2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
سلام انا جانم خوبى  دختر گلت  نى نى ات خوبن 🙏🍼😘

فدات خوبیم.....

آخراش مشکلات زیاد شدن اما جای شکرش باقیه.....

هموروئیدم دیگه به دارو جواب نمیده.....

درد لگن امونمو بریده.....

اما بازم شکر.....

ایشالله روزشمار هفته های آخر بارداری قسمت تک تک دوستای منتظرمون و مامانای اول راه بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خوب منظورم اینه اون نمونه اسپرمو که دیگه نگه نداشتن..... الان بخوایی فریز کنی همسرت باید دوباره نمو ...

درسته بعد برا نمونه گیری مثل ازمایشه باید ۳ روز قبل رابطه نداشته باشیم برا فریز یانیاری نیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم راجب دکتر جنتی شنیدم حالا نمیدونم همینه که شما بودین یا خیر بعدش اینکه اسپرم پروسینک منطورتو اس ...

والا دقیق نمیدونم اما خوب فکر کنم اسپرم پروسسینگ همون شستشوی اسپرم و انتخاب اسپرمهای سالمه.....

بعد اگه دکتر نامه بده میشه گفت اونارو براتون فریز کنن....

اما خوب همه اینکارا باید با رضایت همسرت باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
درسته بعد برا نمونه گیری مثل ازمایشه باید ۳ روز قبل رابطه نداشته باشیم برا فریز یانیاری نیست

بله باید قانون نمونه دادن رعایت بشه.....

اون رصایتشو میده مشکلی نداره

عزیز دلم اصلا ناامید نشو... 

غصه خوردن که فایده نداره‌.بجنگ برای هدفت.. من که همون اول راه دکترم گفت شاید احتیاج به رحم اجاره باشه.باورت نمیشه تا یه هفته خورد خوراک نداشتم.اصلا انگار مرده بودم.اما کوتاه نیومدم .تا اینکه نوبت هیسترو گرفتم و معلوم شد سایزش خوبه.خداروهزار مرتبه شکر.

توکل کن بخدا.. برای خدا کاری نداره ما مامان بشیم.فقط باید زمان مناسب برسه.🍀🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
خوب برا من که فقط انوکسان داشتم با خونریزی روان و قرمزی که شروع شد قطعش کردن..... تاکیدی از دکترت ب ...

منم اون هفته دکترگفت اگه لک دیدی انوکساواسپرین رو قطع کن.الان دیگه مصرف نکنم؟شماباقطع اونا خوب شدین؟اخه اونروز که ساک رو دید گفتم لک دیدم گفت هیچی خونی اطراف ساک یارحم نیست.

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
عزیز دلم اصلا ناامید نشو...  غصه خوردن که فایده نداره‌.بجنگ برای هدفت.. من که همون اول راه دکت ...

میدونم‌عزیزم همه اینا امتحان الهیه ولی من اونقدراهم قوی نیستم هزار جور فکر احمقانه میاددتو ذهنم که اذیتم میکنه

میدونم‌عزیزم همه اینا امتحان الهیه ولی من اونقدراهم قوی نیستم هزار جور فکر احمقانه میاددتو ذهنم که ا ...

عزیزم همه همینیم.. فکرای منفی دست بردار نیست..

ولی بخدا مثبت فکر کردن اتفاقات مثبتم باخودش میاره...

ایشالا هممه منتظرا دامنشون سبز شه🍀🍃🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
والا خوب مگه خارج رحمی منتفی نیست؟ پس چرا سونو بری؟ الان تنها کاری که ازت بر میاد استراحته..... د ...

نه ساک دوتا کامل دیده شد خودمم دیدم خارج رحم نبود.میگم اگه سقط شده باشه الکی دارو نخورم.راستی سرخود میخوام هر۸ساعت شیاف سایکلوژیست بزارم.اولش رویان فقط یک امپول پروژسترون دادن منم یک لک کوچیک دیدم دوتا امپول کردم .دکترگفت میتونی شب هم یک شیاف بزار.امامن امروز خون دیدم دوتا امپول بایک شیاف گذاشتم الانم یک شیاف دیگه گذاشتم چیزی نشه.راستی خوننم تیره شد البته کم شد.اگه یکی ازبچه ها افتاده باشه خیالم راحتره دوقلو استرس داره تا اخرش مامانمو میکشم😢😢

میدونم‌عزیزم همه اینا امتحان الهیه ولی من اونقدراهم قوی نیستم هزار جور فکر احمقانه میاددتو ذهنم که ا ...

تو تنها نیستی همه مثل هم هستیم من الان بعد۴بار مثبت شدم امروزم خونریزی افتادم میگم خدایااگه بچه میخواد بمونه بمونه بیفته الان بیفته که دردش کمتره.البته قبول نکررم که افتاده میدونم میمونه انقدربه خدا میگم تا بخواد برام.نشدم نمیشه عزیزم.ول کن چسبیدیم به بچه مگه این همه طلاق میگیرن بچه ندارن؟مگه زندگی به بچه هست؟خدای نکرده بچه دار شدی تو جوونی از دستش دادی بخوای فکر کنی دنیا همش فکربد میاد توسرت.منم مثل تو میگفتم طلاق میگیرم بخدا به شوهرم گفتم هیچی نمیخوام برو پی سرنوشتت تو چرا اینقدر خرج وهزینه من کنی.قبول نمیکنه میگه زندگی بچه نیست دنبالش هستیم ولی واسه زندگی کردن نه خراب شدن.انشالله خدا تقدیر خوب نصیبمون کنه