2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست
من دکترا جوابم نکردن هنوز حتی اسپرم هم از شوهرم‌ نکشیدن ولی اومدم اینجا از بچه ها نطر خواستم همش اسم ...

عزیزم دوستان نگفتن که اهدایی بگیری....

دیدن خیلی با یاس و ناامیدی داری حرف میزنی دلداریت دادن که نگران نباش فلان راهکارم هست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون شمام لك لانه گزيني داشتي ؟  من ديروز روز دهم بود داشتم امروز نداشتم خداروشكر حالا نمي ...

عزیزم والا من روز ۱۱-۱۲ اک دیدم اما فکر کنم ربطی به لانه گزینی نداشته.....

چون من یه خطایی تو استرادیولم داشتم و حواسم نبوده نصف دز تجویزی چند روز مصرف کردم حدسم اینه برا اون به لک افتادم شایدم برا لانه گزینی بوده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم والا من روز ۱۱-۱۲ اک دیدم اما فکر کنم ربطی به لانه گزینی نداشته..... چون من یه خطایی تو استرا ...

نه فكر نكنم واسه استراديول باشه🤔 نميدونم والا

ولي كلا تجربه نشون داده ميكروييا اكثرا لك ميبينن

حالا مربوط به لانه گزينيه يا هر چي ديگه نميدونم

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم

[QUOTE=70185183]فدات خوبیم..... آخراش مشکلات زیاد شدن اما جای شکرش باقیه..... هموروئیدم دیگه به دارو جواب نمیده... ...[/QUOTE]

الهى عزيزم

امين 

به سلامتى فارغ بشى 

من هم همورييد دارم متاسفانه 

من هميشه به فكرت هستم برات دعا مى كنم اين روزهاى سريع بگذره نى نى ات را در اغوش بگيرى 🙏😘🍼

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
[QUOTE= 70185183 ]فدات خوبیم..... آخراش مشکلات زیاد شدن اما جای شکرش باقیه..... هموروئیدم دیگه به دا ...

دام به دعاهاتون قرصه عزیزم.....

فدات بشم....

منم قابل باشم دعاگوتونم....

گلم منم اصلا امیدمو این‌دوسال از دست ندادم ولی متاسفانه چون هم صحبتی ندارم‌میام اینجا و متاسفانه ادم ...

عزیزم اینکه بهت گفتم اهدایی و شما ناراحتی برا اینکه باید آدم بدترین حالت و واقع بینانه ترین حالت رو در نظر بگیره اصلا ممکنه بهترین جنین ها برات تشکیل شه بهرحال همه اینجا ی دردی داریم که دور هم جمع شدیم برا دل سوزوندن همدیگه که اینجا نیستیم هرکسی از روی تجربه ای که داره و گفته ها و شنیده هاش بقیه رو راهنمایی میکنه بجای ناراحتی و غصه به فکر چاره باش دیدی که بهت گفتم چرا دست روی دست گذاشتی؟از اواخر تیر میشناسمت و هرماه شوهرت میخواست بره آز اسپرم بده و جور نمیشد ی روز مرخصی نمیدادن ی روز میرفت مرکز آز نمیگرفتن .خوب میرفت ی شهر دیگه ی مرکز ناباروری دیگه منظور من از دست روی دست گذاشتن اینه.برا ماهایی که شوهرامون ضعیفن یکروزم یکروزه خواهری.شاید همون موقع تعداد بیشتری از اسپرمش رو میتونستی فریز کنی.فقط تو نیستی که درد داری.باردار نشدن ی درده برا شخص من هزار تا درده .باردار بشی و تهش همش بی نتیجه خیلی بدتره.

خدا بخواد همینجوری با این وضعیت همسرتم طبیعی بهت بچه میده.دقیقا ی کاربری توی گروه اقدامیا شوهرش آزواسپرم بود و خودشم تنبلی شدید تخمدان.میکروش منفی شد بعد 2ماه طبیعی باردار شد .انقدر وضعیت همسرش افتضاح بود که وقتی عقب انداخت بهش گفتم برو بیبی چک بزن منو مسخره کرد گفت مگه میشه.توکل برخدا امیدوارم خدا بهترینا رو برات بخواد.شرمندتم اگر باعث ناراحتیت شدم ببخشید

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم اینکه بهت گفتم اهدایی و شما ناراحتی برا اینکه باید آدم بدترین حالت و واقع بینانه ترین حالت رو ...

ثمین من منطورم تو نیستی چون توهم شرایطتتو میدونم من جاهای دیگه خم صحبت کردم تاپیک های دیگه همه گفتن تو کسخلی برو جنین‌بگیر یا بچه بیار برا خودت 

ثمین من منطورم تو نیستی چون توهم شرایطتتو میدونم من جاهای دیگه خم صحبت کردم تاپیک های دیگه همه گفتن ...

من اصلا اصلا اصلا خودمم اینکه برم بچه بیارم از پرورشگاه رو نمیتونم بپذیرم پس اصلا به کسی پیشنهادشو نمیدم نه اینکه بچه برا خودم نیستا نه بخدا فقط و فقط برا آینده ی بچه و اینکه توی شهر کوچیکی زندگی میکنم که همه سعی میکنن سرشون توی زندگیت باشه.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من اصلا اصلا اصلا خودمم اینکه برم بچه بیارم از پرورشگاه رو نمیتونم بپذیرم پس اصلا به کسی پیشنهادشو ن ...

متاسفانه حتی اکه بچه بزرگ‌شه ازدواجم کنه باز میزنن تووسرش تورو اوردن و غیره حدقل خانواده های ما عمو عمه مخصوصا

متاسفانه حتی اکه بچه بزرگ‌شه ازدواجم کنه باز میزنن تووسرش تورو اوردن و غیره حدقل خانواده های ما عمو ...

دقیقا

من دکترا جوابم نکردن هنوز حتی اسپرم هم از شوهرم‌ نکشیدن ولی اومدم اینجا از بچه ها نطر خواستم همش اسم ...

من دوستم شوهرش کلا ۷ تا دونه اسپرم سالم داشت که هر ۷تا دونش جنین شد پس نگران چیزی نباش مهمه اینه که خودت تخمک کافی داشته باشی.متاسفانه من ذخیره ی تخمکم کمه و شوهرمم اسپرمش دو درصد نرماله ولی ناامید نمیشم من مطمئنم که موفق می شم شما هم مطمئن باش.

عزیزم اینکه بهت گفتم اهدایی و شما ناراحتی برا اینکه باید آدم بدترین حالت و واقع بینانه ترین حالت رو ...

ثمين كيو ميگي سوهرش ازو بود؟

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
بهار جان نترس منم تا اخر هفت 19 هیچی حس نمیکردم از هفته 20 متوجه شدم همون یه حسایی شبیه حباب

لاله جون فک کنم شما با بتا پایین باردار شدی ممکنه بگین بتا چند بود و روز چندم ازمایش دادین؟

چون من میخوام زود برم ازمایش بدم جنینام پنج روزه بودن امروز روز یازدهمم

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
خوب به هر حال خون تازه مگه نیست؟

چرا گلم تازه هست دیگه از نصفه شب کامل راه افتاد منم دیگه امروزو گذاشتم روز دوم ودارم میرم سونو  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹