2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیز دلم 😘😘😘😘پس اهل جنوبی، منم اهل خوزستانم 

تو گرمای شهرهای ما وضعیت اسپرمها اینجوزی میشن، من شوهرم اول لباس زیر تنگ و پلاستیکی بودن جنسشون میپوشید، بعد لباس زیر نخی پا دار که گشاد هستن خریدم چون تو هوای گرم ما، بدترین چیز گرماست برای اسپرم

تو گرمای شهرهای ما وضعیت اسپرمها اینجوزی میشن، من شوهرم اول لباس زیر تنگ و پلاستیکی بودن جنسشون میپوشید، بعد لباس زیر نخی پا دار که گشاد هستن خریدم چون تو هوای گرم ما، بدترین چیز گرماست برای اسپرم

دعاکن ماهم طعم مادرشدن رو بچشیم البته بارداری راحت.نه اینکه اطرافیان دق کنن.ممنون از محبتت

عزیزم ایشالله به سلامتی بغل کنی و یه بارداری راحتم داسته باشی.....

خیلی سخت نگیر.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اناجون لک ک نیس کاملا مشخصه خونریزی هس ولی خب بیرون نمیاد فقط  دستمال ک.میکشم مشخصه واس همین نم ...

خوب به هر حال خون تازه مگه نیست؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خوب به هر حال خون تازه مگه نیست؟

انا جون شمام لك لانه گزيني داشتي ؟ 

من ديروز روز دهم بود داشتم امروز نداشتم خداروشكر

حالا نميدونم لانه گزيني بود يا نه هر چي بود يه روز بود و تمام

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
شماالان زایمان کردین؟اون یکی دفع شه روی جنین دیگه تاثیرنداره؟از خدامه یکی باشه.اخه واسه مادوقلویی خی ...

نه گلم من ١٤ هفتمه تازه، والا براي من ساك و جفتشون جدا بودن چون گفتن خطري نداره و اوني كه از بين رفته كم كم جذب ميشه

ولي شما براي احتياط با دكترتون مشورت كنيد و اجازه بگيرين براي يه سونو

اما انا چجوری قبول کنم‌تا اخر عمر بچه نداشته باشم

عزیزم من همچین حرفی نزدم....

گفتم تو تلاشتو بکن باقیو بسپار به خدا.....

اما انا چجوری قبول کنم‌تا اخر عمر بچه نداشته باشم

عزیزم ببین به مام با توجه به شرایطمون پیشنهاد اسپرم یا جنین اهدایی دادن....

اما من نه اونو قبول کردم نه حتی یه آن به این فکر کردم از همسرم بگذرم.....

یعنی دوست داشتم مادر بشم اما نه به قیمت از دست دادن همسرم.....

البته خوب بستگی به اولویتها هم داره من شخصا همسرمو با دنیا عوض نمیکنم......

دختر خالم خووش تتبلی داره مرکز یزد رفته ۵ تا جنین داشته میگفت دکترش گفته اون تخمکا رو شکسته ۴تاش پوچ ...

والا من که نمیدونم این اصطلاحو از کجا آوردن....

جنین بعد تخمک بعد شکستن و پوچ بودن و.....

مطمئنا تعبیرش درست نیست.....

هبیوپسی یعنی چی؟از کجا باید بفهمم ذخیره بالاست یا نهمن یکباردوقلو باردارشدم که ۲۱ هفتگی سقط شد ودوسا ...

عزیزم بیوپسی یعنی نمونه برداری.....

ذخیرتو باید آزشو داده باشی بدونی.....

در مورد سقطتم عزیزم باید دنبال علتش باشی.....

سلام به همگی 2تاسوال دارم خدمتتون.اینکه چه مرکز ناباروری رو برای ivfپیشنهادمیدین که کم هزینه وکارشون ...

عزیزم خوب ابن سینا و رویان هزینه هاشون متوسطه.....

دولتیا مناسبترن.....

تامین هزینه داروهارو میده تا حدی اما هزینه عملارو نه.....

داروهاکه  میگن ازاده

نه عزیزم بستگی داره.....

داروهای خارجیم معادل هزینه ایرانیشو میدن.....

فقط باید حواست باشه تعداد داروها بالا بود بری بیمه تایید کنی و به تایید داروخونه اکتفا نکنی....