2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048006 بازدید | 684638 پست
به سلامتی عزیزم..... برو به سلامت عزیزم.....

اناجون من رفتم سونو دکتر گفت بخاطر تخمکا ک.کشیدیم هنوز اثراتی خونی هست اینماه برات انتقال نمدونم.(حالا دقیق منظور و دلیل علمیشو نمدونم) وانزیمای کبدم دوماه ماه قبل ازمایش داده بودم بالابودبهم گفت برو دکترت باز چک کنه؛وبهم  ال دی داد و یدوفولیک گفت پریودماه بعدت بیا

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
 والا من استخوان درد آنچنان که ندارم شکر خدا، فقط گاهی یکی از پاهام درد میگیره انگاری که زیاد ر ...

به من نگفت از قبل شروع كن انوكسا رو ...

منم اين دردو دارم كه انگار خيلي راه رفتم درصورتي كه اينجور نيس 😫

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بله منم استرا داشتم ولی حتما آب زیاد بخور..... آسپرین چی نداری؟ انوکسانتم شروع بشه بهتر میشی ...

اسپرين داده روزي يكي 

ولي خودم شك كردم ميگم اين استراديول اصلا مناسب هست واسه من با اين شرايط؟

و اينكه انا جان اينكه بعد انتقال انوكسا بزنم تاثير داره يا از قبل انتقال زده شه بهتره؟؟؟

از همون روزاي اول بعد انتقال الان ١٠هفتمه

ان شاءالله فرزندت به سلامتی دنیا بیاری 

خیلی دعام کن 

بخاطرتمام داده هایت شکر   یا ارحم الراحمین    خدا یا به خودم خانواده ام سلامتی بده خدایا بهم فرزندانی،صالح وسالم عطا بفرما من ضعیفم تو قوی رحم کن بر من ضعیف یا ارحم الراحمین 
به من نگفت از قبل شروع كن انوكسا رو ...  منم اين دردو دارم كه انگار خيلي راه رفتم درصورتي ...

درد من مدام نیست، مثلا آخرین بار پریروز خیلی پام درد میکرد اما دیروز و امروز نه، در مورد آنوکسان هم خوب تجویز پزشکها متفاوته و نباید مقایسه کرد

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
سلام عزيزم  ان شاءالله ك مامان شدي  منم پاهام يخ ميشد و مثبت شدم  شش روز پيش آز دا ...

سلام عزیزم برام دعا کن خیلی   علایم دیگه هم داشتی

بخاطرتمام داده هایت شکر   یا ارحم الراحمین    خدا یا به خودم خانواده ام سلامتی بده خدایا بهم فرزندانی،صالح وسالم عطا بفرما من ضعیفم تو قوی رحم کن بر من ضعیف یا ارحم الراحمین 
عزیزم اخه خودم میشرم میشه روز یازدهم یکی از دخترا هم میگه دهم ولی مگه روز انتقال هم حساب نمیشه

از ظهر ۲۸ ام تا ظهر ۲۹ ام یک روز.

ظهر ۲۹ ام تا ظهر۳۰ ام یکروز یعنی روز دوم.

همینجور ادامه بده.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم اخه خودم میشرم میشه روز یازدهم یکی از دخترا هم میگه دهم ولی مگه روز انتقال هم حساب نمیشه

عزيزم مثلا اگه ١١ ظهر انتقال داشتي تا ١١ ظهر روز بعد ميشه يك روز 

مثلا مال شما تا ظهر امروز شد ١٠ روز و وارد روز ١١ شدي الان 

درد من مدام نیست، مثلا آخرین بار پریروز خیلی پام درد میکرد اما دیروز و امروز نه، در مورد آنوکسان هم ...

خوبي عزيزم ان شاءالله كي وقت سونو داري؟

اميدوارم همه چي ب خوبي برات پيش بره  

پس منم كلا يكي از دستام درد ميكرد امكان داره برا غلظت خون باشه درسته 

ديروز هم پاهام درد ميكرد خودم ميگفت حتما برا عوارض داروهاست 

اما الان روزي دو تا انوكسا دارم و درد شونه  و دستم تقريبا نيست و هر از گاهي يه حسي ميكنم 

نميدونستم اين دردا برا غلظت خون ميشه 

ممنونم ك اينجا دربارش گفتين 🌹🌹