم ظهر ده روزت کامل شدی الان تو یازده هستی....

عزیزم اخه خودم میشرم میشه روز یازدهم یکی از دخترا هم میگه دهم ولی مگه روز انتقال هم حساب نمیشه

عزیزم هر ۲۴ ساعت یه روزه.....

اناجان محاسبه سن بارداری جنین ۵روزه رو میگین؟من زیادمتوجه نشدم.بعضیامیگن فرقی نداره باید همون روز او ...

عزیزم میشه:

۵ روز+ ۲ هفته+ مدت زمان از انتقال تا الان.....

سلام بچه ها.امروز فهميدم از شش نفري كه باهم رفتيم تخمك كشي،من هايپر شدم بقيه هم فقط دوتاشون جوابشون ...

آب زیاد بخور.....

طبق طبعت بخور.....

پیاده رویم خوبه.....

دوستان لطفا پاتولوژی منو ترجمه کنید 🙏🙏

عزیزم ایشالله دوستامون میان کمک میکنن....

سلام به همگی من چند سال پیش تصمیم به بارداری گرفتم.یه بارداری دوقلو داشتم.از اوایل بارداری خون دماغ ...

کسی اطلاع نداره؟😔

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

سلام .خوشحالم که اینجا را پیدا کردم تا مشکلم را بگم امیدوارم کسی بتونه کمکم کنه.من بعد دوسال ناباروری به خاطر پولیپ رحم .میکرو کردم وباردارشدم ولی درسه ماهگی سقط شد.کمی تنبلی تخمدان هم دارم .ایا میشه حالا که تو تا پریودی از سقطم گذشته بتونم طبیعی بارداربشم بعد از سونو بعد ازسقط دیگه پولبپ هم نداشتم .ولی احساس میکنم تخمکگذاری هم ندارم ولی پریودیم منظم هست .خیلی نگرانم دیگه نمیخوام میکرو کنم ممنون میشم کمکم کنید.ایا امکان داره باز پولیپ دربیارم؟خیلی نگرانم .

سلام .خوشحالم که اینجا را پیدا کردم تا مشکلم را بگم امیدوارم کسی بتونه کمکم کنه.من بعد دوسال نابارور ...

عزیزم وقتی پریودت بدون دارو مرتبه یعنی تخمک گذاری داری دیگه.درباره پولیپ اطلاعی ندارم.